Bildirim
Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (280. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cinobilly
quote:
Orijinalden alıntı: A.l.p.r
Oyunu az önce D&R'dan satın aldım Cd'yi taktım Origin'e bağlanmak istedi sonra aktive etmek için benden bir kod istedi kodu yazdım fakat hata veriyor :
Daha önce nasıl kullanılmış olabilir ?
bu koda zaten kullanımdaydı ... yazılı arkadaşım. git mesaj at. o keyi resetleyip sana gönderirler.
Keyi resetlerler ama büyük olasılıkla yeni bir origin hesabı ve yeni bir mail adresi isterler. Benim BF3 kayıtlı hesabım vardı ve bir şekilde hesabımdan oyun silinmişti. Oyunu tekrar kurmak istediğim de sizin cevap yazdığınız arkadaşın karşısına çıkan mesajın aynısı çıkıyordu.
Ben de mesaj atmıştım ve yardımcı olan arkadaş benden origin hesabına kayıtlı olmayan bir mail adresi istedi. Bir kaç bilgi daha ve o bilgileri yeni bir orgin hesabı açıp kaydetti. Oyunu key ile beraber sıfır açılan hesaba aktardı. Origin sıfır olan yani hiç kullanılmamış başka bir hesabımda vardı ama buna rağmen oyunu kurtarmak için tekrardan sıfır hesap açtılar.
-
Aynı ayarlarla aynı yeri deneyebilirmisiniz merak ettim benim çözünürlükle full hd arasında 20 fps fark olmaz çünkü. -
beyler i5 3230, amd hd 7670m gddr3 2gb, 8 gb ddr3 1600mhz ram'le win8 64 bitte bu oyunu hangi ayarlarda oynayabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: derebeyi01
beyler i5 3230, amd hd 7670m gddr3 2gb, 8 gb ddr3 1600mhz ram'le win8 64 bitte bu oyunu hangi ayarlarda oynayabilirim?
En düşük ayarlarda oynanabilir ki zaten bu tip oyunlarda en düşük en yüksek ayar arası uçuk bir fark yok düşükdede fazla bişey kaybetmezsin. -
eyw. hocam..bi de crysis 1-2 oynayim mi yoksa direk 3le başlasam çok şey kaybeder miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: derebeyi01
eyw. hocam..bi de crysis 1-2 oynayim mi yoksa direk 3le başlasam çok şey kaybeder miyim?
1-2 warhead serisi ve sonrasinda da crysis 3 u oynamalisin. Sadece oynamamali youtube veya baska sitelerden turkce altyazili sekilde oyunu anlatan videolari da izlemelisin. Ancaj o zaman lezzet alirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar multiplayer oynayan varsa bir şey sormak istiyorum 2-3 gündür multi'de takılıyorum bazı silahları ve yayı açtım lobi'de seçtiğim ekipmanları kuşanıyorum daha sonra bir sunucuya giriyorum ancak sunucuda ekipman özelleştirmelerim aktif olmuyor o sınıfın standart silahları ile oynuyorsun yay veya daha farkı silahları mesela tayfunu seçemiyorum ancak diğer oyuncuları türlü türlü silah kullanırken görüyorum ben ancak onların silahlarını yerden alarak sahip oluyorum şunun mantığını birisi açıklayabilir'mi ?
Daha sonra sorun benim amatörlüğüm'de mi bilmiyorum fakat adamlara 1 sarjör isabetli mermi sıkarak ancak öldürebiliyorum bazen ancak zırhını zor kırıyorum yani çok dayanıklılar ama öldüğüm zaman tekrarı izlerken kendimizin çok kırılgan olduğunu görüyorum 2-3 vuruşta yere yapışıyoruz birde dipçik darbesi 1 şarjör mermiden nasıl olur'da daha etkili onuda anlamış değilim
Birde 90-100 ping'den düşük sunucu yok Crysis 2'de böyle idi neden bu ping'ler bu kadar yüksek
-
Pingler yükselmiş evet bende 20 gün gibi bi ara vermiştim noldu bilmiyorum silahları ekipman ayarla menüsünden ayarlayıp oyuna girmeden sorunsuz seçebilmeniz gerekiyor böyle bir sorun yok yani siz birşeyi atlıyorsunuz gibi ayrıca oto zırh modülünü kullanın zamanında zırhı açamadığınız için hemen ölüyor olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Eylül 2013; 16:31:55 > -
Oyunu bitirdim gayet başarılı buldum ben senaryo bakımından bir bioshock etmese de yine güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNightMaree
Oyunu bitirdim gayet başarılı buldum ben senaryo bakımından bir bioshock etmese de yine güzel
Multiplayer a bekleriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Khalchar
quote:
Orijinalden alıntı: TheNightMaree
Oyunu bitirdim gayet başarılı buldum ben senaryo bakımından bir bioshock etmese de yine güzel
Multiplayer a bekleriz.
gelicem hocam en yakın zamanda almayı düşünüyorum
-
Merhaba arkadaşlar. Benim oyunum Hunter Edition ama bende multide 5. seviyeden başlamadı ve yayda vermedi. Sebebi ne acaba farklı bir yerden aktifleştirme mi yapmak gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: AtlantisGM
Merhaba arkadaşlar. Benim oyunum Hunter Edition ama bende multide 5. seviyeden başlamadı ve yayda vermedi. Sebebi ne acaba farklı bir yerden aktifleştirme mi yapmak gerekiyor?
Herhangi bir aktifleştirme yok hunter ed. ise otomatik 5. rütbeden başlardı eminmisiniz hunter olduğuna eminseniz belki hata olmuştur zaten 5. rütbeye çok hızlı bir şekilde çıkarsınız ve yayda açılır zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ekim 2013; 18:30:30 > -
Crysis 3. Tam bir rezillik. Bu oyunu aldığım gün ağız dolusu küfrettim ! Hala daha ediyorum aklıma geldikçe. Shoter oyunların belki başını sürüyor bu yapım fakat sen gel benim pc de çalışma ? Arkadaş yav. 8 GB ram ddr 3 1 gb ekran kartı 256 bit i5 pc de sen gel çalıştırma. Neymiş dx 11 istiyormuş vay anasını ya uzayamı çıkıyoruz neymiş bu. Çok abarttılar -
Öncelikli olarak cevabınız için teşekkürler.Eminim hunter olduğuna, hem kutumda hemde origin hesabımda hunter olarak gözüküyor. Zaten 5. levela geçtim. Sadece neden 1. seviyeden başladığımı anlamadım hunter olmasına karşın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisGM -- 5 Ekim 2013; 22:24:19 >
-
neden bilmiyorum ama ben crysis'i hiç beğenmiyorum. hiç de oynamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: romanadamita34
neden bilmiyorum ama ben crysis'i hiç beğenmiyorum. hiç de oynamadım.
Bu sizi ilgilendirir. Size zorla bişeyi sevdiremem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar crysis 3 ü dx 10.1 desteli ekran kartıyla oynayabilirmiyim birşeyler okudum forumda ama doğrumu anlamadım.
eğer oynanırsa nasıl yapılıyor ??
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X