Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheTurk61

40 fps de bile kasma hissi var, bunu nasıl engellerim, ayarları düşürsem de pek akıcılığı sağlayamadım.

tam teknik açıklamasını yapamıyacağım ama sitede görev mars diye bir pc oluşturmuşlardı ve o pcde bile kasma yapmıştı.pc 16bin tl mi 20bin tl mi neydi.Oyunun grafik motorundan (cry engine3) kaynaklanan bişey galiba bu fps sorunu yani kasmalar falan.Yani pc nize kızmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

40 fps de bile kasma hissi var, bunu nasıl engellerim, ayarları düşürsem de pek akıcılığı sağlayamadım.

tam teknik açıklamasını yapamıyacağım ama sitede görev mars diye bir pc oluşturmuşlardı ve o pcde bile kasma yapmıştı.pc 16bin tl mi 20bin tl mi neydi.Oyunun grafik motorundan (cry engine3) kaynaklanan bişey galiba bu fps sorunu yani kasmalar falan.Yani pc nize kızmayın :)

Valla hocam haklısınız, dedim belki patch felan vardır, 3 aydır da pc den uzağım belki çözümü bulunmuştur diye sorayım dedim, 16 binlik pc de kasmıştı gerçi ama 2k çözünürlükte gözümüz yok very highta da neyse hayırlısı ama bu arada orijinal aldığıma pişman oldum diyebilirim, crytek iyice kötüye gidiyo gibi.

• Serinin bencede en kötü oyunu.hem kısa hemde tat tuz yok.Her şey grafik sanki.Sanırım crytekte bu durumun farkında ve milletin sürekli crysis 1 i özledik yorumlarına dayanarak yeni dlc çıkardı adada geçen.

@TheTurk61
  • Bitireyim daha girmem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Crysis 3 Lost Island DLC'si Duyuruldu.

Ling Shan Adasına Geri Dönüyoruz. DLC'ye Ait Tüm Bilgiler İçin:http://bitly.com/Crysis3_Lost_Island

bu dlc için oyunu tekrar kurmayacağım, umarım bu göndermem cevat yerliye ulaşır da biraz yaptıklarından utanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Ling Shan Adasına Geri Dönüyoruz. DLC'ye Ait Tüm Bilgiler İçin:http://bitly.com/Crysis3_Lost_Island

bu dlc için oyunu tekrar kurmayacağım, umarım bu göndermem cevat yerliye ulaşır da biraz yaptıklarından utanır.

Senin kaybın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Senin bu sitemin de Crytek‘in çokta umrundaydı. Sen oynamışsın, oynamamışsın umurlarında değil. Onlar için önemli olan oyunun satması, satış yapması. Bu arada Crytek utanılacak ne yaptı merak ettim? :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak oyundaki nikin ne
  • dlc oyuna gelmiş de ücretlimi ücretsizmi anlayamadım :(
  • Multiplayer için, 15 dolar fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

burak oyundaki nikin ne

Nick: burak4242TR

Ama her zaman oynamıyorum. Amacım manevra kabiliyetini açmak. O olmadan olmuyor. Levelim 13.

DLC 14.99 $ Fiyatında. Oyuna eklendi fakat tek eksiklikler DLC‘nin satışa çıkmış olmaması.

• 15 mi delimi bunlar multisi bomboş oyuna 2 kıytırık harita için 15 dolar daha en faz 2.50 dolar olmalıydı zaten map editörle 5 dk larını almamıştır yapmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

15 mi delimi bunlar multisi bomboş oyuna 2 kıytırık harita için 15 dolar daha en faz 2.50 dolar olmalıydı zaten map editörle 5 dk larını almamıştır yapmaları

Multisi bomboş değil inan bana, biraz önce röleyi elegeçir modundaydım böyle heyecan ve zevk aldığım hiçbir oyun olmadı şimdiye kadar, bilinen bir clana karşı tektim resmen (benim takım kötüydü o yüzden) bilen bilir sadece tek başıma röle modunda 6100 xp topladım son saniyede 9-9 bitti ama ne bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Haziran 2013; 1:50:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

