Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Bu oyunu Q9550 işlemci ve orta seviye bir ekran kartıyla oynayan varmı aramızda en düşük ayarlarda kaç fps alıyordu acaba biri için Q9550 almayı düşünüyoruz ama net bi bilgi bulamadım bu işlemcinin c3 performansı ile alakalı.

@devilkingcry
    1. yi anlayamadım 2. ye gelirsen nano vision var görünmezleri görebilmek için 3. öyle bişey yapamıyoruz diye biliyorum.

teşekkürler 1. de nano giysimizide olmasını istediğimiz özellikleri seçip kaydediyoz ya niye 3 tane var o kaydetme yerinden(ps3 de üçgen yuvarlak kare di galiba basılı tutup kaydediyorduk)

Evet 3 ile sınırlı onlar öyle yapmışlar yani arttırma imkanımız yok.

yok ben niye 3 tane bir tane değil de onu sormaya çalıştım

• Ben multiplayer sanmıştım ama hikaye modu yazmışsın ayrı ayrı özellik setlerini hızlıca kullanmak için aktif ettiğin setteki özellikler kullanılıyor yani.
    Buarada bende hikayeyi bitirdim ama farketmemiştim onları şimdi yeniden bakınca gördüm.

@kımyasal
    Hayırlı olsun multiplayer bölümünede bekleriz nick neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Mayıs 2013; 14:20:30 >
  • Oyunun grafikleri güzel hoşta, benim gibi oyunun yarısında sıkılıp bırakan oldu mu? hikaye bayıyor belli bir süre sonra...
  • quote:

Ben multiplayer sanmıştım ama hikaye modu yazmışsın ayrı ayrı özellik setlerini hızlıca kullanmak için aktif ettiğin setteki özellikler kullanılıyor yani.
    Buarada bende hikayeyi bitirdim ama farketmemiştim onları şimdi yeniden bakınca gördüm.

@kımyasal

teşekkür bende hepsini bir arada kullanmamızı sağlıyor sandıydım

• quote:

Ben multiplayer sanmıştım ama hikaye modu yazmışsın ayrı ayrı özellik setlerini hızlıca kullanmak için aktif ettiğin setteki özellikler kullanılıyor yani.

@kımyasal

nick : kimyasal
    crysis 3 MOD SDK çıkmadımı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 5 Mayıs 2013; 18:31:35 >

• Crysis ler arasında en beğendiğim oyun bu oldu baya sağlamdı yakın zamanda orjinal alırdım multiside güzeldi fakat şu optimizasyon sorunu yüzünden alasım gelmiyor gereksiz kasılıyor oyun.
    HD7850 var. FX AA High gölgeler medium da genel olarak akıcı ama bazen düşüyor bazen dengesiz o yüzden alıcam multidede sorun yaşıyıcam verdiğim parayla kalıcam malesef.
  • Arkadaşlar single player için fps arttıran bir yaması falan var mı bu oyunun.Akıcılık fena sayılmaz optimizasyon sıkıntısı var gibi biraz.Alakası fps düşüşleri oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Crysis ler arasında en beğendiğim oyun bu oldu baya sağlamdı yakın zamanda orjinal alırdım multiside güzeldi fakat şu optimizasyon sorunu yüzünden alasım gelmiyor gereksiz kasılıyor oyun.
    HD7850 var. FX AA High gölgeler medium da genel olarak akıcı ama bazen düşüyor bazen dengesiz o yüzden alıcam multidede sorun yaşıyıcam verdiğim parayla kalıcam malesef.

Bu oyunun multisi zaten yüksek ayarda oynanmaz bence, seri olmak gerekiyor ek efektlerde bunun önüne geçebiliyor ben aldığımdan beri en düşük ayarda oynuyorum multiyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Crysis ler arasında en beğendiğim oyun bu oldu baya sağlamdı yakın zamanda orjinal alırdım multiside güzeldi fakat şu optimizasyon sorunu yüzünden alasım gelmiyor gereksiz kasılıyor oyun.

Bu oyunun multisi zaten yüksek ayarda oynanmaz bence, seri olmak gerekiyor ek efektlerde bunun önüne geçebiliyor ben aldığımdan beri en düşük ayarda oynuyorum multiyi.

Kutulusu ucuzlarsa param olduğu zaman alırım büyük ihtimal sağlam oyundu baya.
    1. Oyunu dayanamayıp silmiştim görevlerin basitliği atmosferin olmayışı çatışmalarda frame düşmelerinden adamların ölmemesinden dolayı.
    2. Oyun iyiydi baya.
    3. Oyun baya sağlam olmuş hakkını vermek lazım.

