Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu Alpha-sef nasıl geberecek ? ölmüyor deyyuz
  • E7300 işlemci (3.50 GHZ günlük kullanım)
    ZOTAC GTS 450 (%14 O/C) (ancak 5770 seviyesine gelmiştir)
    5 GB DDR2 840 MHZ RAM
    1366 X 768 ViewSonic monitör
    Windows 8.1 X64

Bu sistemde "YÜKSEK" ayarlarda hikaye modunda akıcı şekilde oynadım oynuyorum ve şuan oyunsonundaki canavardayım.Oyunun grafiğe en çok yüklendiğ yer ormanlık alan burda en düşük FPS:15 en yüksek:23.birtek bu bölümde hafif takılmalar oldu onun haricinde 30 FPS dolaylarında.Optimizasyonu fena değil oyunun..Her nedense "oynuyamazsın" dedikleri her oyunu oynuyorum.. Tıpkı "COD GHOST" ultra ayarda oyun sonu geldiğim gibi...Kapitalizm böyle bişi sanırım kağıt üzerinde ne yazarsa o her zaman "kesin" bilgi yanılgısı...duruma göre değil "kağıtta" yazılan varsayımlara göre hareket ediyoruz
    Tavsiyem işletim sistemi Windows 8 olması yönünde...
    Windows 7 de iken ara ara takılan CRYSIS 3 WN 8.1 yağ gibi akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 4 Aralık 2013; 13:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Arkadaşlar bu Alpha-sef nasıl geberecek ? ölmüyor deyyuz

kafasının üç farklı yerinde yerler var ara ara onları sırayla açar içi ateş rengidir. Her seferinde 1 tanesini açar açtığı anda vurup patlatacaksın. Sonra kalan diğer iki tanesini patlatmak lazım tabi gine onları açtığı zaman yapacaksın. Yalnız oyunun korsan ise bu dediklerimi yapmana ölmeyebilir. O yüzden ilacı değiştirmen gerekebilir.
  • ben oyunu sevdim...şimdlik claire ı kurtarmak için içeri sız falan diyor ama nerden gideceğimi bulamadım..tanklar falan var araç sürebiliyorsun..
  • Arkadaşlar oyunda anlık takılmalar oluyor bunun çözümü varmı acaba ? update kurdum düzelmedi daha ilk bölümde başlıyor genelde ateş edince meydana geliyor mesela ilk birini arkadan vuruyoruz orda ateş edince takılma yapıyor oyun bütün zevki öldürüyor bu olay.
  • Crysis 3 e başlayacağım da, oyunda ani şeyler var mı?

Aniden kastım, mesela Crysis 1 de ki Aztec bulduğumuz an gibi. Orada ödüm kopmuştu, koca oyun boyunca hiçbir ara sahneyi izlememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Crysis 3 e başlayacağım da, oyunda ani şeyler var mı?

Aniden kastım, mesela Crysis 1 de ki Aztec bulduğumuz an gibi. Orada ödüm kopmuştu, koca oyun boyunca hiçbir ara sahneyi izlememiştim.

İlginç valla o kadar korkutucu bir sahnede degildi.
    3 te öyle ani bir sahne yok rahat takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Ben korkuyorum valla. Illa canavar olmasina gerek yok. Far cry 3 te timsah saldirinca da sıçramıştım. Görmediğim birsey ani hareket yapınca elim ayağım boşalıyor

Cevap için teşekkürler.

• Biraz geç oldu ama bende başadım :D Originde indirimi görünce kaçırmadan cebe
  • quote:

quote:

quote:

Ben korkuyorum valla. Illa canavar olmasina gerek yok. Far cry 3 te timsah saldirinca da sıçramıştım. Görmediğim birsey ani hareket yapınca elim ayağım boşalıyor

Cevap için teşekkürler.

O timsaha bende korkmuştum ona bakarsan ama Crysiste bu şekilde ani sahneler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler.

O timsaha bende korkmuştum ona bakarsan ama Crysiste bu şekilde ani sahneler yok.

Sonuna yaklaştım oyunun.

Bugün bitirecektim de usb girişleri çalışmamaya başladı onu halletmeye çalışıyorum.

• BF 4 çıktı bir daha Crysis 3 e girmedim...
  • Cryengine meraklı arkadaşlar için hazırladım,resmi siteden alıntı elimden geldiğince düzenlemeye çalıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_86635121/f_//tm.htm#86635121
  • Crysis yapimcilarindan buna benzer gene türkçe başka bir oyun planlari yok mu hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çıktıktan sonra tat vermemeye başladı bu oyun bana
  • Crysis 3'ün 7 harika(the seven wonders) videolarını izlediğimde bir şey fark ettim.Videolarda çok kaliteli ses efektleri kullanılmış.Fakat iş oyunu oynamaya geldiğinde (kulaklığım plantronics 777+dolby ses kartını aktif şekilde kullanıyorum) seslerin alakası yok.Misal : silah ses efektleri çok kaliteli tanıtım videolarında,merminin atım yatağından ateşlenmesine kadar hissiyat veriyor.Boyun kırma efekleri tam yapılmış,et ve kemik gıcırdaması var.Zemine düşerken yada sürtünürken taş,toprak vb. malzemelerin sesi farklı tonlarda aktarılmış.Bıçaklama efekti,ağır makinalı silah efekti vs. ya bu efektler motorda kullanıldığında ayrıyeten sistem istiyor ? yada bu efektlerin yapımı yada uğraşı uzun olduğundan,kaliteli bir tanıtım videosu için sadece kullanılmış.
  • arkadaslar crysis 3 u indirebilcegim onerdiginiz bir site var mi..?

• ilk 2 serisini begendim umarım bu son seriside güzeldir ve daha donanımlıdır . .

• Daha önceden oyunu korsan olarak almıştım ve bir bölümden sonra oyun kendiliğinden atıyordu.Crack değiştirdim yine olmadı.Şimdi oyunun indirime girmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Crysis 3'ün 7 harika(the seven wonders) videolarını izlediğimde bir şey fark ettim.Videolarda çok kaliteli ses efektleri kullanılmış.Fakat iş oyunu oynamaya geldiğinde (kulaklığım plantronics 777+dolby ses kartını aktif şekilde kullanıyorum) seslerin alakası yok.Misal : silah ses efektleri çok kaliteli tanıtım videolarında,merminin atım yatağından ateşlenmesine kadar hissiyat veriyor.Boyun kırma efekleri tam yapılmış,et ve kemik gıcırdaması var.Zemine düşerken yada sürtünürken taş,toprak vb. malzemelerin sesi farklı tonlarda aktarılmış.Bıçaklama efekti,ağır makinalı silah efekti vs. ya bu efektler motorda kullanıldığında ayrıyeten sistem istiyor ? yada bu efektlerin yapımı yada uğraşı uzun olduğundan,kaliteli bir tanıtım videosu için sadece kullanılmış.

Oyun sırasında aynı kalitede ses duymak için 5+1 gibi ses sistemi ile oynamam gerekiyor olabilir. Kulaklıklar Hoparlör kadar kaliteli ses vermezler.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.