15 mi delimi bunlar multisi bomboş oyuna 2 kıytırık harita için 15 dolar daha en faz 2.50 dolar olmalıydı zaten map editörle 5 dk larını almamıştır yapmaları

Multisi bomboş değil inan bana, biraz önce röleyi elegeçir modundaydım böyle heyecan ve zevk aldığım hiçbir oyun olmadı şimdiye kadar, bilinen bir clana karşı tektim resmen (benim takım kötüydü o yüzden) bilen bilir sadece tek başıma röle modunda 6100 xp topladım son saniyede 9-9 bitti ama ne bitti.

Önceki Crysis multiplayer'larına nazaran bu çok daha iyi. Hilecilere fırsat tanımamaya, gördükleri veya rapor edilen hilecileri anında yasaklıyorlar. Crysis 3 çıktığından beridir tam 304 kişi hile ve hack nedeniyle yasak almış. Haritalar da kıytırık değil. Crysis severlerin istediğini yapıyor Crytek. Herkes Crysis 1'deki alanları, yeşilliği, adayı istemişti. Crytek bu DLC ile bunu vaadediyor. Alması zorunlu değil. DLC Crysis 3 ve Crysis 3 Hunter Edition alanlara 14.99 $, Crysis 3 Digital Deluxe Edition alanlara ise ücretsiz.

Bu da adanın havadan bir görünümü.

Bu haftasonu Double XP vardı. Herkese tavsiye ederim. Özellikle benim gibi leveli düşük olup yükseltmek isteyenlere.

• quote:

5dk mı ne etttin sen crydev.net de bulunan amatörlerin yaptığı level tasarımları gibi değil bu işler.daha çok zaman ve emek var.
  • ben hala oynuyorum bıkmadım

• Dostum bugün aynı server'a denk geldik Beni 2 defa öldürdün Birinde son anda fotoğraf alabildim. Diğerinde ölüm tekrarını videoyla çektim. :DElimde kesin kanıtlar var mahkemeye gideceğim

Bendeki en büyük eksik manevra kabiliyeti. Adamlar 50 level olsa bile taaaa 18. levelde aldıkları manevra kabiliyetini bırakmıyorlar. Çok fena ölüyorum. Ben 2 adım atana kadar yanımda manevra kabiliyeti olan adam uçup gidiyor. Şu anda 14 levelim kaldı 4 level daha.

@kımyasal

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

5dk mı ne etttin sen crydev.net de bulunan amatörlerin yaptığı level tasarımları gibi değil bu işler.daha çok zaman ve emek var.

Lafın gelişi ama pahalı geldi yani onu demek istedim 5 dolar olsaydı alınırdı belki ama 15 dolara başka oyun alınır 3 harita yerine

• quote:

Dostum bugün aynı server'a denk geldik Beni 2 defa öldürdün Birinde son anda fotoğraf alabildim. Diğerinde ölüm tekrarını videoyla çektim. :DElimde kesin kanıtlar var mahkemeye gideceğim

Bendeki en büyük eksik manevra kabiliyeti. Adamlar 50 level olsa bile taaaa 18. levelde aldıkları manevra kabiliyetini bırakmıyorlar. Çok fena ölüyorum. Ben 2 adım atana kadar yanımda manevra kabiliyeti olan adam uçup gidiyor. Şu anda 14 levelim kaldı 4 level daha.

@kımyasal

Fark ettim seni ama öldürdüğümü bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Crossroads

Arkadaşlar Playstore'da oyun şu an 48 Lira fakat 2 gün süresi kaldı tekrar 90 küsür olacak.Dün satın aldım ve bugün bitirdim.Full+full grafik ayarlarında ve kronolojik sıraya uygun şekilde ss'ler ekliyorum.Senaryo hakkında da sorularınız varsa sorabilirsiniz 1,Warhead ve 2'yi de bitirdim.

bı ps3un kalıtesıne bak bıde pc'nın.. ps3 kullanıcısıyım ama online ınanılmaz zorluyor. grafıkler o kadar camurki rakibi goremıyorum.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.