Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Atmosfer ikinci oyun kadar iyi degildi. Crytek sanki bu sefer isi aceleye getirmis havasi vardi. Üçüncü oyunu resmen hikâyeden kopma olmasin diye bitirdim, ikinci oyundan aldigim zevki maalesef alamadım.

bende ilk oyundaki zevki 2.de alamadım..:DDD

Ben seriden adam gibi zevk alamadım

Oynadık mı oynadık ama öööle işte.. TR diye Cevo nun oyunu diye.. Hoş onun kafa yine gitti bu aralar.. Grafik oyunun %60 dır falan dio.. La minecraf senin Crysis3 ten çok sattı ne dion sen

şimdi hakkını yemyelim ilk oyun ve eklentisi harikaydı..far cry oyunuda çok güzeldi ama şöyle birşey var far cry daki hikayenin kalitesi diğerlerinde yoktu..crytek bu şansızlığını atamamsı beni şaşırtıyor carysis kadar zevkli ve emek olmayan oyunlar deliler gibi satıyor ama crytek oyunları satmıyor çok ilginç gerçekten..crytek iti bir satış politikası yapması lazım bunun içinde iyi bir eleman almaları lazım..crysis grafikleriyle möüzikleriyle geçekten bir film gibi..aynı zevki ben cod alamadım battlefield 3 güzeldi ama adam vurmaktan sıkılmıştım bu yüzden bitirmeden sildim ama crysis 1-2 ve 1 ek paketini yarım bırakmadım çünkü çok sürükleyiciydi..bundan sonraki oyunlarda satışlarda istedikleri başarıyı yakalar..

• Arkadaşlar Originden alıcam %50 indirimle Crysis 3 ü ancak Türkçe inmez diye korkmuyo değilim. Oyun Türkçe destekli mi inecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Arkadaşlar Originden alıcam %50 indirimle Crysis 3 ü ancak Türkçe inmez diye korkmuyo değilim. Oyun Türkçe destekli mi inecek ?

beyler hangi siteden alıyorsunuz yazarsanız bende bakayım..yukarda biri 50 tl demiş ama hangi sited olduğunu yazmamış..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Originden alıcam %50 indirimle Crysis 3 ü ancak Türkçe inmez diye korkmuyo değilim. Oyun Türkçe destekli mi inecek ?

beyler hangi siteden alıyorsunuz yazarsanız bende bakayım..yukarda biri 50 tl demiş ama hangi sited olduğunu yazmamış..

50 tl değil mübalağa yapmış :) 27.5 euro 64 tl flan yapıyor
    http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.action_sale_2013_en_IE/

• quote:

quote:

quote:

şaka mı yapıyorsnz dostum..bu fiyata burdan alınacağına ttnetten 12 ay taksitle alınması daha iyi tercih gibi..en azından tr de crysis satışının yüksek olması oyun pazarında türkçe dublajın desteklenmesini sağlar..

http://www.playstore.com/#!/oyun/crysis-3

http://www.playstore.com/#!/oyun/tomb-raider

tomb raider 48 tl acaba hangisi daha iyi..grafik aramıyorum oyun olarak konu olarak hangisi daha iyi.. bilgin var mı..?

• quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı yapıyorsnz dostum..bu fiyata burdan alınacağına ttnetten 12 ay taksitle alınması daha iyi tercih gibi..en azından tr de crysis satışının yüksek olması oyun pazarında türkçe dublajın desteklenmesini sağlar..

tomb raider 48 tl acaba hangisi daha iyi..grafik aramıyorum oyun olarak konu olarak hangisi daha iyi.. bilgin var mı..?

Ben superonline kullanıyorum bana o fiyattan vermiyolar :D oyunları onlarda kalsın Yaşasın Turkcell Superonline :D
    Şuanda alıyorum ordan büyük ihtimal Türkçedir :D Ayrıca ordan aldığım zaman ülkem Türkiye olarak gözüküyor yani tr de crysis şatışına katkı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben superonline kullanıyorum bana o fiyattan vermiyolar :D oyunları onlarda kalsın Yaşasın Turkcell Superonline :D
    Şuanda alıyorum ordan büyük ihtimal Türkçedir :D Ayrıca ordan aldığım zaman ülkem Türkiye olarak gözüküyor yani tr de crysis şatışına katkı olur

o zaman tamam kanka.. ttnet bende sevmem ama t-s net yok mecbur..

