Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 2 Alcatraz Hiç Konuşmuyor - Yardım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
20.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar olayı size anlatıyım oyunda alcatraz giysi olmasa zar zor yürüyür hatta sürünüyor aslında criysis 1 de konuşmamsı gerekiyor çünkü giyside agız kısmı yok :D bide alcatraz konuşuyor hni tarayla arkadaş olduğu bölümden sonra derede başlıor ya işte ozmn bwn brwdaym diye konuşuor çünkü adam bouluyor (criysis 1 de giysi konuşmuo 2 de konuşuo ) oyunu yapan yarı türk oyunu yapan kişinin ismi Cevdat Yerli idi sanki
  • Arkadaşlar boşuna kavga etmeyin adam cool takılıyor o giysiyi bana da verseler bende kimseyle konuşmam :):)
  • konuşsa daha iyi olurdu bence
  • Beyler sizde o uzaylıları gerçekte görseniz sizde konuşamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın arkadaşlar şimdi crysis 2 yi bitirenler yada fırtınanın gözünü geçmişler alcatraz konuşu yo ''ne yapacaksın'' dio
  • Vay arkadaş ya Polat Alemdar Gibi Yanındakiler Ölüyor Ama Alcatraz Ölmüyor Adamıı Kaç Kere Yakaladılar bi türlü öldüremediler en sonunda elim kolum bağlandı karı geldi kurtardı adam neymiş ya
  • pyscho gibi olsa keşke küfürleri süperdi ayrı bi hava katıyodu
  • prophet diğer adıyla nomad diyen arkadaşı görünce konuda fazla durmamak lazım
    Allahtan oyun Türkçe ha:) İngilizce yada Almanca olaydı bizim prophet mazallah tara strickland falanda olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: astrolevent

arkadaşlar. ben oyunu aralgame den satın aldım. dün getirdi kargo. çok uyuz geliyor. neyse.

baya oynadım oyunu. gouldu buldum. ondan sonra bir iki saat daha oynadım. bekledim bekledim yok. bu alcatrazın ağzından bir tek kelime bile çıkmıyor. forumlarda oyunun ara videolarının ingilizce olduğu söyleniyor. bu sorun bende yok her yer türkçe ama bu alcatraz keratası hiç konuşmuyor.

bu bir sorun mudur ? yoksa zaten alcatraz sizde de hiç konuşmuyor mu. oyunun başından beri adamın sesini duyamadım :S

bi yardım edin bişeyler yazın delirmeye başlayacam :S

Alcatraz konuşmaması çok normal. Çünkü düşmanlarımız bizi alcatraz olarak değil prophet olarak tanımakta. Konuşursak prophet olmadığımız anlaşılır o sebeple konuşmuyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Bu karakterin konuşma özürlü olmasına da karşıyım ben. Ne saçma ya mesela geliyoruz bir yere kendini tanıt diyor bizimki susuyor yandan asker geliyor bu özel giysili iyi biri filan alın içeri diyor biz kendimiz konuşamıyormuyuz arkadaş ne alaka özürlümüyüz o kadar yaratık öldürüyoruz her haltı yiyoruz gel görki konuşamıyoruz...
    İlk oyunda ne güzeldi hatta konuşmamız ses efekti olarak bize yakın ve daha net gelirdi diğer arkadaşların konuşması daha farklı gelirdi. On numara idi neden bu oyunda böyle bir yol izlediler anlayabilmiş değilim...

Arkadaşım konuşursan senin prophet olmadığının anlaşılır. Sen prophet kılığında oyunun büyük bölümü boyunca savaş veriyorsun. Konuştuğun an hikaye ile tutarsızlık olur. İnsan bir düşünür biz başkasının kılığına girmiş bir askeriz konuşursak anlaşılır başkası olduğumuz diye

Adam konuşursa hikayeye ihanet olur. Biraz kafa yorun bu tür şeylere.

ne alaka yaw onunla alakası yok

şunu neden dolayı konuşmuyor alcatraz

adam yürüyen ölü nanogiyisi sayesinde ayakta duruyor

düşmanların bizim alcatraz oldugu bilse ne yazar bilmese ne yazar yaw

nathan gould bizim prophet olmadımızı ögrendi onla nie konuşmadı

kısaca

alcatraz yaşan ölü yürüyen ölüdür nano giysi olmasa ölcekti alcatraz

• arkadaşlar ben size kısaca anlatayım..

