Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burocker86

Senaryo modu ortalama kaç saat sürüyor?

Oynanışa göre değişiyor. Haritanin her yerini gezip görmek istersen 7-8 saatte. Ama yok ben sadece görev yapacam dersen 5 saatte biter.

Crysis 3 Multiplayer Topluluğu konusuna yorum yazamayan sadece ben miyim? Umarım konu suzin şu saçma sapan siyaset tartışmalarınız yüzünden kilitlenmemiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Oynanışa göre değişiyor. Haritanin her yerini gezip görmek istersen 7-8 saatte. Ama yok ben sadece görev yapacam dersen 5 saatte biter.

Crysis 3 Multiplayer Topluluğu konusuna yorum yazamayan sadece ben miyim? Umarım konu suzin şu saçma sapan siyaset tartışmalarınız yüzünden kilitlenmemiştir.

Sen yazamıyorsun konu açık.
    Napsın adam dolmuş son olaylarda amacına ulaşamayınca burda patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Temmuz 2013; 1:47:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

quote:

Sen yazamıyorsun konu açık.
    Napsın adam dolmuş son olaylarda amacına ulaşamayınca burda patladı.

Tamam ama yeri burası değil ki. Gitsin malum partilerin forumlarında tartışsın. Güzelim konu ne hale geldi. Ama ben oraya nie yazamıyorum yaa. Bu konu yorum kabul etmemektedir diyor

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Ha evet cevapla butonu soluk olmadığı için yazılıyo demiştim ama yorum yazıp gönderince olmuyor, önemli değil şikayetle henüz ilgilenilmediği için beklemede gibi birşey sanırım.
  • Konuya buradan devam o zaman. Güzelim konuyu mahvettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 29 Temmuz 2013; 11:28:21 >
  • Son dakika maç skorları
    -1.Olmuştum 5 saniye sürdü hemen Ömer aldı benden

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

quote:

quote:

Crysis 3 Crysis serisinin içine etti.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Niçin etti acaba?

Crysis 2 oyunun başında herşey normalken sonunda bir bakıyoruz: 'Benim adım Prophet'

Crysis 2'de New York'u uzaylılardan temizlemiştik. Crysis 3'de Tekrardan uzaylılar gelmiş ne iş ?

Crysis 2'de kendi elleriyle kafasına sıkan Prophet Crysis 3'de tekrar var. Alcatraz'ında nerede olduğu belli değil.

en iyisi bir mis gibi adada geçiyordu..elalemden uzakta başladı uzakta bitireceklerdi arkdaş ne o şehir falan..tersss...

• Oyunu kapalı ve karanlık mekanlara sokarak batırdılar bence. Geniş, ferah ve aydınlık mekanlarda geçen 1. oyundan sonrası pek olmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Crysis 2 oyunun başında herşey normalken sonunda bir bakıyoruz: 'Benim adım Prophet'

Crysis 2'de New York'u uzaylılardan temizlemiştik. Crysis 3'de Tekrardan uzaylılar gelmiş ne iş ?

Crysis 2'de kendi elleriyle kafasına sıkan Prophet Crysis 3'de tekrar var. Alcatraz'ında nerede olduğu belli değil.

Oyunun hikaye kısmında kopukluklar var. Onu herkes kabul ediyor ancak anlaşılan sen oyunun aksiyon kısmı dışında hikaye kısmını pek takip etmemişsin. Nano giysi Prophet tüm beyinsel yapısını yani benliğini emerek kendi bünyesine alıyor. Prophet kafasına sıkmadan önce Alcatraz adındaki askere o giysiyi giydiriyor ve sonda kendisini vuruyor. Prophet beden olarak ölüyor fakat ruhen ölmüyor ve zaman ilerledikçe giysi Alcatraz adındaki askerin bedenine Prophet'ın benliğini geçiriyor. Zaten Alcatraz deniz altıdan kurtulduğunda ağır yaralı. Tüm kemikleri kırılmış halde. Giysi sayesinde hayatta kalıyor.

Bahsettiğin yerleri biliyorum zaten.

Saçma olan şey Prophet'in ruhen ölüyor olması ve Alcatraz'in sonradan Prophet olması bu kısımlar acayip saçma

Crysis 2'de Prophet'ı öldürmeyeceklerdi veya hep Alcatraz olarak devam edecektik. O zaman bu kadar saçma olmazdı.

Onca teknolojik silah, yaratıklar, giysiler saçma gelmiyor. Beden değiş tokuşu saçma geliyor yani. Crysis‘te Daha Önce adlı videoyu izlemeni tavsiye ederim :)

Cidden kimi arkadaşı çözemedim. Uzaylı kalamar yaratıklar ve oyundaki teknoloji saçma gelmezken benlik ve ruh transferini saçma bulmaları yada daha önce bir arkadaşın şehrin tamamının 20 yılda ormana dönüşmesini saçma bulması enteresan oluyor.

