Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar silah kendiliğinden ateş ediyor bunu nasıl kapatabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

yahu bi şey soracağım size beni cpu masaüstünde 50 derece oluyo termal macunu süreyim dedim onu da süremedim heralde sürmeden önce 30 felandı oyunlara giremiyorum korkudan yanma durumu söz konusu mu?

Bi hata var yeniden sürmeyi dene internetten bikaç video izleyip.

chassis fan diye bi şey var onu yok görüyo ama dönüyo normalde ama işte dediğim gibi dönmüyo gösteriyo acaba işlemcinin ısısını olduğundan daha fazla mı gösteriyo diyecektim

• Serinin ilk oyununun verdiği tat bir başkaydı. Yeterince uzun oyun süresi ve adada özgürce hareket edebilme insanı cezbediyordu. İkinci oyun ise lineer oynayışıyla göze batıyordu. Serinin 3. oyununda bu sorun ortadan kaldırılmakla beraber fiyatın daha yüksek olması ve Psycho karakterini bu sefer Bahtiyar Engin'in seslendirmemesi iyi olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 9 Mayıs 2013; 20:04:36 >
  • Dördüncü oyunda sadece grafige abanma olayini birakip birazda atmosfere odaklansinlar. Karakterlerin tepkileri daha gercekci olsun daha aksiyon dolu ara videolar koysunlar.

Eldeki malzeme cok iyi ama ozellikle üçüncü oyunda bu malzeme cidden cok kotu islendi.

Crytek hersey grafik değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik konusunda diyecek tek kelime yok gerçekten iyi.Ama fps oyunlarındaki vuruş veya vuruluş hissi yok.Sanki tereyağına kurşun sıkıyorum gibi geliyor.bf3 teki çatışmalardaki vuruş hissini crysis 3 e ekleseler çok zevkli bir fps çıkarmış.
  • bence ufak defek hataları kafaya takmamalı sonuçta oyunu yapan türk oyun türkçe içeriği mevcut. ben oynadığım bir çok oyunu anlamakta güçlük çekiyorum. ama crysis bi başka teşekürler etmek gerekli yerli kardeşlere

• hele şükür oyunu bitirdim oyunun sonu'nu pek anlayamadım prophet tekrardan lingshan adasına döndü. ve giysi bedenine işledi. açıkcası hikaye burda bitmez gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Mayıs 2013; 11:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

hele şükür oyunu bitirdim oyunun sonu'nu pek anlayamadım prophet tekrardan lingshan adasına döndü. ve giysi bedenine işledi. açıkcası hikaye burda bitmez gibime geliyor

İşin kötü tarafı savaş bitti diyor Prophet. Savaş bitti demek CEPH'ler ve C.E.L.L'ler bitti demek. Oyunun devamı gelecek mi gelecekse nasıl gelecek çok merak ediyorum.
    Crytek'in şimdiki planlarında Warface, GFACE (Sosyal Platform) ve Homefront 2 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

hele şükür oyunu bitirdim oyunun sonu'nu pek anlayamadım prophet tekrardan lingshan adasına döndü. ve giysi bedenine işledi. açıkcası hikaye burda bitmez gibime geliyor

İşin kötü tarafı savaş bitti diyor Prophet. Savaş bitti demek CEPH'ler ve C.E.L.L'ler bitti demek. Oyunun devamı gelecek mi gelecekse nasıl gelecek çok merak ediyorum.
    Crytek'in şimdiki planlarında Warface, GFACE (Sosyal Platform) ve Homefront 2 var.

oyunun devamı olmayacaktır crysis serisi crysis3'ün hikayesine bakarsak bitti. ancak crytek zor duruma düşerse mali açıdan crysis serisini devam ettirecektir. bu firmanın elindeki en iyi oyun serisi

