Şimdi Ara

CRYSIS 2 MULTİ oynayanlar neredesiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar eğer crysis 2 multi oynayan varsa bir zahmet birbirimizi ekleyelim ;zira tek başıma oynamaktan çok sıkılmış bulunmaktayım. psn de açıldı ama açıkçası hiç oynamak ta gelmiyor içimden böyle olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 16 Mayıs 2011; 18:07:50 >

• yok artık kimse yok mu ya
  • Nerdeyse herkes 50 trophy si için oynuyodu yapan bırakıyo
  • Level 50 oldum bıraktım,eğer lag ve diğer sorunlar düzeltilirse yeniden başlayabilirim ama şu haliyle çekilecek gibi değil.
  • dhiozy312 ekle beraber oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Level 50 oldum bıraktım,eğer lag ve diğer sorunlar düzeltilirse yeniden başlayabilirim ama şu haliyle çekilecek gibi değil.

PSN kapalıydı 1 aydır ne ara rank 50 oldunuz la.
  • PSN kapanmadan 3-4 gün önce.Leaderboard da 150. yada 155. sıradaydım şimdi gerilere düşmüşümdür.Level 40'dan sonra bir üst seviyeye geçmek için çok fazla XP istiyor,40 saat uğraştırdı.
  • 49 dan 50 ye kaç xp istiyor? Bende 42 yim şuan.
  • 44 üm hayattan bezmiş bir halde 50 olmak için çabalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

49 dan 50 ye kaç xp istiyor? Bende 42 yim şuan.

75-80 bin civarında.Yanlış hatırlamıyorsam level 50 olabilmek için toplamda 1 milyon 400 bin XP gerekiyor.Level 40 veya üstüyseniz az daha sabredin.
  • psn id orknt
  • takım hızlı harekatı solo diyorum bir allahın kulu yok bekle bekle oynayan mı kalmadı online
  • arkadaslar online oyuncu bulmada sıkıntı varsa oyunu elden cıkaracam arkadaslar
  • TurkAnarion ekleyin beyler =D oyunda bi tane türk yok ya =S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlorinKing -- 11 Haziran 2011; 11:54:47 >
  • cok bekletiyor turku gectim ben
  • Türk serverları sürekli boş.Bazı odalara giriyorum 2-3 Türk var.Hiçbirisi Türk serverlarında oynamıyor.Çoğunun Türk serverlarından bile haberi yoktur.
    Oyun beni baydı.42 veya 43. seviyedeyim.Oyuna 2-3 haftadır girmiyorum.Sarmıyor.
  • türk serverlarına nasıl giriyorsunuz
  • ben de oynamaya çalışıyorum ama sunucular boş çıkıyor çoğunlukla. çok sıkıntıları var bu oyunun çook.
  • aynen kimse yok veya cok uzun süre bekliyorsun oynamak için birileri gelecek oynacaksın zaten gelenlerin coğuda sabredemeden cıkıp gidiyor!
  • beyler Multiplayer oynayacağınıza ESL'in düzenlediği turnuvaya katılın şansınızı deneyin :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.