kardeş bende girerim de nba jam yerine 2k11 ya da 12 falan olsun
Nba jam 5 liraya geliyor zaten çerez niyetine 2 kişi çok zevkli tavsiye ederim. düz hesap 40 lira oluyor bence sizi de ekliyeyim. Nba jami övmek istemem sizin zevkiniz ama 5 liraya hem online özelliği olan bir oyun bence kaçmaz
isoking sana pm attım bi bakıver
quote:
Orijinalden alıntı: cr1546
Tamam ekliyorum sizi de pmden ayrıntıları konuşuruz
quote:
Orijinalden alıntı: isoKING
quote:
Tamam ekliyorum sizi de pmden ayrıntıları konuşuruz
tamam bi oyun daha düşünücez mi yoksa yeter mi ne dio öbür arkadaşlarda
5 kişi bu oyunları kabul eden bi toplanalım daha sonra kararlaştırıp oyun eklemesi yapabiliriz. Ben yazmıştım Dead space 2 nfs hot pursuit veya 2-3 tane psn oyunu olabilir.
arkadaslr bende katılabilirim size ama bu mod ounu yerine tekken flan yazılamazmı tekken oyununu cok istiyorum diger oyunlar ideal sorun yok teklifimi kabul ederseniz bende katılabilirim
Arkadaşlar katılmak isteyen çok ilginiz için teşekkürler. Ama ilk etapta bu 4 oyunu kabul edip almak isteyenleri yazıcam oyun ekleme olarak 5 kişi toplandıktan sonra diğer arkadaşlara da sorup karar verebiliriz.
Arkadaşlar 5 kişi tamamdır oyunları alabiliriz. Ben herkese hesap bilgilerini yolluyorum.
tamam o zaman ben 5. oyun önerilerimi sunayım MORTAL KOMBAT, HEAVY RAIN, GTA PACKLERI(2 DLC), GRANTURİSMO5, STAR WARS UNLEASHED2 ..
quote:
tamam o zaman ben 5. oyun önerilerimi sunayım MORTAL KOMBAT, HEAVY RAIN, GTA PACKLERI(2 DLC), GRANTURİSMO5, STAR WARS UNLEASHED2 ..
PSN'e baktın mı hiç ben bu oyunları hiç görmedim
tamam gran turismo varmış en azından bi de METAL SLUG2 çarptı gözüme bu arada
Diğer arkadaşlar gelse bi foruma kararlaştıracaz ama bu şekil kalsa da olur benim için sorun değil. Gran Turismo ayrıca prologue olan esas gran turismo değil
yok zaten önermek için söyledim bende yoksa böyle kalsa da olur yani hani ama hazır kardeşlik bulmuşken biraz sömürelim psn i
Evet o konuda haklısın
arkadaşlar ben parayı anneme verdim yatırmaya gitti isterseniz mod yerine dead space 2 veya assassins creed 2yide koyabiiliriz isterseniz hiç bozmöayız
Ben bozmayalım derim herkesin fikri önemli tabi değiştirsek te dead space 2 olabilir
tamam bozmayalım o zaman yoksa şimdi benimde var aklımda istemez kimse kesin ama yinede söyliim gta dlc si ve metal slug 2 falan olur bunlar olmazsa bozmayalım
Tamamdır o zaman bozmuyoruz belki ileride yeni bir oyun alırız aynı hesapla.
Nedir son durumumuz ?
Eğer aksi bir durum yoksa ben sabah erkenden parayı havale geçiyorum.Herşey yolunda değil mi arkadaşlar alıyoruz yarın oyunları