• Arkadaşlar aldım originden oyunu download dedim dil seçme ekranı çıktı ordan türkçeyi seçtim yani originden türkçe iniyor şuan %21 de :)
  • arkadaşlar crysis 3 güzel ama bi konuda takıldım. herhalde oyunun son bölümü adı gods and monsters galiba. yahu oradaki üç kafalı sayılacak yılanımsı dev metal canavarı bir türlü öldüremedim. hertürlü silah ile vurdum hemde uzun süreler. genede ölmedi. bu canavarı yok etmenin yolunu bilen varsa bir yazsın. teşekkürler
  • Büyük ihtimalle oyunun korsan ve hatalı c.r.a.c.k kullanıyorsun.İnternetten fix olanını bul onunla oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 30 Nisan 2013; 19:18:09 >
  • quote:

evet kardeşim hiç korkma tamamen türkçe oyun

• Crysis 3'de kendi dinamik gölgemi göremiyorum. Patch ile düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

quote:

evet kardeşim hiç korkma tamamen türkçe oyun

öyle olamalı ama zaten videosunu izledim bişi kalmamış bende sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Crysis 3'de kendi dinamik gölgemi göremiyorum. Patch ile düzelir mi?

öyle bir sorun yok bende, max ayarlar.
  • ps 3 deki konuya koydum ama cevap yazan çıkmadı umarım burada cevap veren çıkar
    1.)hikaye modunda nano giysimizi geliştirip kaydediyoz ya kaydetme yeri niye 3 tane
    2.)onlin da görümezlik algılayıcı yok mu
    3.)c4 e benzeyen şeyi nasıl üzerinden ve ya yakınından geçerken patlayana dönüştürecez ve bir de birisi bizi öldürdüğünde nasıl öldüğümüzü izleyip duruyoruz es geçmenin bir yolu yok mu bunu
  • Bu oyunu Q9550 işlemci ve orta seviye bir ekran kartıyla oynayan varmı aramızda en düşük ayarlarda kaç fps alıyordu acaba biri için Q9550 almayı düşünüyoruz ama net bi bilgi bulamadım bu işlemcinin c3 performansı ile alakalı.

@devilkingcry
    1. yi anlayamadım 2. ye gelirsen nano vision var görünmezleri görebilmek için 3. öyle bişey yapamıyoruz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2013; 4:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Bu oyunu Q9550 işlemci ve orta seviye bir ekran kartıyla oynayan varmı aramızda en düşük ayarlarda kaç fps alıyordu acaba biri için Q9550 almayı düşünüyoruz ama net bi bilgi bulamadım bu işlemcinin c3 performansı ile alakalı.

@devilkingcry
    1. yi anlayamadım 2. ye gelirsen nano vision var görünmezleri görebilmek için 3. öyle bişey yapamıyoruz diye biliyorum.

teşekkürler 1. de nano giysimizide olmasını istediğimiz özellikleri seçip kaydediyoz ya niye 3 tane var o kaydetme yerinden(ps3 de üçgen yuvarlak kare di galiba basılı tutup kaydediyorduk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Bu oyunu Q9550 işlemci ve orta seviye bir ekran kartıyla oynayan varmı aramızda en düşük ayarlarda kaç fps alıyordu acaba biri için Q9550 almayı düşünüyoruz ama net bi bilgi bulamadım bu işlemcinin c3 performansı ile alakalı.

@devilkingcry

teşekkürler 1. de nano giysimizide olmasını istediğimiz özellikleri seçip kaydediyoz ya niye 3 tane var o kaydetme yerinden(ps3 de üçgen yuvarlak kare di galiba basılı tutup kaydediyorduk)

Evet 3 ile sınırlı onlar öyle yapmışlar yani arttırma imkanımız yok.

• Haydi bismillah sonunda bende aldım ve indirim vs. beklemeden

• Beklediğim gibi gelmedi bu oyun :(
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.