Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

ek paketı dahıl 5-10 dolara duserse alacam.daha fazlası etmez.

Iyi o zaman biz kalkalim gifini koysun birisi şuraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: veniversum

Biliyorum hocam onu calısmıyor ama yani calısanını bulamadım indirdin rar şifresi felan onuda cok az kişi biliyo zaman kaybı.

Valla çokta bişey kaybetimyorsun aslında.. Crysis 2 ye yay koy, Chino yu çıkart.. İşte Crysis 3

aynen oyle..son aldıgım oyunlar arasında verdıgım parası koyan ıkı oyun var bırı crysıs2(cıkmadan d&r dan on sıparıs almıstım) dıgerıde dıablo3..crysıs gazıyla almıstım crysıs2 yı orası ayrı..

• arkadaşlar oyunda görüyoırum bazıları tek atım modu gibi tek tek sıkabiliyor scar ya da benzeri bi silahla. single fire yani tek tek kurşun atmayı nasıl yapıyoruz ? o kadar baktım bulamadım.
  • Dün ps3'te The Lost Island dlcsine girdim 11 kişi oynuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Dün ps3'te The Lost Island dlcsine girdim 11 kişi oynuyordu.

Sanırım bizden (CryTürk'ten) DLC kazanan Sercan sensin Dünya küçük diye boşuna dememişler

Crysis 3'ün Veri Yaması G Çıktı. Yeni Güncellemeye Ait Notları Yazıda.

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

Yeni Güncellemeye Ait Notları Yazıda:http://bitly.com/crysis3updates

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Sanırım bizden (CryTürk'ten) DLC kazanan Sercan sensin Dünya küçük diye boşuna dememişler

Aynen ya bana çıktı. Sağolsun Crytürk.

• quote:

quote:

quote:

Aynen ya bana çıktı. Sağolsun Crytürk.

Güle güle oyna. Her zaman bekleriz

• Oyunu az önce D&R'dan satın aldım Cd'yi taktım Origin'e bağlanmak istedi sonra aktive etmek için benden bir kod istedi kodu yazdım fakat hata veriyor :

Daha önce nasıl kullanılmış olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Oyunu az önce D&R'dan satın aldım Cd'yi taktım Origin'e bağlanmak istedi sonra aktive etmek için benden bir kod istedi kodu yazdım fakat hata veriyor :

Kod bir şekilde kullanılmış belliki. D&R'a durumu ilet istersen. Değiştirsinler oyunu ya da EA Support'la konuş. Yeni kod verirler belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 28 Haziran 2013; 14:12:12 >
  • quote:

quote:

Oyunu az önce D&R'dan satın aldım Cd'yi taktım Origin'e bağlanmak istedi sonra aktive etmek için benden bir kod istedi kodu yazdım fakat hata veriyor :

Kod bir şekilde kullanılmış belliki. D&R'a durumu ilet istersen. Değiştirsinler oyunu ya da EA Support'la konuş. Yeni kod verirler belki.

Aral'a ulaşmaya çalışıyorum ne mailere ne telefonlara cevap veren yok birazdan D&R'a gideceğim.Araştırdım benim gibi sorunu olan insanlar varmış.Şaka gibi.

[sm=icon_smile_disapprove.gifş

• quote:

orj. oyun almanın kötü yanları da varmış

• quote:

quote:

quote:

Aral'a ulaşmaya çalışıyorum ne mailere ne telefonlara cevap veren yok birazdan D&R'a gideceğim.Araştırdım benim gibi sorunu olan insanlar varmış.Şaka gibi.

[sm=icon_smile_disapprove.gifş

Haftasonu olduğundan Aral'a ulaşman mümkün değil. Ancak haftaiçini bekleyip sorununu ileteceksin. Veya Origin Live Chat ile hemen iletişim kurabilirsin. CD Kutusunu keyin yazılı olduğu kağıdın fotoğrafını çekip upload edersen belki oyunu sana verebilir Live Chat. Sonuçta elinde alınmış bir oyun ve fişi var. Bu iş böyle kalmaz merak etme. İlla ki sorunun çözülür.

• Dostlar multideki silahların atış şeklini nasıl değiştiriyoruz? Tekli atış, ikili atış, üçlü atış gibi? Grendel çok iyi silah ama 3‘lü atıyor ama tekrar fareye basmak gerekiyor bir daha ateş etmek için.

