Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • typhoon overkill skini çok güzel onu kullanıyom şimdi..
    rhinoya alışamadım

bu arada claw için en iyi kombinasyon artık sekmiyor ve FY71M den daha iyi silah oldu:

SS ler.. TXAA 2Xaçtım palmiye ağaçları adam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 7 Haziran 2013; 2:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: kcoguz

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Crysis 3 de online oynarken ps3 den girende pc den girende aynı oyunun içinde olabiliyormu. Bunu sormamın nedeni bazıları çok iyi oynuyor sanki klavye ve mause la oynar gibi. ben ps3 ile oynuyorum haliyle konsolla oynamak biraz sıkıntı oluyor. Eğer pcden girenle ps3 den giren onlinede buluşabiliyorsa bu haksızlık. klavye mause la oynamak daha kolay.

Öyle bir şey yok.herkez kendi platformunda oynuyor,ki öyle olsa Pc oyuncuları konsol oyuncularını hayattan soğutur zati Crysis 3 multiplayer olarak zor bir yapıya sahip,o yüzden zorlanabilirsin normaldir.zamanla alışırsın.

Çok teşekkür ederim bilgi için

• Ben de dlc nasıl bir şey diye çok merak ediyordum. Sağolasın resimleri paylaştığın için. Azcık da video atsan tam olur hani.
  • video rec yapmam ben yotubeda aratırsan var ama her mapi 5dk lık 1080p video çekmiş biri vardı mycrysis forumlarında youtubea attı videoalrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Crysis 3 de online oynarken ps3 den girende pc den girende aynı oyunun içinde olabiliyormu. Bunu sormamın nedeni bazıları çok iyi oynuyor sanki klavye ve mause la oynar gibi. ben ps3 ile oynuyorum haliyle konsolla oynamak biraz sıkıntı oluyor. Eğer pcden girenle ps3 den giren onlinede buluşabiliyorsa bu haksızlık. klavye mause la oynamak daha kolay.

Öyle bir şey yok.herkez kendi platformunda oynuyor,ki öyle olsa Pc oyuncuları konsol oyuncularını hayattan soğutur zati Crysis 3 multiplayer olarak zor bir yapıya sahip,o yüzden zorlanabilirsin normaldir.zamanla alışırsın.

Öyle zor ki 15 level oldum halen alışamadım :/ Oyunlarim 13 death 1-2 kill ile bitiyor. Adamlar çok acayip hızlı hareket ediyorlar.

Eğer morelsiz isen oyundan zevk alamaz ve iyi bir oyun sergilemiyebilirsin.Tonla perkte sadece hızlı koşma seni kurtarmaz bunu kafana takma.tabi bazı konular avantaj oluşturuyor misal ; silah aparatları,gelişmiş perkler.ama asıl mesele sergilenen oyun biçimidir ve bu iş sende biter

Bırak hocam yaa moral vermeyi

Scarab mıdır nedir o işe yaramıyor ben Feline‘e sardım şimdi. Ondan sonra Typhhon veya Scar MOD 2‘yi açmam lazim. Typhoon açık zaten.

Ben de ps3'te oynuyorum. Oynamaya bağlı tamamen hocam o. Ben 2 kişi ekledim oyundan. İkisine de bakıyorum hep Crysis 3 Multi oynuyorlar ve feci oynuyorlar. Hele biri var ki karşısında duramıyorsun. Adam 40 kill'e çıkıyor resmen. Ben de başta iyi oynayamıyordum sonradan bir açıldım iyi oynamaya başladım ama finallerden falan uzun süre oynamadım oyunu. Şimdi hiç oynayamıyorum resmen oyunu, bıraktım yani. Bir de takımın da çok önemli. Takımın kötüyse bittin. Silah olarak da Scar Mod 2'yi aç kesinlikle. Diğer silahlardan çok daha iyi. Onu açana kadar da Scarab'la ya da Feline'le takıl. Silahlara da eklenti takmadan oynamanı öneririm. Perk olarak da Manevra kesinlikle alınmalı.

Zaten şimdilik mecbur onlarla idare ediyorum. Manevra kabiliyeti olmazsa olmazlardan zaten. Eğer DLC'ye ait video izlemek istersen Crysis'in efsanevi oyuncularından yabancı WaR_SPiRiT var. Onun youtube kanalına bak derim.

Resimler için teşekkürler X-FI dostum. Harika görünüyor grafikler. Tek üzücü yanı ağaçların ve evlerin kırılabilir olmaması oldu benim için.

@X-FI

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle zor ki 15 level oldum halen alışamadım :/ Oyunlarim 13 death 1-2 kill ile bitiyor. Adamlar çok acayip hızlı hareket ediyorlar.

