HERKESE İYİ BAYRAMLAR arkadaşlar eskiden crysis i yüklemiştim fakat oyunun 32 bit versiyonun da virüs çıkmıştı sonra crack yaptım bu seferde failed to initizale game startup interface diye bir hata çıkmıştı bende silmiştim oyunu tabi o zamanlar d sürücüsüne kurmuştum oyunu bugün tekrar yükledim ve c sürücüsüne kurdum oyunu fakat virüs felan tespit edilmedi acaba oyun halen virüslümüdür girmemde bir sakınca var mıdır İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Daha önce oyun dosyasına kurduğun exe dosyası virüslü dür. Bu defa farklı bir exe dosyası kullandıysan onda virüs olmayabilir.
her crack bir vürüstür evlat
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Daha önce oyun dosyasına kurduğun exe dosyası virüslü dür. Bu defa farklı bir exe dosyası kullandıysan onda virüs olmayabilir.
hayır kardeş aynıydı ama bu sefer c ye kurdum oyunu trojan virüsü vardı daha önce kurduğumda sadece avira buluyordu yanılmıyosam bu virüsü fakat şimdi taratıyorum temiz diyo sakınca var mıdır sence oyunu oynamamda.
quote:
Orijinalden alıntı: korsanadestek
her crack bir vürüstür evlat
ha bi de oyun orjinal değildi ama kurduğumda crack felan istemiyordu bende direk girip oynadım