Şimdi Ara

Crysis 2 ekran kartım iyi olmasına rağmen çalışmıyor! :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün crysis 2 yi aldım yükledim ama oyuna girdiğimde ses var görüntü yok. can you run it ten baktım ekran kartım yetersiz diyor. Aynen şunları yazıyo;
    Video Card
    Minimum: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon HD 3850 512Mb RAM or higher
    You Have: ATI Mobility Radeon HD 4330
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
    Features: Minimum attributes of your Video Card
    Required You Have
    Video RAM 512 MB 2.2 GB
    Hardware T&L Yes Yes
    Pixel Shader version 3.0 4.1
    Vertex Shader version 3.0 4.1
    Anlamadığım şey ekran kartım kat kat daha üstün neden böyle? Ya da HD 3850 512mb li ekran kartı HD 4330 2gb lıdan daha mı üstün ben mi yanlış biliyorum? Arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurGK -- 8 Nisan 2011; 14:35:33 >

• 3850ler 4330 lardan daha güçlü. Üstelik seninki m serisi olduğu için 4330 lardan daha da yavaş olucaktır. Ama oyunun çalışmaması, donanimindan çok suruculerinle ilgili gibi duruyor. Ekran kartının son sürücülerini indir, büyük ihtimalle oyunu oynayabileceksindir..
  • Anladım çok sağolun ama benim bilgisayarım daha 3 aylık sürücülerinin son sürüm mü değil mi olduğunu nereden nasıl anlayabilirim acaba?
  • 256mb geforce 7600 gt var . Bende Oynuyamamaktayım. Aynı sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 8 Nisan 2011; 20:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapitan_zur_See

256mb geforce 7600 gt var . Bende Oynuyamamaktayım. Aynı sıkıntı.

normaldir. eskidi artık 7600gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurGK

Arkadaşlar bugün crysis 2 yi aldım yükledim ama oyuna girdiğimde ses var görüntü yok. can you run it ten baktım ekran kartım yetersiz diyor. Aynen şunları yazıyo;
    Video Card
    Minimum: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon HD 3850 512Mb RAM or higher
    You Have: ATI Mobility Radeon HD 4330
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
    Features: Minimum attributes of your Video Card
    Required You Have
    Video RAM 512 MB 2.2 GB
    Hardware T&L Yes Yes
    Pixel Shader version 3.0 4.1
    Vertex Shader version 3.0 4.1
    Anlamadığım şey ekran kartım kat kat daha üstün neden böyle? Ya da HD 3850 512mb li ekran kartı HD 4330 2gb lıdan daha mı üstün ben mi yanlış biliyorum? Arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin :(

Ekran kartın kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2gb ekran kartın varsa o iş tmm ya
  • zotac 9800gt amp oc edition kartım ile çok rahat oynuyorum
  • Bende MSI ATI Radeon Hd 2600 XT 512 Mb var demo oyunda açarken desteklenmeyen kart mı ne öyle bir hata veriyordu ama ama açılıyordu oyun kasma felanda pek görmedim
    Benim Ekran Kartı nasıl ömrünü tamamlamışmı
  • tipik ekran kartından anlamayan bir vatandaş. 2gb her oyunu açar deyip kardırmışlar ve kötü son (o kart ojinalde 256 mb bir kart ama yüksek depo alano olan bellek çipleri takılarak 2 gb yapımış)
    768'lik gtx460 o kartı ona böler yirmiyle çarpar sonra fizyon tepkimeye bile sokar
  • hocam o ekran kartıyla oynayamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.J

hocam o ekran kartıyla oynayamassın

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

tipik ekran kartından anlamayan bir vatandaş. 2gb her oyunu açar deyip kardırmışlar ve kötü son (o kart ojinalde 256 mb bir kart ama yüksek depo alano olan bellek çipleri takılarak 2 gb yapımış)
    768'lik gtx460 o kartı ona böler yirmiyle çarpar sonra fizyon tepkimeye bile sokar

O kadar ekran kartının arasından ilk aklına 768mblık 460 geldiyse demekki ekran kartı alma arifesindesin ve bu karta göz diktin

• ekrankartını guncelleme zamanın gelmiş kardesim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.