Eğer morelsiz isen oyundan zevk alamaz ve iyi bir oyun sergilemiyebilirsin.Tonla perkte sadece hızlı koşma seni kurtarmaz bunu kafana takma.tabi bazı konular avantaj oluşturuyor misal ; silah aparatları,gelişmiş perkler.ama asıl mesele sergilenen oyun biçimidir ve bu iş sende biter

Bırak hocam yaa moral vermeyi

Scarab mıdır nedir o işe yaramıyor ben Feline‘e sardım şimdi. Ondan sonra Typhhon veya Scar MOD 2‘yi açmam lazim. Typhoon açık zaten.

Ben de ps3'te oynuyorum. Oynamaya bağlı tamamen hocam o. Ben 2 kişi ekledim oyundan. İkisine de bakıyorum hep Crysis 3 Multi oynuyorlar ve feci oynuyorlar. Hele biri var ki karşısında duramıyorsun. Adam 40 kill'e çıkıyor resmen. Ben de başta iyi oynayamıyordum sonradan bir açıldım iyi oynamaya başladım ama finallerden falan uzun süre oynamadım oyunu. Şimdi hiç oynayamıyorum resmen oyunu, bıraktım yani. Bir de takımın da çok önemli. Takımın kötüyse bittin. Silah olarak da Scar Mod 2'yi aç kesinlikle. Diğer silahlardan çok daha iyi. Onu açana kadar da Scarab'la ya da Feline'le takıl. Silahlara da eklenti takmadan oynamanı öneririm. Perk olarak da Manevra kesinlikle alınmalı.

Zaten şimdilik mecbur onlarla idare ediyorum. Manevra kabiliyeti olmazsa olmazlardan zaten. Eğer DLC'ye ait video izlemek istersen Crysis'in efsanevi oyuncularından yabancı WaR_SPiRiT var. Onun youtube kanalına bak derim.

Resimler için teşekkürler X-FI dostum. Harika görünüyor grafikler. Tek üzücü yanı ağaçların ve evlerin kırılabilir olmaması oldu benim için.

@X-FI

Tamam dostum abone oldum ona. Psn'imi ekle istersen arada oynarız.

• Oyunun Singleplayer modunu yeni deneme fırsatım oldu.Neden bu kadar kötü eleştiri almış olduğunu anlamadım şahsen,gayet zevk alarak oynayıp bitirdim ve oyunun kısa olmuş olması da sıkılabilme ihtimalini ortadan kaldırdı.Kısa bir değerlendirme yapacak olursam ; müzikler gayet hoştu öncelikle.Ana menü,oyun içi ve final müzikleri önceki oyunlarda olduğu gibi etkiledi beni.Uzaylı silahlarını kullanabilmek ve hack olayı güzel yeniliklerdendi,özellikle Flamethrower harikaydı gerçekten Ayrıca ok-yay ikilisi de gayet hoşuma gitti,Cell ile çatıştığım tüm bölümlerde sadece bu ikiliyi kullandım stealth olarak Hikaye de yine hoşuma gitti,neden tırt denildi anlamış değilim,gören de sanki her yıl 4-5 tane Max Payne 1-2 veya ne bileyim Heavy Rain kalitesinde senaryosu olan oyunlar çıkıyor sanacak,sanki son birkaç yılda çıkan diğer oyunların senaryoları çok harikaymış gibi Ki üstelik çoğundan çok daha da iyiydi senaryo,sonunu da beğendim oyunun ayrıca.Single denemeyenlere tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Oyunun Singleplayer modunu yeni deneme fırsatım oldu.Neden bu kadar kötü eleştiri almış olduğunu anlamadım şahsen,gayet zevk alarak oynayıp bitirdim ve oyunun kısa olmuş olması da sıkılabilme ihtimalini ortadan kaldırdı.Kısa bir değerlendirme yapacak olursam ; müzikler gayet hoştu öncelikle.Ana menü,oyun içi ve final müzikleri önceki oyunlarda olduğu gibi etkiledi beni.Uzaylı silahlarını kullanabilmek ve hack olayı güzel yeniliklerdendi,özellikle Flamethrower harikaydı gerçekten Ayrıca ok-yay ikilisi de gayet hoşuma gitti,Cell ile çatıştığım tüm bölümlerde sadece bu ikiliyi kullandım stealth olarak Hikaye de yine hoşuma gitti,neden tırt denildi anlamış değilim,gören de sanki her yıl 4-5 tane Max Payne 1-2 veya ne bileyim Heavy Rain kalitesinde senaryosu olan oyunlar çıkıyor sanacak,sanki son birkaç yılda çıkan diğer oyunların senaryoları çok harikaymış gibi Ki üstelik çoğundan çok daha da iyiydi senaryo,sonunu da beğendim oyunun ayrıca.Single denemeyenlere tavsiye ederim

oyun tek kelime ile mükemmel ama kimse anlamıyor ki işte hep eleştiri hep eleştiri

