Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 2 Alcatraz Hiç Konuşmuyor - Yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
20.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prophet olmadığı anlaşılmasın diye konuşmuyo deniyo, tam tersi eğer birisi bana cevap vermiyorsa ben onun başka birisi olduğunu düşünürüm.
    ayrıca
    giysinin içine girmeden önce de konuşmuyo, oyunun başında "başını sallasan yeterli falan" diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Asla. Alcatraz konuşmayabilir ama bence güzel bir karakter. Ayrıca gelecek seride konuşacağını düşünüyorum.

Çünkü oyunun sonunda "Daha ölmedik asker." diyor "Geri dönmeliyiz." diyor. Gerçi sonda Prophet konuşuyor ama Alcatrazda konuşabilir. Belki Alcatraz nano giysinin içinde, konuşan Prophet olabilir.

Alcatraz karakteri ölü olduğu için konuşması imkansız.Nano giysi sayesinde ayakta duruyor.Hikayeyi güzel yapalım diye iyice bozmuşlar.Nomad ile psyco adaya geri dönmese ve uzaylılar new york'u işgal etse nomad ile psyco karşı koysa daha güzel olurdu.Nomad'in ilk oyunda dublajını yapan kişinin sesi konuşması çok güzeldi.Nomad karakterini bu yüzden sevmeyen yoktur.Nomad ile oynasak ve oyun boyunca yanımızda takım arkadaşlarımız olsaydı çok daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Asla. Alcatraz konuşmayabilir ama bence güzel bir karakter. Ayrıca gelecek seride konuşacağını düşünüyorum.

Çünkü oyunun sonunda "Daha ölmedik asker." diyor "Geri dönmeliyiz." diyor. Gerçi sonda Prophet konuşuyor ama Alcatrazda konuşabilir. Belki Alcatraz nano giysinin içinde, konuşan Prophet olabilir.

Alcatraz karakteri ölü olduğu için konuşması imkansız.Nano giysi sayesinde ayakta duruyor.Hikayeyi güzel yapalım diye iyice bozmuşlar.Nomad ile psyco adaya geri dönmese ve uzaylılar new york'u işgal etse nomad ile psyco karşı koysa daha güzel olurdu.Nomad'in ilk oyunda dublajını yapan kişinin sesi konuşması çok güzeldi.Nomad karakterini bu yüzden sevmeyen yoktur.Nomad ile oynasak ve oyun boyunca yanımızda takım arkadaşlarımız olsaydı çok daha iyi olurdu.

aynen. oyun iyice bilim kurgulaşmış yok prophet ölmedi giysinin kalbinde yaşıyo falan.

• arkadaşla alcatras oyunun sonunda konuşuyor buda bize 3.oyunda konuşacağını gösterir tabi karakterimiz o olursa bu seferde alcatras susmuyor dersiniz kimbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanior61

arkadaşla alcatras oyunun sonunda konuşuyor buda bize 3.oyunda konuşacağını gösterir tabi karakterimiz o olursa bu seferde alcatras susmuyor dersiniz kimbilir

• Arkadaşlar Alcatraz dilsiz değil.Sadece konuşmayı sevmiyo kerata.Oyun başında bugün biraz suskun diyolar yani normalde konuşuyor ama o gün suskun Bide şu Prophet'a gıcık oldum.Bütün Crysis bizi uğraştırıyor fakat bi gidiyo kafasına sıkıyo bari bunu gerekse Nomad için yap :) dimi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvdt23

herkes prophet öldü alcatraz'ın yerini aldığını düşünüyor..bu doğru olabilir ama..Prophet kafasına silahı dayadığında ateş ediyor ve o silahı aldımızda silahın içinde bir tek mermi bile yok..bu tuhaf geldi bana..'Geri dönmeliyz diyo' bence kendini vurduğu yere gidiyoruz galiba..

Çok haklısın arkadşım benim de dikkatimi çekti silahda mermi 1 tane kaldı onu da Prophet kafasınamı sıktı ilginç.
  • Değerli birkaç kaynak ve wikiden konuşamamasının nedenini ilk gemiye yapılan saldırıda akciğerlerine ve ses tellerine aldığı hasardan dolayı olduğunu öğrendim.

Başta beni de rahatsız etmişti ama en azından bir açıklama alınca çok ta takmadım.

Bunun dışında bir neden olmadan konuşmayan karakterlerin devrinin geçtiğini düşünüyorum.

Doom 3, Pokemon, GTA 3 ve Half Life 1'de hoştu güzeldi ama abartmamak lazım.

En basitinden Isaac'in mucize eseri konuşmaya başlaması 2. Dead Space'i çok daha ilginç kılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

şaka bir yana adamın konuşmaması aslında bir senaryo tekniğidir. seyircide (biz oyuncu oluyoruz tabi) merak uyandırmak için kullanılır. az konuşan yada hiç konuşmayan bir karakter aslında gizemli ve ilgi çekicidir. işin sonunu görmek için telkin eder seyirciyi.

