Şimdi Ara

crysis 2 black fire modunu deneyen oldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • black fire modunu bugün denedim ve gözle görülür bi değişiklik oldu özellikle doku kaplaması çok yükseldi ve buna rağmen akıcılıkta hiçbir sorun yaşamadım gerekli açıklamalar içinhttp://www.crymod.com/viewtopic.php?f=308&t=71027 bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 3 Ağustos 2011; 13:25:20 >

• Hmm... Çok uzunmuş işlemler ama zaten Crytek'in yayınladığı şeyleri de vermişler.
  • gta4 deki enb mod gibi bişi bu arada nekadar bir fps dusmesi meydana geliyor ?
  • ben bu modu denedim ama yapamadım. tüm adımları tek tek yapıyorum ama oyun açıldıgında simsiyah bir ekran cıkıyor ve hiçbirşey göremiyorum.
    mouse u oynatınca menü sesleri geliyor ama ekran simsiyah.

ekran kartım HD5850 PCS+
  • İndirip oyunun kurulu oldugu yere kurucaksınız çok zor deil + fps kaybı olmuyor fps yi yükseltiroyr tam tersine gayette hoş bi mod bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

ben bu modu denedim ama yapamadım. tüm adımları tek tek yapıyorum ama oyun açıldıgında simsiyah bir ekran cıkıyor ve hiçbirşey göremiyorum.

ekran kartım HD5850 PCS+

işlemleri doğru yaptığından emin ol ve oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden hedef kısmına -mod blackfiremod2 eklemelisin
  • Aradaki farka bakıyorumda cidden aşırı bi fark var valla yapana helal olsun çok iyi bir moda benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

sırf bu mod için crysis 2 indiriyorum

kurulumu ise türkçe anlatacak arkadaş aranıyor
  • Yükleyeceğim birazdan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

ben bu modu denedim ama yapamadım. tüm adımları tek tek yapıyorum ama oyun açıldıgında simsiyah bir ekran cıkıyor ve hiçbirşey göremiyorum.

ekran kartım HD5850 PCS+

+1 aynısı bendede oldu

kimse kuramadın demesin gayette kurdum

önce 1.9 sonra maldo sonra blackfire ve kısayolada gerekli şeyi ekledim ama olmadı siyah ekran ve sesler var ama...
  • Vay be mükemmel bir mod
    Teşekkürler Dostum.
  • Merak edenler varsa ben kurdum çok performans düşüşüne sebebiyet vermiyor ve mod gerçekten manyak bişey yükleyin
  • İngilizcem pek iyi değil.Tam olarak yükleyişini bir anlatabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.