• Oyunu dün oynadım ve bitirdim.crysis sever birisi olarak ve emeğe saygı açısından D&R'dan kutulu satın aldım.ama oyunu oynarken eski serilerin havasını alamadım.oyunun yarısı karanlık bölümlerde geçiyor ve iddia edilen open world,taktiksel oynayışı iyi yansitamamışlar.harita tasarımlarınıda beğenmedim,kimi bölümlerde labirent gibi,sıkıcı,kalabalık olsun havası veren tasarımlar vardı bunu sevmedim açıkcası.hikayede bazı sahnelerde duygusal anı vermede yetersiz kalmışlar bence.örnek : sayko'nun nano giysisini çıkarma işleminde yaşadığı inanılmaz acılar ve intikam duygusu,ama gerçeği öğrenince verdiği tepki çok tutarsız ve zayıf.ilk crysisten beridir şunuda farkediyorum,belki sizinde dikkatini çekmiştir düşmanı vururken odun parçası gibi etrafa fırlaması.bir Cod gibi insan ölümünü iyi yansıtamıyorlar ve hatta daha gerçekçi olması için ateş,patlama esnasında kol,bacak kopmaları olabilirdi ( buda +18 olmasına neden olurdu ama daha gerçekçi olması için gerekli ) isyancıların bir üssü bulunsaydı ve buradan görev,upgrade vs. Yapabilseydik.RPG katılsaydı çok güzel olurdu ama yinede iyi bir oyun,multi player kısmıda geliştirilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Oyunu dün oynadım ve bitirdim.crysis sever birisi olarak ve emeğe saygı açısından D&R'dan kutulu satın aldım.ama oyunu oynarken eski serilerin havasını alamadım.oyunun yarısı karanlık bölümlerde geçiyor ve iddia edilen open world,taktiksel oynayışı iyi yansitamamışlar.harita tasarımlarınıda beğenmedim,kimi bölümlerde labirent gibi,sıkıcı,kalabalık olsun havası veren tasarımlar vardı bunu sevmedim açıkcası.hikayede bazı sahnelerde duygusal anı vermede yetersiz kalmışlar bence.örnek : sayko'nun nano giysisini çıkarma işleminde yaşadığı inanılmaz acılar ve intikam duygusu,ama gerçeği öğrenince verdiği tepki çok tutarsız ve zayıf.ilk crysisten beridir şunuda farkediyorum,belki sizinde dikkatini çekmiştir düşmanı vururken odun parçası gibi etrafa fırlaması.bir Cod gibi insan ölümünü iyi yansıtamıyorlar ve hatta daha gerçekçi olması için ateş,patlama esnasında kol,bacak kopmaları olabilirdi ( buda +18 olmasına neden olurdu ama daha gerçekçi olması için gerekli ) isyancıların bir üssü bulunsaydı ve buradan görev,upgrade vs. Yapabilseydik.RPG katılsaydı çok güzel olurdu ama yinede iyi bir oyun,multi player kısmıda geliştirilmiş.

Sonuna kadar katılıyorum. Haritaların tasarımı falan acayip boğucuydu.

karakterler oyuncuya kendini yansıtamıyor tepkileri acayip yavan mesela Cod serisinde karakterlerin tepkileri falan çok iyidir oyuncu ile karakterler bütün olurlar ama Crysis 3'de bu kesinlikle yok. Bu yüzden hikaye ve atmosferde havada kalıyor. Tepkiler çok daha iyi olabilirdi power rangers serisindeki çocukça tepkiler gibi geliyor bana üçüncü oyundaki karakterlerin hareketleri falan.

İkinci oyunda birçok konuda ileri giderken maalesef üçüncü oyunda geriye gittiler. Oyunda aceleye gelmiş havası var sanki hemen yapalımda sürelim piyasaya olmuş.

İnşallah dördüncü oyunda bu eksikleri giderirler. Üçüncü oyun hikayeyi devam ettireyim diye bitirdiğim bir oyundan öteye geçmedi benim için.

• Oyunu bitirdim ama Crysis 2 daha güzeldi bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaljin

ee origin'e nasıl ekliceksin ordan alınca?? yaa dinleyin beni torrent+crack
    daha önce hiç yanılmadım :D

Origine nasıl ekliceksin derken ?
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olucaktı ben kullandığım yayın butun oklarını bıtırdım sımdı tekrar nasıl ok alıcam oyunun sonuna kadar yay kullanamıcakmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallbaa

merhaba arkadaşlar bi sorum olucaktı ben kullandığım yayın butun oklarını bıtırdım sımdı tekrar nasıl ok alıcam oyunun sonuna kadar yay kullanamıcakmıyım?

Taktiksel vizörü açtığında etrafta bulunan mühimmat ve okların yerini görebiliyorsun.ayrıca düşmana attığın normal okları geri alabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en çok zevki serinin ilk oyunundan almıştım. Hem FarCry, hem Crysis. Haritalar karanlık ve tasarım kötü. Şehir içerisinde ama şehirin ahengini vermemiş. Geniş alanlar bile dar geldi bana. Renkler can sıkıcıydı. Hikaye yok neredeyse, hep bir sürükleme. Çatışmalar bile ileri boyutta değil. Basit tekniklerle en zor modda çatır çatır ilerlenebiliyor. Hiç zevk almadım CrySis3'ten. Zorla bitirdim.
  • Crysis > Crysis Warhead > Crysis 3 > Crysis 2

Bence oyunlar iyiden kötü ye sıralanırsa böyle olması gerekir,

Bu arada maalesef bunu söylemeye dilim varmıyor ama , tom raider,hitman ve farcry 3'ün hepsi crysis 3'den daha doyurucu,daha zevkli ve grafikleri de hemen hemen aynı.. yazıklar olsun size crytek.. efsaneden ayağa düşürdünüz seriyi..

bu arada i7 işlemci kullananlar için şu modu indirin aynı ayarlarda fps artışı sağlayabilirsiniz , bende 20fps civarında bi artış oldu

http://maldotex.blogspot.com/2013/02/maldo-onthefly-for-crysis-3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 7 Mayıs 2013; 15:02:04 >

• yahu bi şey soracağım size beni cpu masaüstünde 50 derece oluyo termal macunu süreyim dedim onu da süremedim heralde sürmeden önce 30 felandı oyunlara giremiyorum korkudan yanma durumu söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

yahu bi şey soracağım size beni cpu masaüstünde 50 derece oluyo termal macunu süreyim dedim onu da süremedim heralde sürmeden önce 30 felandı oyunlara giremiyorum korkudan yanma durumu söz konusu mu?

Bi hata var yeniden sürmeyi dene internetten bikaç video izleyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Mayıs 2013; 20:24:57 >
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.