Şimdi Ara

Crysis 2 Ghosting veya motion blur problemi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar crysis 2de ghosting problemim var xboxta mı problem ekranda mı çözemedim. fujitsu st23l-1 ekranım. biraz ghosting var ekranda sanki ama crysis 2 de öyle böyle değil silah resmen duman bırakıyo ya :S

• Oyunda oyle bir sorun hic duymadim senin ekranindan kaynaklaniyor buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunda oyle bir sorun hic duymadim senin ekranindan kaynaklaniyor buyuk ihtimal.

diğer oyunlarda yok denecek kadar az :S acaba hdmida felan mı bi sorun var :S hd vga kabloyla mı bağlasam birde dur ya neden aklıma gelmedi ki benim eve geçince bide öle deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadiI2 -- 25 Mayıs 2012; 20:18:31 >
  • ghosting olayı monitörünle ilgilidir,ben oyunu uzun zaman önce bitirdim hiç algılamadım toshiba 40mv732 100hz lcd tv'de oynadım
  • Oynarken oyun moduna aldın mı? Mesela bendede oyun moduna almayınca fifada falan ghosting oluyor.
  • oyun modunda çok karanlşık olduğu için pek almam kendi ayarladığım şekilde kullanırım ki toshiba tv'ler oyun için diğer tvlerden çok daha başaralı tabi aynı katagoride ki tvlerden bahsedersek
  • Monitör o kadar karışık ki bi çözemedim. HDMI değilde vga kablodan deneyimde bide öyle göreyim. L.A. Noire taktım oluyor mu deneyim diye olmamıştı. Acaba Motion Blur efekti felan mı var ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monitorun kac ms?

• Biri de cikip demiyo ki o oyunun efekti zaten diye.

Ghosting falan yok, bahsettigin sey oyun efekti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Biri de cikip demiyo ki o oyunun efekti zaten diye.

Ghosting falan yok, bahsettigin sey oyun efekti zaten.

Bende kafayı yemek üzereyim kardeş. Diğer oyunlarda da var ama o kadar bariz değil. Demekki oyunun efektiyle birleşince coşuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.