Nomad'in yeni lakabı Alcatraz ama bunu kimse bilmiyor Nomad deniz altına katılıyor fakat konuşmuyor çünkü çoğu kişi Nomad'in sesini biliyor ama yüzünü hiç gören yok Raptor ekibi bile bilmiyor Nomad'ın yüzünü deniz altı düşüyor ve Chino ve Alcatraz haricinde kimse sağ kalmıyor Chino kurtuluyor yara almadan ama Alcatraz yaralanıyor Prophet ona sorular soruyor ama cevaplamıyor çünkü sesinin tanınmaması lazım Herkez Nomad'i Delirip intaar etti sanıyor ama Alcatraz Aslında Nomad.. Prophet 1. oyunda kaçırılıyor ve içine bi Ceph yani uzaylılardan birinin dna sı veriliyo virüs olarak amaçları giysiyi ele geçirmek. Prophet makinaların birini öldürüyo ve tam patlayacakken MOAC denilen silahını alıyo ve içindeki virüs yardımıyla çalıştırıyo ama kendisinin içinde virüs olduğundan haberi yok kurtuluyo uçak gemisinde bir uçak alıp küreye dönüyo döndüğünde ise yaratıkların inine girip çekirdeğine varıyo ve dünya da başka Ceph ini olduğunu da görüyo Türkiye yok ümitlenmeyin Brazilya Amerıka Kore gibi yerler tam bilmiyorum sonra birden kendini New York ta buluyo.. Tabi Ceph lerde Prophet in dna sından bir kısmını alıp kendilerini geliştiriyolar ve iki ayaklı hali alıyolar. ve New York a geliyolar tabi Prophet bu sırada virüs yüzünden erimeye başlıyo ve giysiyi kaybetmek üzere Alcatraz Yani Nomad'i buluyo ona veriyo giysiyi ve kendini vuruyo Alcatraz'ın beyin ölümü gerçekleşiyo giysi sayesinde ayakta kalıyo fakat onu Prophet yönetiyo Alcatraz gene konuşmuyo çünkü beyin ölümü gerçekleşti yani alcatraz yaşamıyo giysi sayesinde ayakta duruyo.. Prophet tarafından yönlendiriliyo ayrıca dikkat etmişseniz giysi bazı şeylerde konuşuyo öğrneğin Yaratık Dna sı özümsendi diyen ses Prophet ayrıca bi yerde uyan asker ölme zamanı değil geri dönüp savaşmalıyız dediği bir yer var ayrıca Prophet ölmedi ve giysi içinde yaşıyo yani giysinin içinde Prophet bir kaç defada ölmekten kurtarıyo bizi Prophet mesela W ya bas Boşluk Tuşuna bas gibi sonradan ara video larda görüyoruz ve aslında bunu başlatan Hargrive 1919 yılında Cehp lerden bir kalıntı bulup atom moleküllerinin bir kısmını alıp nano giysiyi üretiyo ve Kobay olarakta Raptor ekibini kullanıyor.. hedefi giysiyi kullanıp yeniden ayağa kalkmak oyunu bitirenler bilir kapsül içinde yaşıyor 100 yıl giysi içinde hala virüs olduğu için Cehp leri o yok ediyo yani anahtar giysi Alcatraz sonunda ulaşıp oyunun bitirdiğinizde video da Prophet çıkıyo ve diyoki PROPHET: Nasıl yolculuktu ha ölü adam. öldüm sandın demi bende öyle sanmıştım ama giysi kanka giysi herşeyi değiştiriyor Hargirve haklıydı diyo bak Cehp ler yerdeler burda kazandık ama daha Zafere çok uzağız o yüzden sen ve ben asker daha ölmüyoruz geri dönmeliyiz.. diyo ve özümseme tamam diyo sporlu su çıkıyo ve hepsini öldürüyo 3. oyunda dikkat ettiyseniz New York un orman gibi olmasının nedenide bundan dolayı. Alcatraz kalkıyo ve Benim Adım Prophet diyo aslında onu diyen Prophet yani aslında ölen Alcatraz yaşayan Prophet soranda Hargirve nin bir ceo su telsizden kiminle konuşuyorum diyo. ayrıca Alcatraz Dilsiz diyenlerede söyleyim önceden konuşuyor fakat deniz altındaki saldırıda Akciğerinden birini ve ses tellerini kaybediyo bundan dolayı ve ayrıcada söylediğim gibi Beyin ölümü gerçekleştiği içinde umarım anlatabilmişimdir iyi akşamlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcev -- 27 Ocak 2013; 20:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gizlidir02

adam Gold'a diyorki bu:Yürüyen ceset Gold giysi olmasa derken adamın orda yaralı olduğu söyleniyor

Hocam adam en baştaki ceph gemisi saldırısıyla yarı ölü koma haline geliyor giysi hayatta tutuyor onu ve beyin olarak başından beri prophet kendi beynini kopyalıyor nanogiysite hatta en sonda giysi sesiyle seninle konuşuyor tam mızraktan atlarken
  • anlamak biraz zor evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcev

arkadaşlar ben size kısaca anlatayım..

