Bildirim
Crysis 2 Ghosting veya motion blur problemi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda oyle bir sorun hic duymadim senin ekranindan kaynaklaniyor buyuk ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Pinky
Oyunda oyle bir sorun hic duymadim senin ekranindan kaynaklaniyor buyuk ihtimal.
diğer oyunlarda yok denecek kadar az :S acaba hdmida felan mı bi sorun var :S hd vga kabloyla mı bağlasam birde dur ya neden aklıma gelmedi ki benim eve geçince bide öle deneyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadiI2 -- 25 Mayıs 2012; 20:18:31 > -
ghosting olayı monitörünle ilgilidir,ben oyunu uzun zaman önce bitirdim hiç algılamadım toshiba 40mv732 100hz lcd tv'de oynadım -
Oynarken oyun moduna aldın mı? Mesela bendede oyun moduna almayınca fifada falan ghosting oluyor. -
oyun modunda çok karanlşık olduğu için pek almam kendi ayarladığım şekilde kullanırım ki toshiba tv'ler oyun için diğer tvlerden çok daha başaralı tabi aynı katagoride ki tvlerden bahsedersek -
Monitör o kadar karışık ki bi çözemedim. HDMI değilde vga kablodan deneyimde bide öyle göreyim. L.A. Noire taktım oluyor mu deneyim diye olmamıştı. Acaba Motion Blur efekti felan mı var ya :( -
Monitorun kac ms?
-
Biri de cikip demiyo ki o oyunun efekti zaten diye.
Ghosting falan yok, bahsettigin sey oyun efekti zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Biri de cikip demiyo ki o oyunun efekti zaten diye.
Ghosting falan yok, bahsettigin sey oyun efekti zaten.
Bende kafayı yemek üzereyim kardeş. Diğer oyunlarda da var ama o kadar bariz değil. Demekki oyunun efektiyle birleşince coşuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X