Şimdi Ara

Crysis 2, Mod Nation Racers, Resident Evil 5 GE, NBA Jam KARDEŞLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resident Evil 5 Gold Edition
    NBA Jam On Fire
    Crysis 2
    Mod Nation Racers

1- isoKING
    2-77bjk77
    3-Arknx
    4-cr1546
    5-Gngrumt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoKING -- 20 Ekim 2011; 10:01:23 >

• kişi başı 40 tl sanırım beni yazar mısın ancak yeniyim kredi kartıolan kişinin hesabına yatıracağız dimi parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 77bjk77

kişi başı 40 tl sanırım beni yazar mısın ancak yeniyim kredi kartıolan kişinin hesabına yatıracağız dimi parayı

Tamamdır ekledim.
  • Gold Edition Move destekliyse beni ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arknx

Gold Edition Move destekliyse beni ekleyebilirsiniz

Evet var girip kendiniz de bakabilirsiniz psnden orada yazıyor eye camera ve move diye. O zaman ekliyorum sizi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoKING -- 15 Ekim 2011; 19:06:56 >
  • modnation racers degısırse bende varım
    limbo olabilir fifa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 15 Ekim 2011; 19:48:40 >
  • Şimdi yazayım mı yazmıyayım mı anlamadım modnation güzel oyundur ama ekranı 4e bile bölüyor revolta benziyor filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

Şimdi yazayım mı yazmıyayım mı anlamadım modnation güzel oyundur ama ekranı 4e bile bölüyor revolta benziyor filan

resident evili ayrı alsan ona 2 kişilik girebilirim bi arkadasımda var rica etsem onu ayrı alsanız
    heman eft yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 15 Ekim 2011; 19:50:48 >
  • Ne yazık ki diğer eklenen arkadaşlara ayıp olur siz bu şekilde kabul ediyorsanız yazayım arkadaşınızı da çağırın 5 kişi olalım direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

Ne yazık ki diğer eklenen arkadaşlara ayıp olur siz bu şekilde kabul ediyorsanız yazayım arkadaşınızı da çağırın 5 kişi olalım direk

tamam ıyı kardeslıkler size
  • Teşekkürler.
  • Beyler gelin oyunlar güzeeel
  • Her çeşit var sonuçta FPS/TPS/Spor/Yarış daha ne olsun
  • arkadaşlar hadi gelin 40tlye 4 tane müthiş oyunlar kaçırmayın
  • NBA jam yerine ac brotherhood olursa bende katılabilirim tabi grubun fikri daha önemli ..
  • bende isterim ama fiyat farkı ne kadar olur
  • bencede mantıklı herkes yanlızca 5 tl fazla verecek eğer diğer arkadaşlarda kabul ederse nba jam yerine ac brotherhoodu koyalım
  • ac bortherhood hem pcde hem xboxta var ben alamam ne yazık ki
  • peki ea sport mma olabilir mı? Youtube dan izleyebilirsiniz çok kaliteli bir oyun
  • dead space 2de olabilir isterseniz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.