Bence bu laptopla bu oyunu ultrada oynayabilmem lazım.Sizce neden oynayamıyorum.Ve bilgisayarım Crysis 2'yi böyle kaldırıyorsa Crysis 3 Battlefield 3 ve Assasins Creed3'ü nasıl kaldırır?
quote:
Orijinalden alıntı: Voidreaver
Arkadaşlar dün gece bilgisayarıma Crysis 2 yükledim.Bugün deneme fırsatım oldu.Açtığımda çözünürlük düşüktü.Onu 1366*768 yaptım.Diğer ayarların hepsi ultra geldi.Ama oyuna girdiğimde 20-25 fps alıyordum.Ben de bütün ayarları high yaptım.Şu anda 40 fps civarında.Memnunum grafikler bayağı iyi.Ama neden ultra'da kaldırmadığını anlamadım.Sistemim şöyle:
Bence bu laptopla bu oyunu ultrada oynayabilmem lazım.Sizce neden oynayamıyorum.Ve bilgisayarım Crysis 2'yi böyle kaldırıyorsa Crysis 3 Battlefield 3 ve Assasins Creed3'ü nasıl kaldırır?
Manuel olarak Dirext 11 yamasını da sanırım kurmuşsun dur. Bu sistemle aslında oyunu dediğin ayarda filan açmam lazım diye düşünüyorum. Manuel olarak dan kastım oyun kendisi direk o yamayı kurmuyor.
Yalnız Dirext 11 yamasını kurmadım dersen o vakit şaşkınlık yaşarım. Ben ekran kartım destek vermediğin den Dirext 11 yaması olmadan yani Dirext 9 ile AsusEN8800 GT gibi eski bir ekran kartı ve eski bir işletim sistemi ile oyunu yüksek ayarlarda ve yüksek çözünürlük de oynuyorum.
Noctivagant
kullanıcısına yanıt
Hocam baktım directx yaması kurulu değil.Hemen kurayım.Dediğim gibi daha oyunu dün gece indirdim.Directx11 yamasını kurarsam daha yüksek yayarlarda rahat oynayabilir miyim?
Noctivagant
kullanıcısına yanıt
Directx11'i yükledim.Bir şey değişmedi.Bu sistemde kasmaması gerekiyor.Kafama takıldı.İyi bir oyun ama sistemim iyi ve gereken özellikleri karşılıyor.Sizce neden kasıyor?