Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

crysis 2 yardım NOT:spoiler içerebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arklar ben bir yerde takıldım da bunu size sormak istiyorum
    hane şu labaratuvar faresi bölümünde nathan gould un yerini belirten kayıtları bulmaya çalışıyoruz ya işte orda ben birtürlü bulamadadım biryere girdim ama yine bulamadım
    lutfen ner de olduğunu söylermisiniz
    birde şu 1.9 patchini nasıl yükleyip oyuna entegre edicez

• cevap yokmu
  • aloooooo
  • up
  • gouldun yerini adamlar öğrenmesin diye uğraşıyoruz, yoksa gould yerini bize gönderiyo sonradan. laboratuvara gircen orda bilgisayar var, ona ateş edip patlat, sonra adamlar falan gelicek çatıdan, asansörden, onlarla çatışcan, vurduğun adamlardan roketatar düşecek onu alıp, "birincil hedefe saldırıyorum" sesini duyduktan sonra gelen, laboratuvara roket sallayan helikopteri uçurcaksın, helikopter binanın üstüne düşüp çatı yıkılcak sende ordan çıkıcan gouldun yanına gitcen. mavi göstergeyi takip et sürekli ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 27 Temmuz 2011; 23:10:25 >
  • ok çok sağol
  • ya benm de bi sorunum var ve internette bulamadım Oyunum orjinal ve game folder game not found hatasını alıyorum yardım lütfen pcde w7 yüklü
    oyun ilk çıktığı gün almıştım oyunu ve bitirdim yine bu pcde ama sonra format felan attım canım sıkıldı yükleyeyim dedim bu hatayı alıyorum ve oyunu 2 kere silip tekrar yüklememe rağmen çözümü bulamadım :S LÜTFEN YARDIIIM !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • directX ile alakalıdır directX 10 indirmelisin
  • tmm saolsın bi deniyim
  • bnde zaten direxct 11 yüklüymüş
  • bu mesajı okur musun bilmiyorum ama rodri çok teşekkürler roketim yok helikopteri düşüremiyorum diye dönüp duruyordum demek adamlardan düşecekmiş :D
  • Gould'u askerlerden saklamaya çalışıyoruz bu yüzden oyunun başlangıç yerini halledince asansörle bir laboratuvara gireceksin.gösterdiği bilgisayarları patlat ve askerlerle bir süre çatış.JAV diye bir roketatar var askerlerden düşünce helikopteri havaya uçur.helikopter laboratuvarın ortasına düşücek yer yarılacak oradan in ve bölümün sonuna doğru ilerle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.