Şimdi Ara

Crysis 2, Mod Nation Racers, Resident Evil 5 GE, NBA Jam KARDEŞLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NBA jami atamam ne yazık ki sizde var herhalde almak istemiyorsunuz. MMA var xboxta ona da gerek yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 77bjk77

dead space 2de olabilir isterseniz

Bi 50 liralık oyun daha olabilir mod nationı belki çıkarabiliriz 100 liralık oyun olur ama burada anlaşabilcek kişiler toplanırsak güzel oyunları (4-5 adet) 1 hesapla alabiliriz.
  • bende yok ben hemen diğer iki üye bulunsun hemen yarın parayı yollayıp alalım diye söyledim
  • çıkarmamıza gerek yok dead space 2 50 tl eğer onuda katarsa herkes 50 tl verir 5 tane oyun alırız
  • Pek sorun olmaz ama dead space 2yi bitirdim multiplayeri için alabiliriz belki ben yine bi 50 liralık oyunlara bakayım yarın farklı neler varmış
  • yarın umarım 2kişiyi hemen buluruzz hemen parayı ödeyip almak istiyorum
  • ben de aynen haklısın yarın alsak zaten pazartesi gününe kadar indirmeler sürecek
  • tekken 6 da olabilir 39tl
    ekstra paylaşmak isteyen olursa fazla vermeye hazırım ben diyelim 3kisiisterse 39/3 :13-15veririm NBA jamda alırım hiç sevmedim ama isteyen arkadaslar var çıkarın diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 16 Ekim 2011; 1:08:54 >
  • pardon ya tekken yokmuş,

split second velocity araba yarısida olabilir :)
  • Ben birazdan bakıp söyliycem güzel ve olabilecek oyunları tabi diğer arkadaşlar da onaylarsa
  • 50 TL'lik bana göre alınabilecek oyunlar şunlar NFS Hot Pursuit, Dead Space 2 Başka da pek göremedim
  • ac brotherhood
    ea mma sport
    split second velocity (bu oyun 10 numara nfsden daha iyi youtube videoları var)
    lara croft
    NBA 2k11 olabilir (2012 ile hiç fark yok çünkü)
    driver san Francisco (çok iyi forumda konu var)

bunlar bana uyar,
    bende crysis 2bitirdim,NBA jam sarmadı,re5 gold için alırım nation araba yarışı eglenceliye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 16 Ekim 2011; 9:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

50 TL'lik bana göre alınabilecek oyunlar şunlar NFS Hot Pursuit, Dead Space 2 Başka da pek göremedim

hot pursuit uyar aslında var bende ama online hiç takılmadım dead space bitti ama başka oyunlarda olursa ben haZirim
  • Uyuşmuyor bir türlü işte ac brother daha önce de dediğim gibi hem pcde var hem xboxta, mma ona keza, split second bence blur kadar iyi değil, lara croft bitirdim,
    NFS hot pursuit uyar mı veya 50 liraya tamamlıycak bir kaç oyun da olabilir psn exclusivelerden stocking, castle crashers, flock gibi neyse iyi geceler yarın bakarız artık
  • crysis 2 ve fifa 202 olsa hiç tereddtsüz girecem ama diğer oyunlar bana uymuyor ya ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

crysis 2 ve fifa 202 olsa hiç tereddtsüz girecem ama diğer oyunlar bana uymuyor ya ..

Fifa 12 ve infamous 2 yi daha sonra açmayı düşünüyorum şimdi fifayı eklesem fiyat baya bi yükselicek
  • o zaman açıcağınız zaman pm den bana msj atsanız çok iyi olur özellikle fifa 2012 için hiç bir krdeşlik bulamadım :)
  • Fifa 12yi düşünüyorum açsam dolacak zaten hemen tahminen. Yarın açma ihtimalim yüksek size haber ederim
  • Tamam üstad o zaman ben aramadan vazgeçtim siz konuyu açınca listeye beni ekleyin 2. numaraya :) yarında havale hemen olur sıkıntı olmaz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 16 Ekim 2011; 10:18:19 >
  • kardeş bende girerim de nba jam yerine 2k11 ya da 12 falan olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.