• SPOILER!
    Arkadaşlar oyunu biraz önce bitirdim. Benim anlamadığım bir şey var; Crysis 2 de gerçek Prophet yani zenci olan intihar ediyor ve yerine Alcatraz adlı bir asker geçiyordu. Ama 3. oyunun konusu 24 yıl ileri olmasına rağmen oyunun sonunda yine intihar eden zenci adamı görüyoruz. Bu nasıl oluyor? Yoksa benim bir yanlışım mı var? Alcatraz o giysiyi giyince Prophet'ın anıları ona geçmiştir o yüzden Psycho'yu falan tanıyor diye düşündüm ama giysinin içinden o zenci çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 11 Mayıs 2013; 0:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

SPOILER!
    Arkadaşlar oyunu biraz önce bitirdim. Benim anlamadığım bir şey var; Crysis 2 de gerçek Prophet yani zenci olan intihar ediyor ve yerine Alcatraz adlı bir asker geçiyordu. Ama 3. oyunun konusu 24 yıl ileri olmasına rağmen oyunun sonunda yine intihar eden zenci adamı görüyoruz. Bu nasıl oluyor? Yoksa benim bir yanlışım mı var? Alcatraz o giysiyi giyince Prophet'ın anıları ona geçmiştir o yüzden Psycho'yu falan tanıyor diye düşündüm ama giysinin içinden o zenci çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

bir kere alcatraz'ı unut,nano giysi onu propeth haline dönüştürdü.sonuçta Alcateaz bir ölü sayılırdı.Crysis 2 sonunda Propeth konuşmasını izle+propeth anılarının Crysis 2 içinde videoları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

SPOILER!

bir kere alcatraz'ı unut,nano giysi onu propeth haline dönüştürdü.sonuçta Alcateaz bir ölü sayılırdı.Crysis 2 sonunda Propeth konuşmasını izle+propeth anılarının Crysis 2 içinde videoları var.

Tamam anladım, sağol.

• bu ne oluyor şimdihttps://store.donanimhaber.com/26/59/fd/2659fdd634af30ba7fbe1025140817be.jpg benim bildiğim crysis 2 böyle gözükmüyordu

• neden crysis 2 böyle görünmüyor yahu?! texture'lar farklı
  • quote:

bu ne oluyor şimdihttps://store.donanimhaber.com/26/59/fd/2659fdd634af30ba7fbe1025140817be.jpg benim bildiğim crysis 2 böyle gözükmüyordu

o resimdeki MOD.Crydev.net sitesinde çeşitli modlardan birisi.dahada açarsam eğer oyundaki kaplamaları,ışıklandırmaları değiştirip veyahut farklı eklentiler yapıp oyun yapısını değiştirmektir.

• quote:

quote:

bu ne oluyor şimdihttps://store.donanimhaber.com/26/59/fd/2659fdd634af30ba7fbe1025140817be.jpg benim bildiğim crysis 2 böyle gözükmüyordu

o resimdeki MOD.Crydev.net sitesinde çeşitli modlardan birisi.dahada açarsam eğer oyundaki kaplamaları,ışıklandırmaları değiştirip veyahut farklı eklentiler yapıp oyun yapısını değiştirmektir.

bu modun adı ne peki veya nereden ulaşabliirim veya indirirsem benim crss 2 nin texture'ları da bunu gibi olur mu veya oyunum resimdeki gibi mi gözükür?

• quote:

quote:

quote:

bu modun adı ne peki veya nereden ulaşabliirim veya indirirsem benim crss 2 nin texture'ları da bunu gibi olur mu veya oyunum resimdeki gibi mi gözükür?

w w w.crydev.net sitesinden Forums/Cryengine3/ Showcase Gallery/Mods kısmını araştır türlü türlü modlar var.

• lanet psycho ve claire ile kontrol noktasında buluşun görevini yapamadım gitti ya ilgili noktaya gidecek yol bulamadım 2 gündür
  • beyler bölümü geçtim geçemeyen olursa buralardayım
  • oyuna yeni başladım şimdilik baya iyi görünüyor tek sıkıntı şu okları teker teker toplamak. onun yerine sağa sola daha fazla ok koysalarmış iyi olurmuş
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.