Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 2 Alcatraz Hiç Konuşmuyor - Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
20.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz mesajlar yüzünden konunun kapanması rica olunur. Edit: astrolevent.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrolevent -- 8 Eylül 2011; 12:47:09 >

• Oyun tamamen Türkçe zaten. Sadece uzaylıların *vonk!* laması orjinal sanırsam :P
    Alcatraz'a gelirsek için rahat olsun bir bozukluk yok, oyunda kahramanımız ağzını açmıyor.

Kıyafetin içinde yarı ölü olmamızın ve kostümsüz yaşayamayacağımızın etkisi var mı bilemiyorum çünkü en başta gemideyken de hiç konuşmamıştık.
  • Bu karakterin konuşma özürlü olmasına da karşıyım ben. Ne saçma ya mesela geliyoruz bir yere kendini tanıt diyor bizimki susuyor yandan asker geliyor bu özel giysili iyi biri filan alın içeri diyor biz kendimiz konuşamıyormuyuz arkadaş ne alaka özürlümüyüz o kadar yaratık öldürüyoruz her haltı yiyoruz gel görki konuşamıyoruz...
    İlk oyunda ne güzeldi hatta konuşmamız ses efekti olarak bize yakın ve daha net gelirdi diğer arkadaşların konuşması daha farklı gelirdi. On numara idi neden bu oyunda böyle bir yol izlediler anlayabilmiş değilim...
  • evet bencede konu daha iyi işlenebilirdi
  • adam efendi adam.. ağır takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

adam efendi adam.. ağır takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

yemişim efendiligini insan biraz gevşek olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

yemişim efendiligini insan biraz gevşek olur

Pysco gibi olacan abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrolevent

arkadaşlar. ben oyunu aralgame den satın aldım. dün getirdi kargo. çok uyuz geliyor. neyse.

baya oynadım oyunu. gouldu buldum. ondan sonra bir iki saat daha oynadım. bekledim bekledim yok. bu alcatrazın ağzından bir tek kelime bile çıkmıyor. forumlarda oyunun ara videolarının ingilizce olduğu söyleniyor. bu sorun bende yok her yer türkçe ama bu alcatraz keratası hiç konuşmuyor.

bu bir sorun mudur ? yoksa zaten alcatraz sizde de hiç konuşmuyor mu. oyunun başından beri adamın sesini duyamadım :S

bi yardım edin bişeyler yazın delirmeye başlayacam :S

Alcatraz konuşmaması çok normal. Çünkü düşmanlarımız bizi alcatraz olarak değil prophet olarak tanımakta. Konuşursak prophet olmadığımız anlaşılır o sebeple konuşmuyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Bu karakterin konuşma özürlü olmasına da karşıyım ben. Ne saçma ya mesela geliyoruz bir yere kendini tanıt diyor bizimki susuyor yandan asker geliyor bu özel giysili iyi biri filan alın içeri diyor biz kendimiz konuşamıyormuyuz arkadaş ne alaka özürlümüyüz o kadar yaratık öldürüyoruz her haltı yiyoruz gel görki konuşamıyoruz...
    İlk oyunda ne güzeldi hatta konuşmamız ses efekti olarak bize yakın ve daha net gelirdi diğer arkadaşların konuşması daha farklı gelirdi. On numara idi neden bu oyunda böyle bir yol izlediler anlayabilmiş değilim...

Arkadaşım konuşursan senin prophet olmadığının anlaşılır. Sen prophet kılığında oyunun büyük bölümü boyunca savaş veriyorsun. Konuştuğun an hikaye ile tutarsızlık olur. İnsan bir düşünür biz başkasının kılığına girmiş bir askeriz konuşursak anlaşılır başkası olduğumuz diye

Adam konuşursa hikayeye ihanet olur. Biraz kafa yorun bu tür şeylere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: astrolevent

arkadaşlar. ben oyunu aralgame den satın aldım. dün getirdi kargo. çok uyuz geliyor. neyse.

baya oynadım oyunu. gouldu buldum. ondan sonra bir iki saat daha oynadım. bekledim bekledim yok. bu alcatrazın ağzından bir tek kelime bile çıkmıyor. forumlarda oyunun ara videolarının ingilizce olduğu söyleniyor. bu sorun bende yok her yer türkçe ama bu alcatraz keratası hiç konuşmuyor.

bu bir sorun mudur ? yoksa zaten alcatraz sizde de hiç konuşmuyor mu. oyunun başından beri adamın sesini duyamadım :S

bi yardım edin bişeyler yazın delirmeye başlayacam :S

Alcatraz konuşmaması çok normal. Çünkü düşmanlarımız bizi alcatraz olarak değil prophet olarak tanımakta. Konuşursak prophet olmadığımız anlaşılır o sebeple konuşmuyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Bu karakterin konuşma özürlü olmasına da karşıyım ben. Ne saçma ya mesela geliyoruz bir yere kendini tanıt diyor bizimki susuyor yandan asker geliyor bu özel giysili iyi biri filan alın içeri diyor biz kendimiz konuşamıyormuyuz arkadaş ne alaka özürlümüyüz o kadar yaratık öldürüyoruz her haltı yiyoruz gel görki konuşamıyoruz...

