Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis serisine yazık oldu gerçekten nerede o ilk Crysis oyunu o zamanlar lowda oynardım sistemim yetmediği için o haliyle bile güzel gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

hikaye bi black ops 2 değil ama güzeldi oyun, mp hala oynuyorum. sp güzeldi aslında biraz sıkılmama rağmen güzel bi seri yaptılar. favorim hala serinin 1.oyunu

black ops 2 nin hikayesi nedir..ben bir ara bat 3 yada modern war ware black ops 1 yükledim sarmadı ortadoğuda müslüman avlamak saçma geldi..
  • müslümanlara yardım ediyoruz bu oyunda ynalıs hatırlamıyosam . kolombiya,kartelciler, panamalılar,çin,rusya falan war. kolombiyalı bi teröristi durdurmaya çalısıyoruz bu oyunda tarih 2034 falan. yeni karakterlerde var hem şimdiki hemde geçmişteki karakterleri oynuyoruz. bi sürü twist var. kaçırma böyle hikayeyi film gibi resmen. treyarcha teşekkür notu bile yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 20 Mayıs 2013; 8:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

müslümanlara yardım ediyoruz bu oyunda ynalıs hatırlamıyosam . kolombiya,kartelciler, panamalılar,çin,rusya falan war. kolombiyalı bi teröristi durdurmaya çalısıyoruz bu oyunda tarih 2034 falan. yeni karakterlerde var hem şimdiki hemde geçmişteki karakterleri oynuyoruz. bi sürü twist var. kaçırma böyle hikayeyi film gibi resmen. treyarcha teşekkür notu bile yazdım

yanlış hatıtlıroy olablrm ama batf 3 arap ülkesinde arapları öldürüyordum blacks op yada modern warfare yine arap ülkesinde geçiyordu ya da aynı konsept olan medal of honor da arap ülkesnde geçiyorsu bence hepsi amacı aynı ve sıradan. bence crysis gibi orjinal farklı bir hikayeye sahip değiller bence crysis sadece kendini pazarlayamıyor.. ayrıca bat 3 gibi multiye ağırlık verseler eminim çok satardı..

• Sen de düzgün yazmayı becerebilseydin daha güzel olacaktı
  • crysis 3 için pc mi değiştirdim desem heralde yalan olmaz.Ama oynayınca hakikaten bir heyecan bulamadım.Atmosfer çok boğucu bir kere.yarısına daha gelmedim ama bu haliyle pek tat vermedi.İncelemelere bakılırsa ortalamanın üstünde ama son kullanıcılara birde sorun pek memnuniyet yok.Arkadaşın biri bf3 gibi multiye ağırlık verseydi yazmış.bf3 senaryo tabanlı bir yapım değil.Son yıllarda artan online oyun piyasasına bomba gibi düşmek için dice ve ea nın şaheseri diyebiliriz.Crysis ise hikayesi olan ve birbirine bağlı yapımlar.Onun için multisini pek iplemiyor crytek.Her halukarda eleştirilsede Crysis 4 çıksa satışlar gene baya olucaktır.Çünkü bir marka crysis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Sen de düzgün yazmayı becerebilseydin daha güzel olacaktı

eve baya karışık yazmışım..hızlı yazmaya çalışıyorum o kadar olacak..nobel ödülü almaycağız değil mi..
  • Yav beyler oyunu indirdim oynuyordum sonra gittim orjinal aldım ama bu lanet olası bilgisayar disc 1 i okumuyor ya kasıyor kasıyor okuyamıyor disc 2 de sorun yok . Amerikadan aldım şimdi ben bunu değiştirememki . BestBuy dan aldım hani güvenilir bir yer ama yok çalışmıyor . Bende yüklü olan oyunuda sildim keriz gibi ağzımı zor tutuyoum gelişine söveceğim çalışmıyor ya cd duruyor öyle . Bi ara hızı artıyor sonra hop tık tık tık ses çkartıyor ve duruyor siz siz olun bir daha laptop almayın bu laptabuda atarım gerekiyorsa moralim çok bozuldu bana yardım eli lazım beyler rica ediyorum yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Yav beyler oyunu indirdim oynuyordum sonra gittim orjinal aldım ama bu lanet olası bilgisayar disc 1 i okumuyor ya kasıyor kasıyor okuyamıyor disc 2 de sorun yok . Amerikadan aldım şimdi ben bunu değiştirememki . BestBuy dan aldım hani güvenilir bir yer ama yok çalışmıyor . Bende yüklü olan oyunuda sildim keriz gibi ağzımı zor tutuyoum gelişine söveceğim çalışmıyor ya cd duruyor öyle . Bi ara hızı artıyor sonra hop tık tık tık ses çkartıyor ve duruyor siz siz olun bir daha laptop almayın bu laptabuda atarım gerekiyorsa moralim çok bozuldu bana yardım eli lazım beyler rica ediyorum yardım edin

Cd okumuyor işte nasıl düzelicek dizüstü bilgisayarını servide gönder yada teknik servisten telefon ile bilgi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Yav beyler oyunu indirdim oynuyordum sonra gittim orjinal aldım ama bu lanet olası bilgisayar disc 1 i okumuyor ya kasıyor kasıyor okuyamıyor disc 2 de sorun yok . Amerikadan aldım şimdi ben bunu değiştirememki . BestBuy dan aldım hani güvenilir bir yer ama yok çalışmıyor . Bende yüklü olan oyunuda sildim keriz gibi ağzımı zor tutuyoum gelişine söveceğim çalışmıyor ya cd duruyor öyle . Bi ara hızı artıyor sonra hop tık tık tık ses çkartıyor ve duruyor siz siz olun bir daha laptop almayın bu laptabuda atarım gerekiyorsa moralim çok bozuldu bana yardım eli lazım beyler rica ediyorum yardım edin

Cd okumuyor işte nasıl düzelicek dizüstü bilgisayarını servide gönder yada teknik servisten telefon ile bilgi al.