• quote:

Dostlar multideki silahların atış şeklini nasıl değiştiriyoruz? Tekli atış, ikili atış, üçlü atış gibi? Grendel çok iyi silah ama 3‘lü atıyor ama tekrar fareye basmak gerekiyor bir daha ateş etmek için.

grendel'in özelliği zaten "burst fire" onu değiştiremezsin (belki semi auto yapabilirsin tam emin değilim) ama full auto yok
  • Atış şekli değiştirme gibi bir özellik yok oyunda.
  • Hack yapanlar yüzünden midir nedendir bir türlü oynayamıyorum arkadaş yaa. Adam ben spawn olduğum an başımdan aşağı orbital saldırıyı döşüyor. Oyundan nefret ettim o derece yani. No Bow - No Sniper - No DSG-1 vs yazıyor ama bi bakıyorum beni vuran adam Ok kullanıyor, DSG - 1 kullanıyor. Nefret ettim yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 2 Temmuz 2013; 19:33:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Orijinalden alıntı: emreyaq1z

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Beyler sistemi iyi olanlar rica etsem son ayarda bir kaç ss alabilir mi

SSler 1920x1080 tüm ayarlar very high motion blur kapalı smaa 2x olarak alınmıştır

abi şu sol üstte çıkan fps info paneli oyunun kendisne mi ait yani consol dan mı actınız ? biliyosanız bi söyleyiverin 2 kere sorduk birde konu darma dağınık millet kullandığı kart ile fps ortalamasını yazsa konuda ilk post a eklense ne harika olur bizde kendi kullandığımız kart ile karşılaştırsak sorun nerde anlayabilsek optimizasyon kısmını geçip oyuna başlayamadım doğru dürüst. oyundan soğuma noktasına geldim yemin ediyorum

" MSI GTX 560 Ti Hawk KULLANAN Bİ MÜBAREK İNSAN BENİMLE Bİ İLETİŞİME GEÇEBİLİRSE CENNETLİK OLABİLİR."

Asus 560Ti Var Bende Gayet Akıcı Yukarda Ss'ler Koydum.
    Fps Sıcaklık Fan Hızı Yazan Kısmı Msı Afterburnerden Acabilirsin.

Ben bu işi anlamadım arkadaş. 560 Ti kullanan arkadaş full detay gayet akıcı diyor, ben full detay 1440x900 yer yer FPS düşüşleri yaşıyorum. Öyle ki 25'e kadar düşüyor!

Amd Phenom II X4 965 (o.c 3.9 Ghz)
    Kingston 2*2 GB DDR 3 1333 MHZ (4 GB)
    Saphire HD7870 2 GB
    Recom Power Engine 580W PSU
    Foxconn A7DA-S 3.0 Anakart

Akıcıdan kastımız nedir şimdi? Mesela ben en yoğun sahnelerde 30'un altına inmesin, ortalama 40-45 felan versin öpüp de başıma koyacağım. Sizin akıcılıktan kastınız nedir? Frame değerlerinizi söylerseniz havada kalmamamış olur iddianız. Acaba benim sistemde mi bir problem var?

• quote:

Hack yapanlar yüzünden midir nedendir bir türlü oynayamıyorum arkadaş yaa. Adam ben spawn olduğum an başımdan aşağı orbital saldırıyı döşüyor. Oyundan nefret ettim o derece yani. No Bow - No Sniper - No DSG-1 vs yazıyor ama bi bakıyorum beni vuran adam Ok kullanıyor, DSG - 1 kullanıyor. Nefret ettim yaaa.

o orbital yetenek isteyen iş ama ölümleri takip edip ilk spawnı görüp oraya atmak falan, bende yapıyorum arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 3 Temmuz 2013; 21:04:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustav

quote:

Hack yapanlar yüzünden midir nedendir bir türlü oynayamıyorum arkadaş yaa. Adam ben spawn olduğum an başımdan aşağı orbital saldırıyı döşüyor. Oyundan nefret ettim o derece yani. No Bow - No Sniper - No DSG-1 vs yazıyor ama bi bakıyorum beni vuran adam Ok kullanıyor, DSG - 1 kullanıyor. Nefret ettim yaaa.

o orbital yetenek isteyen iş ama ölümleri takip edip ilk spawnı görüp oraya atmak falan, bende yapıyorum arada.

Doğduğum an başımdan aşağı kaynar sular dökülür gibi orbital saldırı yedim yaa

Yok abi yok bu oyunu asla oynayamıyorum. CELL Isyancıya karşıda biraz bişeyler yapıyorum (7 kill 7 death :P ) ama standartta olmuyor.

• MERHABA ARKADASLAR SİZE COK ÖNEMLİ BİR SORUM VART MADEM KONU CRYSİS 3 :) NESE BENİM İNTEL CORE İ3 2350M NVIDIA GEFORCE 610M 4GB RAM BENİM PC CRYSİS 3 KALDIR MI NOLUR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.