Arkadaşım konuşursan senin prophet olmadığının anlaşılır. Sen prophet kılığında oyunun büyük bölümü boyunca savaş veriyorsun. Konuştuğun an hikaye ile tutarsızlık olur. İnsan bir düşünür biz başkasının kılığına girmiş bir askeriz konuşursak anlaşılır başkası olduğumuz diye

Adam konuşursa hikayeye ihanet olur. Biraz kafa yorun bu tür şeylere.

İyi bak bunu çözmüşsün şu Dragon Age Origins de neden konuşmuyoruz onuda bi çözüver bakalım :)
    Ya Arkadaşım işin şakası bi yanada sen çok ciddiye almışsın bu olayı.
    Öyle birşey yok senin dediğin gibi olsa yinede konuşma ekleyebilirlerdi. En azından bizim kim olduğumuzu bilen kişiler ile konuşuyor olurduk. Mesela Gouhl ve Hargovermıydı neydi o adam ile...

• İlk Gouhl öğreniyor ama oda onun dairesine gidince öğreniyor. Oyunun ortalarına doğru öğreniyor. Birde bizim kıyafet uzaktan izlenebilmekte büyük olasılıkla konuşmaya kalktığımızda da bizim konuşmamızı herkes duyacak o sebeple hiç konuşmuyoruz. Dikkat ederseniz biz bir yere gittiğimizde telsiz sistemi sayesinde düşmanlar konumumuzu sürekli öğrenmekte. Konuşursak sesimizde duyarlar.

Hikayeyi dikkatli kavrayan biri zaten neden konuşmadığımızı anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

İlk Gouhl öğreniyor ama oda onun dairesine gidince öğreniyor. Oyunun ortalarına doğru öğreniyor. Birde bizim kıyafet uzaktan izlenebilmekte büyük olasılıkla konuşmaya kalktığımızda da bizim konuşmamızı herkes duyacak o sebeple hiç konuşmuyoruz. Dikkat ederseniz biz bir yere gittiğimizde telsiz sistemi sayesinde düşmanlar konumumuzu sürekli öğrenmekte. Konuşursak sesimizde duyarlar.

Hikayeyi dikkatli kavrayan biri zaten neden konuşmadığımızı anlar.

Dostum kırılma ama bence alakası yok konuşmamasının nedeni o değil.
    Bu yeni moda karakteri konuşturmuyorlar ki biz oyuncular daha iyi entegre olabiliyoruz oyuna yani bir nevi adam konuşmayınca biz adamın kendisi gibi oluyormuşuz hissi yaratıyorlar oyunlarda...
    Bence saçma ama nedeni bu.

• teşekkürler arkadaşlar. içimdeki bu kötü hissi attınız :) bu alcatraz yavan adammış. ağzını bıçak açmıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrolevent -- 28 Mart 2011; 16:45:07 >
  • bencede nedeni o değil hasskabala katılıyorum nedeni onun dediğide olabilir fakat biyerde doktor yarı öle falan dio bi süpriz olup giysi sayesinde yaşayıp bir zombide çıkabiliriz
  • adam lal kardeşim için rahat olsun.
  • CoD 4'dede konusmuyoduk Abi ama oyunun sonu çok hoşuma gitti ya "BEN PROPHET !"
  • Arada bir, "Ah!" der o kadar. Daha fazlasını bekleme.
  • şaka bir yana adamın konuşmaması aslında bir senaryo tekniğidir. seyircide (biz oyuncu oluyoruz tabi) merak uyandırmak için kullanılır. az konuşan yada hiç konuşmayan bir karakter aslında gizemli ve ilgi çekicidir. işin sonunu görmek için telkin eder seyirciyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 29 Mart 2011; 0:05:18 >
  • oyunda konuşmamasının sebebi bence
    oyunun sonunda "Ölmedim.Ben Prophet" demesi.Oyun boyunca yine kimse kendisinin prophet olduğunu anlamasın diye de konuşmuyor olabilir.Ama gould'un ofisinde sen prophet değilsin demesi olayı biraz karıştırıyor.Bu da şöyle düz mantık bir yoldan gidersek göğsünün altndaki sporlardan dolayı olabilir.
  • çok karışık bi mantığı var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.