Arkadaşlar sistemim : Zotac gt260 synergy 896 mb DDR3 448bit EKRAN KARTI , Intel E7200 2.53GHZ İŞLEMCİ , 3 GB KINGSTON 800 MHZ RAM ve İşletim sistemim Xp. Arkadaşlar oyunu açıyorum en yüksek ayarlarda ilk 20 dk akıcı gayet iyi gidiyor , sonra 1-2 saniyede bir kasmalar(donmalar,takılmalar) meydana geliyor ve böle devam ediyor . Sorun neden kaynaklanıyor acaba . Yardımcı olursanız Çok sevinirim
bendede aynı sorun var tüm ayarlar sonda akıcı bir şekilde oynarken bazı sahnelerde 1-3 saniyeliğine donuyor.
bendede aynı sorun var bir bölümde 1 e basınca res atıyor video anlamadım gitti..
oyunu oynamak işkence oldu.sırf hikayesini beğendiğim için oynadım ama ram,ekran kartı olarak ne istiyorlar çözemedim. oyun boyunca sağlık kritik seviyeye gelince ekran karardı.bu oyunun bir özelliğimi?yada fazla zorlandığı için mi ekranı karartıyor.cidden çok sinir oldum oyunu bitirene kadar
ekran sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun bendede aynı sorunlar vardı bunu yaptıktan sonra minimum seviyeye düştü bu problemler ama oyunda kesinlikle bir sorun var. mesela bir bölümde kaplamalar filan yanıp sönüyor bende.
quote:
Orijinalden alıntı: alito
ekran sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun bendede aynı sorunlar vardı bunu yaptıktan sonra minimum seviyeye düştü bu problemler ama oyunda kesinlikle bir sorun var. mesela bir bölümde kaplamalar filan yanıp sönüyor bende.
Teşekkürler . Bir Deneyeceğim .
quote:
Orijinalden alıntı: mavzers
Arkadaşlar sistemim : Zotac gt260 synergy 896 mb DDR3 448bit EKRAN KARTI , Intel E7200 2.53GHZ İŞLEMCİ , 3 GB KINGSTON 800 MHZ RAM ve İşletim sistemim Xp. Arkadaşlar oyunu açıyorum en yüksek ayarlarda ilk 20 dk akıcı gayet iyi gidiyor , sonra 1-2 saniyede bir kasmalar(donmalar,takılmalar) meydana geliyor ve böle devam ediyor . Sorun neden kaynaklanıyor acaba . Yardımcı olursanız Çok sevinirim
Ben çözdüm. vereceğim linkteki ''Crysis 2 ADVANCED GRAPHICS OPTIONS v1.7'' uygulamasını indirin uygulamayı açıp redial blur özelliğinin tickini kaldırın yada herşeyin tick ini kaldırın size kalmış bendeki donma 0a indi. Kolay gelsin..