Sorun pc de olduğunu biliyorum zaten dün o sinirle ne yazıdığımı bilmiyordum kusura bakmayın . Originden indiriyorum şimdi ayrıca ama başka bir yerde çalışıyor cd . USB ile bağlanabilen bir cd rom alacağım sanırım . Döndüğünüz için teşekkürler ( dün hakketen ne dediğimi bilmiyordum bir anlık sinir işte kusura bakmayın )

• Bende D&R dan kutulu aldım hunter edition.PC taktım CD yükledi vs. daha devamı gelmedi.çıkardım yeniden koydum bu sefer sorunsuz yüklemeye devam etti.

• orjinal almama rağmen çalıştıramadım sistem çok rahat yetiyo ekran karti dx11 uyumlu olmasına ramen dx11 hatası veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
  • xp de çalışma ihtimali varsa indiricem bende D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyknEnz

orjinal almama rağmen çalıştıramadım sistem çok rahat yetiyo ekran karti dx11 uyumlu olmasına ramen dx11 hatası veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

ekran kartı modeli nedir?
  • Merlinin kazanı sitesinde Crysis 3 ile ilgili bir haberde.Crytek tarafından yayınlanan bir resimin,acaba yeni DLC mi geliyor haberi var.resimde bir ada var ve resimin etrafını nano doku şeklindeki klasik crysis deseni ile boyamışlar.resimde dikkat çekici bir şeyi gösteriyorlar.

• quote:

Merlinin kazanı sitesinde Crysis 3 ile ilgili bir haberde.Crytek tarafından yayınlanan bir resimin,acaba yeni DLC mi geliyor haberi var.resimde bir ada var ve resimin etrafını nano doku şeklindeki klasik crysis deseni ile boyamışlar.resimde dikkat çekici bir şeyi gösteriyorlar.

O resmi ilk defa benhttp://facebook.com/cryturk sayfasında yayınladım. Haberi de onlara gönderdim. Ayrıcahttp://cryturk.com'da DLC'nin ilk detaylarını paylaşmıştık. Çok büyük ihtimalle tropik ada DLC'si geliyor Multiplayer için. ;)

Bu da benden Multiplayer killcam videosu. Kısacık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

orjinal almama rağmen çalıştıramadım sistem çok rahat yetiyo ekran karti dx11 uyumlu olmasına ramen dx11 hatası veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

nvidia GeForce GTX 660 olmasına rağmen bu sorun çıkıyo hayret ettim diğer tüm oyunlarda sorunsuzca yüksek performansla oynamıştım 600tl saydım sistemde bi sorundan kaynaklı olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyknEnz -- 24 Mayıs 2013; 21:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Merlinin kazanı sitesinde Crysis 3 ile ilgili bir haberde.Crytek tarafından yayınlanan bir resimin,acaba yeni DLC mi geliyor haberi var.resimde bir ada var ve resimin etrafını nano doku şeklindeki klasik crysis deseni ile boyamışlar.resimde dikkat çekici bir şeyi gösteriyorlar.

O resmi ilk defa benhttp://facebook.com/cryturk sayfasında yayınladım. Haberi de onlara gönderdim. Ayrıcahttp://cryturk.com'da DLC'nin ilk detaylarını paylaşmıştık. Çok büyük ihtimalle tropik ada DLC'si geliyor Multiplayer için. ;)

Bu da benden Multiplayer killcam videosu. Kısacık :)

Gurban gameplay videosu koyda yetenek görelim yoksa herkez kill camde battal gazi.önemli olan maç boyunca oynanış ve bu esnadaki taktik,stratejilerdir.yinede emeğine sağlık forumla haber yapıyorsun.hazır yakalamışken Crytek Türkiye için Türkçe dil ve adminlerin bulunduğu bir geliştirici sitesi açıcakmı ? Yani Crydev.net sitesinin türkçe versiyonu mümkünmü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 24 Mayıs 2013; 21:37:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

nvidia GeForce GTX 660 olmasına rağmen bu sorun çıkıyo hayret ettim diğer tüm oyunlarda sorunsuzca yüksek performansla oynamıştım 600tl saydım sistemde bi sorundan kaynaklı olabilirmi ?

hiç böyle bir hataya duymamıştım internette de aradım yok..acaba direct x i yüklediniz mi?

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431

burdan bi indirip yükleyin

• sorun directx oto güncellemeyi kapatmış olmam ve bu sebeple güncellenmemesiymiş bi arkadaşım çözdü ilgilenen herkese teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.