Oyun teknolojik bir devirde geçtiği için bunların böyle olması gerekiyor. Lafım yok. Ama bunca şey insana saçma gelmeyip beden değiş tokuşu saçma geliyorsa o kişi de ben birşeyi eksik görürüm.

Hayır ola dostum bende ne gibi bir eksiklik gördün ?

Beden değiş tokuşu bana saçma geliyor evet. Prophet'ın ruhunun nano zırhın içinde kalması bana saçma geliyor.

Buda kişeden kişiye değişir. Sen farklı birşey dersin ben farklı. Bunları bir insanda eksiklik olarak görmemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 30 Temmuz 2013; 10:55:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun hikaye kısmında kopukluklar var. Onu herkes kabul ediyor ancak anlaşılan sen oyunun aksiyon kısmı dışında hikaye kısmını pek takip etmemişsin. Nano giysi Prophet tüm beyinsel yapısını yani benliğini emerek kendi bünyesine alıyor. Prophet kafasına sıkmadan önce Alcatraz adındaki askere o giysiyi giydiriyor ve sonda kendisini vuruyor. Prophet beden olarak ölüyor fakat ruhen ölmüyor ve zaman ilerledikçe giysi Alcatraz adındaki askerin bedenine Prophet'ın benliğini geçiriyor. Zaten Alcatraz deniz altıdan kurtulduğunda ağır yaralı. Tüm kemikleri kırılmış halde. Giysi sayesinde hayatta kalıyor.

Bahsettiğin yerleri biliyorum zaten.

Saçma olan şey Prophet'in ruhen ölüyor olması ve Alcatraz'in sonradan Prophet olması bu kısımlar acayip saçma

Crysis 2'de Prophet'ı öldürmeyeceklerdi veya hep Alcatraz olarak devam edecektik. O zaman bu kadar saçma olmazdı.

Onca teknolojik silah, yaratıklar, giysiler saçma gelmiyor. Beden değiş tokuşu saçma geliyor yani. Crysis‘te Daha Önce adlı videoyu izlemeni tavsiye ederim :)

Cidden kimi arkadaşı çözemedim. Uzaylı kalamar yaratıklar ve oyundaki teknoloji saçma gelmezken benlik ve ruh transferini saçma bulmaları yada daha önce bir arkadaşın şehrin tamamının 20 yılda ormana dönüşmesini saçma bulması enteresan oluyor.

Oyun teknolojik bir devirde geçtiği için bunların böyle olması gerekiyor. Lafım yok. Ama bunca şey insana saçma gelmeyip beden değiş tokuşu saçma geliyorsa o kişi de ben birşeyi eksik görürüm.

Hayır ola dostum bende ne gibi bir eksiklik gördün ?

Beden değiş tokuşu bana saçma geliyor evet. Prophet'ın ruhunun nano zırhın içinde kalması bana saçma geliyor.

Buda kişeden kişiye değişir. Sen farklı birşey dersin ben farklı. Bunları bir insan eksiklik olarak görmemelisin.

Ya kusura bakma dostum. O eksiklik kelimesi o anki ruh durumuma bağlı olarak ağzımdan çıktı. Özür diliyorum.

• Crysis 3 almak isteyenlere duyurulur.

http://www.playstore.com/#!/oyun/crysis-3/

Oyunun fiyatı 48 TL düşmüş. Yalnız oyunu verecekleri link den indirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Kutulu içerik değil.
  • quote:

Crysis 3 almak isteyenlere duyurulur.

http://www.playstore.com/#!/oyun/crysis-3/

Oyunun fiyatı 48 TL düşmüş. Yalnız oyunu verecekleri link den indirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Kutulu içerik değil.

Bilgilendirme yapayım. Verdikleri oyun keyini Origin adlı programa girerekte indirme yapabilirsiniz.

• Crysis serisine yapılan kimi eleştiriyi haksız buluyorum. Mesela yukarıda bir arkadaş, Oyunu kapalı ve karanlık mekanlara sokarak batırdılar bence. Geniş, ferah ve aydınlık mekanlarda geçen 1. oyundan sonrası pek olmadı. Yazmış bu eleştiriyi haksız buluyorum.

Crysis 1 çıktığında herkes çok güzel dedi sonradan neden sadece adada ve ormanda geçiyor denildi. Oyunu oynayan bir çok insan ikinci oyun şehir de geçsin dediler ve Crytek gitti şehir de geçen oyun yaptı. Ama bu defa aynı topluluk ilk oyun daha iyiydi biz ormanlık alanı geri istiyoruz dediler. Crytek gitti hem şehir hemde orman temasını birleştirip bir oyun sundu. Ama gine olumsuz eleştiriler aldı.

