Şimdi Ara

Crysis 2 Çok Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2 en düşük düzeyde bile çok zor etrafımda milyonlarca herif var ve ben tekim , ayrıca enerjim çabucak bitiyor.
    2.Bölümü bile geçemedim,kampta bir sürü adam var,vur kaç tekniğini denedim öldürüyorum öldürüyorum bitmiyor.
    Benim beceriksizliğim değil çünkü Call Of Duty serisinin en zor seviyede kolayca geçebiliyordum.
    2. Bölüm için bana önerebileceğiniz bir taktik varmı böyle giderse bitmicek bu oyun

• Hocam böyle bir şey ilk defa duyoyorum
  • Ben bir zaman sonra öldürmeden kaçarak geçiyordum hakikaten bayıyor adamı
  • Asıl crysis daha zordu.Crysis 2'de giysi enerji kapasitesi artırılmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamları öldürmekten çok göreve odaklan bence ben öyle yapıyorum.
  • Bence cover alarak oyna . Genellikle silahla değil özel olarak öldür. Bir tuşa basınca kafasını felan kesiyoya .
  • sadece vuracağın adamı görebileceğin bir açıya geç ki diğerleri seni göremesin, adamı indirdikten sonra hemen gizlen. adamlara bodoslama dalacaksan da zırh moduna geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzaylı bölümlerinde napcan peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen zor oyun görmemişsin bence
  • Crysis 2'ye zor diyeni de ilk defa duydum. Dostum düşmanı havadan, uzaktan, veya nerdeysen gizlilik moduna geçip dürbünü açıp işaretle işin daha kolay olur. Yaratıkları dürbünlü silah ile uzaktan kafalarına tek atışta indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagann.

Hocam böyle bir şey ilk defa duyoyorum
    Ben ilk olarak saldıracağım bölgeyi taktiksel vizörle incelerim, taktiksel seçeneklerden birini seçerim ve yaparım ya da düşmanlarımı işaretleyip onları çoğunlukla gafil ve sessiz avlarım düşmanın arkasına geçerek onu sessiz öldürürüm eğer düşmanlar gafil avlayamıyorsam zırh moduyla hodrimeydan yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gust41 -- 26 Temmuz 2012; 16:11:49 >
  • En zor seviyede bitirdim oyunu. Kesinlikle zor değil. Gizlilik modunu iyi kullanırsan sorun kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyüğünce unutursun korkma geçer
  • Neresi zor ya, sen zor oyun görmemişsin hakikatten. bütün olay iyi mevzi almakla elindeki gizlilik ver zırh modunu kullanmakta. Oyunu bu şekilde oynarsan benim gibi önüne geleni indirirsin.
  • Oğlum ilerde yaratıklar var, vuramazsan tık tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyusuf17

Crysis 2 en düşük düzeyde bile çok zor etrafımda milyonlarca herif var ve ben tekim , ayrıca enerjim çabucak bitiyor.
    2.Bölümü bile geçemedim,kampta bir sürü adam var,vur kaç tekniğini denedim öldürüyorum öldürüyorum bitmiyor.
    Benim beceriksizliğim değil çünkü Call Of Duty serisinin en zor seviyede kolayca geçebiliyordum.
    2. Bölüm için bana önerebileceğiniz bir taktik varmı böyle giderse bitmicek bu oyun

Zorluk derecesi insan üstü olarak oyunu bitirdim, bunun için sizin en düşük seviyede ne ile karşılaştığınızı bilemiyorum.
    Fakat bahsettiğiniz bölüm için şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
    Bulunduğunuz yerde siper alarak ve farklı atış noktaları kullanarak oynayın.
    Yer değiştirirken görünmezliği açarak ve eğilerek sessizce gidin.
    Bulunduğunuz bölgeyi tamamen temizlemeden ilerlemeyin.

• senin gibisini de ilk defa görüyorum
  • O kadarda zor degil.Ki en zorda oynuyorum
  • alısırsın akıllıca kullan sende enerjıyı oyun super olmus turkce konusmalar falan 4 -5 saatte bıtırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graveth

sen zor oyun görmemişsin bence

Kesinlikle katılıyorum neresi zor bunun ya.Call of Duty'i nasıl en zor seviyede geçiyorsun onuda anlamadım.Aşırı basit bir oyun bide üstüne yapay zeka sorunları eklenince çocuk oyuncağı resmen.Sen cell askerlerine zor diyorsan ilerde yaratıklarla karşılaşınca napıcaksın kimbilir Son bölüme kadar oyunu silmezsen son bölüm seni hayattan bezdirir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.