Nomad'in yeni lakabı Alcatraz ama bunu kimse bilmiyor Nomad deniz altına katılıyor fakat konuşmuyor çünkü çoğu kişi Nomad'in sesini biliyor ama yüzünü hiç gören yok Raptor ekibi bile bilmiyor Nomad'ın yüzünü deniz altı düşüyor ve Chino ve Alcatraz haricinde kimse sağ kalmıyor Chino kurtuluyor yara almadan ama Alcatraz yaralanıyor Prophet ona sorular soruyor ama cevaplamıyor çünkü sesinin tanınmaması lazım Herkez Nomad'i Delirip intaar etti sanıyor ama Alcatraz Aslında Nomad.. Prophet 1. oyunda kaçırılıyor ve içine bi Ceph yani uzaylılardan birinin dna sı veriliyo virüs olarak amaçları giysiyi ele geçirmek. Prophet makinaların birini öldürüyo ve tam patlayacakken MOAC denilen silahını alıyo ve içindeki virüs yardımıyla çalıştırıyo ama kendisinin içinde virüs olduğundan haberi yok kurtuluyo uçak gemisinde bir uçak alıp küreye dönüyo döndüğünde ise yaratıkların inine girip çekirdeğine varıyo ve dünya da başka Ceph ini olduğunu da görüyo Türkiye yok ümitlenmeyin Brazilya Amerıka Kore gibi yerler tam bilmiyorum sonra birden kendini New York ta buluyo.. Tabi Ceph lerde Prophet in dna sından bir kısmını alıp kendilerini geliştiriyolar ve iki ayaklı hali alıyolar. ve New York a geliyolar tabi Prophet bu sırada virüs yüzünden erimeye başlıyo ve giysiyi kaybetmek üzere Alcatraz Yani Nomad'i buluyo ona veriyo giysiyi ve kendini vuruyo Alcatraz'ın beyin ölümü gerçekleşiyo giysi sayesinde ayakta kalıyo fakat onu Prophet yönetiyo Alcatraz gene konuşmuyo çünkü beyin ölümü gerçekleşti yani alcatraz yaşamıyo giysi sayesinde ayakta duruyo.. Prophet tarafından yönlendiriliyo ayrıca dikkat etmişseniz giysi bazı şeylerde konuşuyo öğrneğin Yaratık Dna sı özümsendi diyen ses Prophet ayrıca bi yerde uyan asker ölme zamanı değil geri dönüp savaşmalıyız dediği bir yer var ayrıca Prophet ölmedi ve giysi içinde yaşıyo yani giysinin içinde Prophet bir kaç defada ölmekten kurtarıyo bizi Prophet mesela W ya bas Boşluk Tuşuna bas gibi sonradan ara video larda görüyoruz ve aslında bunu başlatan Hargrive 1919 yılında Cehp lerden bir kalıntı bulup atom moleküllerinin bir kısmını alıp nano giysiyi üretiyo ve Kobay olarakta Raptor ekibini kullanıyor.. hedefi giysiyi kullanıp yeniden ayağa kalkmak oyunu bitirenler bilir kapsül içinde yaşıyor 100 yıl giysi içinde hala virüs olduğu için Cehp leri o yok ediyo yani anahtar giysi Alcatraz sonunda ulaşıp oyunun bitirdiğinizde video da Prophet çıkıyo ve diyoki PROPHET: Nasıl yolculuktu ha ölü adam. öldüm sandın demi bende öyle sanmıştım ama giysi kanka giysi herşeyi değiştiriyor Hargirve haklıydı diyo bak Cehp ler yerdeler burda kazandık ama daha Zafere çok uzağız o yüzden sen ve ben asker daha ölmüyoruz geri dönmeliyiz.. diyo ve özümseme tamam diyo sporlu su çıkıyo ve hepsini öldürüyo 3. oyunda dikkat ettiyseniz New York un orman gibi olmasının nedenide bundan dolayı. Alcatraz kalkıyo ve Benim Adım Prophet diyo aslında onu diyen Prophet yani aslında ölen Alcatraz yaşayan Prophet soranda Hargirve nin bir ceo su telsizden kiminle konuşuyorum diyo. ayrıca Alcatraz Dilsiz diyenlerede söyleyim önceden konuşuyor fakat deniz altındaki saldırıda Akciğerinden birini ve ses tellerini kaybediyo bundan dolayı ve ayrıcada söylediğim gibi Beyin ölümü gerçekleştiği içinde umarım anlatabilmişimdir iyi akşamlar ;)

İyi guzel yazmışsın ama alcatraz nomad değil.propeth giysiyi giydirirken onun yüzünü görürdü.ki propeth raptor ekibinin lideri ve hepsinin yüzünü biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.