Adamlar üşenmeden aldıkları eleştirilere göre oyunun temasını değiştiriyor ve sunuyor ama ginede sizlere yaranamıyor. Kaç tane oyun yapımcısı Crytek gibi kalkıp oyun oynayanların eleştirilerine göre oyun hazırlayıp sunar.

Adamların kafasında belki başka türlü oyun planları vardı ama sırf millet tatmin olsun diye farklı yol izlemek zorunda kaldılar.

Şehir de geçen oyun istediniz adamlar şehir de geçen oyun yaptı. Sadece şehir de geçmesin ormanda olsun dediniz onuda yaptılar. Daha ne yapsınlar. Biraz insaf.

Hikaye olarak devam oyunlarında kopukluk olduğu hatta kimi yer de saçmaladığı konusunda hem fikirim fakat Crysis 2'de kendi elleriyle kafasına sıkan Prophet Crysis 3'de tekrar var. Alcatraz'ında nerede olduğu belli değil gibi eleştirileri yapan arkadaşlar anlaşılan Crysis 2 de ara videolar sırasında başka işlerle ilgilenmişler.

Prophet Alcatraz kurtardığında Alcatraz ölmek üzereydi. Prophet kafasına sıkmadan önde giysisini Alcatraz'a giydirdi. Alcatraz giysi sayesinde hayatta kaldı ancak giysi daha önceden Prophet'ın benliğini kopyalamıştı ve zamanla onun benliğini Alcatraz'a aktardı ve böylelikle Alcatraz zamanla Prophet'a dönüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Oyunu kapalı ve karanlık mekanlara sokarak batırdılar bence. Geniş, ferah ve aydınlık mekanlarda geçen 1. oyundan sonrası pek olmadı.

Farkında mısın bilmiyorum ama oyun bilim kurgu oyunu o sebeple böyle olması normal. Ayrıca bunda en büyük etkenlerden biri de oyunu oynayanlar. İlk oyun adada ve yeşil alanda geçiyor diye millet yerden yere vurmuştu. İlk oyunda aşırı eleştiri yapılmamış olsa adamlar oyunun temasını bu kadar farklı hale sokmazlardı.
  • Arkadaslar yarın saat 2 de koye gıdıcem o zamana kadar yuklemem lazım crysıs 3 'ü bı arkadasım korsanını verdı bana içinde 4 dvd var bu dvd lerın hepsını taktım hepsını 1 klasöre topladım ınstall yaptım doldu doldu crack yaptım sımge başlata geldı tıkladım açılmadı hata verdı dıyelım yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüküm

BİRDE HİLECİLER OLMASA MULTİDE NASIL YAPARLAR MULTİNİN GÜVENLİĞİNİ BÖYLE ANLAMAK İÇTENDEĞİL. RESMEN ADAM SÜPERMEN YAKALAYAMIYORSUN VURMAK İÇİN .. MAPI ,DEAD 35/0 BİTİRDİ.. NE ZEVKALDI NE BİRŞEY AZ ÖNCE ÇIKTIM OYUNDAN..( YAPANDA TÜRKTÜ BU ARADA )..

Aynen kardeşim 4 tane hileci gördüm oyunda 1 i camper'dı bug yapıordu delirdim sonunda barajda doğu nehrinde filan bug öğrendim bug yapıorum bow takılıyorum bunlar yüzünden.

• quote:

Hack yapanlar yüzünden midir nedendir bir türlü oynayamıyorum arkadaş yaa. Adam ben spawn olduğum an başımdan aşağı orbital saldırıyı döşüyor. Oyundan nefret ettim o derece yani. No Bow - No Sniper - No DSG-1 vs yazıyor ama bi bakıyorum beni vuran adam Ok kullanıyor, DSG - 1 kullanıyor. Nefret ettim yaaa.

no bow diyen serverlerinde arkasına zor geliyor bow kullanılması neden böyle anlamıyorum şu yabancıları.

• beyler 5770 aciyormu oyunu bende acmadida

• AMD Athlon2 X4 640@4.00 GHZ
    8 GB DDR2 1066
    1 GB HD6850 ddr5 1ghz gpu, 5ghz memory, 1.191v
    sistem detay :http://forum.donanimhaber.com/m_71546769/f_//tm.htm

Crysis 1 ve 2 ultra high 1920x1080 de rahat rahat oynarken (cryis 2 DX11 tessellation ile) crysis 3 high ayardan itibaren performans s.çıp batırıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 23 Ağustos 2013; 15:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

beyler 5770 aciyormu oyunu bende acmadida

5750 ile oynadım
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.