Beni en tatmin edici cevap bu oldu. ama crysis 1 de konuşabiliyordu nomed ve senaryoda güzeldi
  • beyler bilmiyorum dikaktt ettiniz mi bu half life dan beri böyle ne moh da ne codda ne battlefieldda konuşmuyoruz
    ama cod 7 de konuşuyoruz. mason konuşuyor.
    hatta bir bölüm vardı hani hudsonla karlı dağlarda takla atıyoruz. Ordaa bakıyorm hudson konuşuyor ama ortalıkta yok aradım aradım sonunda fark ettim ki benim kontrol ettiğim adam hudson mış :D
  • Çok mantıksız bir konu bence FPS oyunlarının mantığı budur. Siz oynarken farklı şey düşünürsünüz. Karakter konuştuğunda sizin düşüncenizin tersini söylebilir. Yani ''Alcatraz is YOU''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 23 Temmuz 2011; 22:02:39 >
  • 2. Freeman Vakası
  • O giydiğimiz nano giysi bizi robotlaştırıyor yavaş yavaş
    O yüzden konuşamıyoruz 1 de ise sadece zırhlı giysi
    Giydiğimiz için sorun yok yane herşey nano giyside
  • Bence Oyuna İlk Başlarken Alcatraz Bu sabah Pek Konuşkan değil diyordu bir adamın teki Birde Adamın İçi Yaralı Nasıl Konuşsun Yaralı Adam Adam yürüyen Bir ceset
  • Sanırım dikkat etmemişsiniz arkadaşlar Alcatraz oyunun sonunda Alcatraz uzaylı kovanını yok ettiğinde Prophet bizle konuşuyor ya en son Alcatraz da "Beni arayacaklar Prophet" diyor yani bir cümlede olsa konuşuyoruz!!!
  • 1-Ya Bazı Arkadaşlar Diyor ki Alcatraz Ölü Diyor [Oyunu 3 Kez Bitirdim] Oyundaki Kısa Filmleri Nerenizle İzliyorsunuz Siz Ya? Alcatraz Ölü Değil.Oyuna Denizaltı İle Başladığınızla Kaza Geçiriyorsunuz Ya Sonra Orada Bir Film Çıkıyor.Prophetin Silahla Uzay Gemisini Vurup Sonra Askerlere Bakıyor.Orda Dikkat Ettiyseniz Vizörünü Açıyor ve Hangilerinin Ölü Hangilerinin Hayatta Olduğunu Gösteriyor.Orda Alcatraz Hariç Diğer Hepsinde Kırmızı İşaret Var Yani Onlar Ölü Ama O İşaret Alcatrazda Yok.Alcatraz Sadece Yaralı . Yani Alcatraz Ölü Değil

2-Kıyafeti Alcatraza Giydirdiğinde Simbiyoz Diyor.Simbiyoz Ortak Yaşam Demek Ayrıca Gould'da Kıyafete Yarı Organik Diyor.Yani Beden Ölü Değil Beden Alcatraz Kafa Prophetin Çünkü Oyunun Başındada Alcatraz Konuşuyor.Dalga Geçtiklerinde.Ayrıca Bazı Yaralı Olduğu İçin Konuşmuyor.

3-En Sonda Prophet Konuşuyor Ama Ölü Çünkü Arkadaşlar Aradaki Filmi İzlediyseniz Lıngshaın Adalarında Amiral Strickland Propheti Bilerek Bilgi Toplaması İçin Yolluyor [ Oyunun Sonunda Prophetin Kendi Bilerek Gittiğini Görüyorduk Hatta Nomad Karşı Filan Çıkıyodu Ayrıca Ordan Biri Sinyal Bağlantısı Keseyim mi Dediğinde Amiral Hayır Diyordu ] Oyunun Sonundaki Filmde O Bölümü Kıyafete Kaydetti Çünkü Kaynak Orası.[Görüntüleri Kıyafete Aktarabiliyor Çünkü ] Prophet Öldü Alcatraz Yaşıyor

4-Son Olarakta Prophetin Kesin Olarak Öldüğünüde Şurdan Anlarız : Oyunun Başındaki Filmde Kıyafeti Alcatraza Giydirdiğinde Hala Üstüne Grimsi Birşey Vardı.Aslında Prophet Ölem İstemiyordu Oyunun Başında Lochartın Söylediği Gibi Prophette Salgın Kapmıştı.Prophet Giysiyi Çıkartınca Virüsün Kaybolacağını Düşündü Ama Filmde Kıyafeti Çıkardım Ama Sefler Hala Vücudumda Diyor ve Bunun Tek Çaresi Ölmekti Diyordu ve Bu Yüzden Kendini Vuruyordu Hala İnanmayanlar Oyunun Başına Tekrar Gelip Yerdeki Prophetin Cesedine Bakabilirler.Hatta Bu Virüslerin Kıyafetle Kaybolacağını Düşündüğü İçin Alcatraza Canın Çok Acıyacak Dedi Ayrıca Alcatraz Oyunun Başında Saldırı Sırasında Deniz Altında Olan Tek Kişi ve o Yüzden Sadece Yaralı

SONUÇ OLARAK PROPHET ÖLDÜ ALCATRAZ YAŞIYOR.

• alcatraz dilsiz arkadaşlar, o yüzden konuşamıyor.
  • Diger arkadaslarimiz olmedi ki sonra yine karsilasiyoruz onlarla
  • arkadaşlar cdsinin arkasında bir yazı vs-ar yazıyor ki:players will play"Alcatraz"a Green Beret the new succesor for first game for "Nomad" although there has beenspeculation that "Alcatraz" may just be Nomads new codname is "Alcatraz" : yani Nomad Alcatraz oluyor
  • Alcatraz ölmüyo arkadaşın dediği gibi Alcatraz diğer adıyla Nomad kendini Prophet die tannıtıyor.Hey benim aslan parçam prophetım be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.