Benim değerlendirmem ;

Grafikler = 10/10

Senaryo = 10/10

Oynanış = 10/10

Müzikler = 10/10

• quote:

Oyunun Singleplayer modunu yeni deneme fırsatım oldu.Neden bu kadar kötü eleştiri almış olduğunu anlamadım şahsen,gayet zevk alarak oynayıp bitirdim ve oyunun kısa olmuş olması da sıkılabilme ihtimalini ortadan kaldırdı.Kısa bir değerlendirme yapacak olursam ; müzikler gayet hoştu öncelikle.Ana menü,oyun içi ve final müzikleri önceki oyunlarda olduğu gibi etkiledi beni.Uzaylı silahlarını kullanabilmek ve hack olayı güzel yeniliklerdendi,özellikle Flamethrower harikaydı gerçekten Ayrıca ok-yay ikilisi de gayet hoşuma gitti,Cell ile çatıştığım tüm bölümlerde sadece bu ikiliyi kullandım stealth olarak Hikaye de yine hoşuma gitti,neden tırt denildi anlamış değilim,gören de sanki her yıl 4-5 tane Max Payne 1-2 veya ne bileyim Heavy Rain kalitesinde senaryosu olan oyunlar çıkıyor sanacak,sanki son birkaç yılda çıkan diğer oyunların senaryoları çok harikaymış gibi Ki üstelik çoğundan çok daha da iyiydi senaryo,sonunu da beğendim oyunun ayrıca.Single denemeyenlere tavsiye ederim

Hay elini ağzını öpeyim ne güzel söyledin bee. Gelde anlat şunlara. Oyunu kimse beğenmiyor abi.

Bugün Crytek'ten keyim geldi. Daldım DLC haritalarına. Harika olmuş

• CRYSIS 3 BITIRENLER BURADAMI :))
  • Crysıs 2 mı Crysıs 3 mudesek bence her 2 sınınde + ve - yonlerı var Crysıs 2 da so nsevıyeyım ancak bu Crysıs 3 co kdegısık bırsey alısması gercekten zor
  • quote:

quote:

Hay elini ağzını öpeyim ne güzel söyledin bee. Gelde anlat şunlara. Oyunu kimse beğenmiyor abi.

Hersey 10 numara degıl bea

• quote:

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

quote:

quote:

Hersey 10 numara degıl bea

Tamam hikayede minik minik kopukluklar var. Ama diğer o kadar güzel şeyin yanında bu minik bir kopukluğu görüpte oyuna kötü damgası vurmak yanlış olur. Geneli itibariyle güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu oyunu oynadığımda bikere kaliteyi görüyorum hiçbir başdan savma noktası yok herşeyi kusursuz benim için.
  • Sistemim imzamda var BF3 ü low ayarlarda 20-30 fps arasında akıcı bir şekilde oynarken crysis3 ü 7-10 fps arası can sıkıcı bir şekilde oynamaya çalışyorum bu hali ile akıcı değil oyun ama youtube' de HD5570 ekran kartı ile adam gayet akıcı olarak oynuyor ben tüm ayarları low yaptım her şeyi atladığım ne olabilir ?
  • İnş Beklediğimiz Gibi Güzel bir oyun çıkar karşımıza.
  • dx 10,1 kartlarda oynamayı başaran oldu mu ?
  • http://cdkeyshere.com/crysis-3-the-lost-island-cd-key.html#.UbSMUPXfqHs

24 TL kaçırmayın bence forumdan naz_eg abimizin sitesi.
  • 2 maçtır oynuyorum ve iyi de oynuyorum ama sanki rütbesiz karşılaşma yapıyormuşum gibi öldürdüğümü, öldüğümü, vuruşları vs yani istatistikleri kaydetmiyor oyun sanırım Yoksa şimdiye çoktan 16 level olmam lazımdı. Aynı sorunu yaşayan var mı diye soracaktım?
  • Öncelikle selam,

Bende bir crysis sever olarak oynamayı düşünüyorum ancak sistemimle ilgili sıkıntılarım var yüksek grafik beklentim kesinlikle yok ama medium olsun en azından oynadığımı anlıyım.

İşlemci:Core 2 quad 2.66
    Ram:4gb
    Ekran kartı ati hd 6670 (128 bit )kullanıyorum
    İşletim Sistemi:Windows 7 ultimate 64 bit

Yok oynayamazsın diyorsanız black ops 2 de ne olur durum onudamı oynayamam?
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.