Şimdi Ara

Crysis 2, Mod Nation Racers, Resident Evil 5 GE, NBA Jam KARDEŞLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cr1546

kardeş bende girerim de nba jam yerine 2k11 ya da 12 falan olsun

Nba jam 5 liraya geliyor zaten çerez niyetine 2 kişi çok zevkli tavsiye ederim. düz hesap 40 lira oluyor bence sizi de ekliyeyim. Nba jami övmek istemem sizin zevkiniz ama 5 liraya hem online özelliği olan bir oyun bence kaçmaz
  • isoking sana pm attım bi bakıver
  • quote:

isoking sana pm attım bi bakıver

Tamam ekliyorum sizi de pmden ayrıntıları konuşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

quote:

isoking sana pm attım bi bakıver

Tamam ekliyorum sizi de pmden ayrıntıları konuşuruz

tamam bi oyun daha düşünücez mi yoksa yeter mi ne dio öbür arkadaşlarda
  • 5 kişi bu oyunları kabul eden bi toplanalım daha sonra kararlaştırıp oyun eklemesi yapabiliriz. Ben yazmıştım Dead space 2 nfs hot pursuit veya 2-3 tane psn oyunu olabilir.
  • arkadaslr bende katılabilirim size ama bu mod ounu yerine tekken flan yazılamazmı tekken oyununu cok istiyorum diger oyunlar ideal sorun yok teklifimi kabul ederseniz bende katılabilirim
  • Arkadaşlar katılmak isteyen çok ilginiz için teşekkürler. Ama ilk etapta bu 4 oyunu kabul edip almak isteyenleri yazıcam oyun ekleme olarak 5 kişi toplandıktan sonra diğer arkadaşlara da sorup karar verebiliriz.
  • Arkadaşlar 5 kişi tamamdır oyunları alabiliriz. Ben herkese hesap bilgilerini yolluyorum.
  • tamam o zaman ben 5. oyun önerilerimi sunayım MORTAL KOMBAT, HEAVY RAIN, GTA PACKLERI(2 DLC), GRANTURİSMO5, STAR WARS UNLEASHED2 ..
  • quote:

tamam o zaman ben 5. oyun önerilerimi sunayım MORTAL KOMBAT, HEAVY RAIN, GTA PACKLERI(2 DLC), GRANTURİSMO5, STAR WARS UNLEASHED2 ..

PSN'e baktın mı hiç ben bu oyunları hiç görmedim
  • tamam gran turismo varmış en azından bi de METAL SLUG2 çarptı gözüme bu arada
  • Diğer arkadaşlar gelse bi foruma kararlaştıracaz ama bu şekil kalsa da olur benim için sorun değil. Gran Turismo ayrıca prologue olan esas gran turismo değil
  • yok zaten önermek için söyledim bende yoksa böyle kalsa da olur yani hani ama hazır kardeşlik bulmuşken biraz sömürelim psn i
  • Evet o konuda haklısın
  • arkadaşlar ben parayı anneme verdim yatırmaya gitti isterseniz mod yerine dead space 2 veya assassins creed 2yide koyabiiliriz isterseniz hiç bozmöayız
  • Ben bozmayalım derim herkesin fikri önemli tabi değiştirsek te dead space 2 olabilir
  • tamam bozmayalım o zaman yoksa şimdi benimde var aklımda istemez kimse kesin ama yinede söyliim gta dlc si ve metal slug 2 falan olur bunlar olmazsa bozmayalım
  • Tamamdır o zaman bozmuyoruz belki ileride yeni bir oyun alırız aynı hesapla.
  • Nedir son durumumuz ?
  • Eğer aksi bir durum yoksa ben sabah erkenden parayı havale geçiyorum.Herşey yolunda değil mi arkadaşlar alıyoruz yarın oyunları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.