Şimdi Ara

Crysis 2, Mod Nation Racers, Resident Evil 5 GE, NBA Jam KARDEŞLİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben abiyle konuştum şimdi orada elektrik yokmuş en kötü ben yarın şehire gidip halledeceğim dedi
  • Modnation Racers'ı ne yapacaksınız benim PS3'ün içinden çıkmıştı yani onun yerine daha iyi bir oyun alınabillir.
  • Aksi bir durum yok gördüğüm kadarıyla ben sabahtan havaleyi geçiyorum öğleden sonrada herkes parayı yatırmış oyunları almış oluruz heralde galiba sanırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gngrumt

Aksi bir durum yok gördüğüm kadarıyla ben sabahtan havaleyi geçiyorum öğleden sonrada herkes parayı yatırmış oyunları almış oluruz heralde galiba sanırsam :)

Diğer 3 arkadaş yatırdı sizde yatırdıktan sonra oyunları alıp hesap bilgilerini dağıtıcam. Swarm adlı oyunu da ekliycem bilginiz olsun.
  • nba jam bende sorun çıkardı önce 6 kb lık paketi indirdim sonra demoyu indirdim büyük ihtimalle ondandır önerileriniz var mı arkadaşlar?
  • aynısı banada oldu sildim yeniden yükledim oldu 1 2 kere tekra yükledim o 6kblık dosyayı birde iki tane nba var biiri normal nba jam biri nba jam:on fire edition nba jam:on fire edition olanı indireceksin abi
  • burdan ilk psn kardeşliğimi süper oyunlarla yapmamı sağlayan İSOKİNG abime ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :)
  • oyunu silmedim daha farketmez die de sanırım öyle çözülmüş sorun, o zaman silip denicem bende sağolun
  • tamam oldu sonunda nba jam herkese teşekkürler
  • Oyunlar alındı ve sorunsuz bir kardeşlik oldu. Herkese teşekkürler. Eğer başka oyun istenirse bu konudan devam eder aynı hesap üzerinden alımları gerçekleştiririz.
  • Güzel bir alışveriş oldu herkese teşekkürler
  • Katılıyorum. Benim de ilk kardeşliğimdi. Herkese teşekkürler. İleride de aynı grupla devam etmek isterim şunları bir sindirelim listeler döner etrafta zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardozs -- 20 Ekim 2011; 11:20:18 >
  • Bir PM kadar yakınım sizlere arkadaşlar yeter ki kardeşlik var yolla parayı demeniz yeterlidir :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.