Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Crysis 3'ün 7 harika(the seven wonders) videolarını izlediğimde bir şey fark ettim.Videolarda çok kaliteli ses efektleri kullanılmış.Fakat iş oyunu oynamaya geldiğinde (kulaklığım plantronics 777+dolby ses kartını aktif şekilde kullanıyorum) seslerin alakası yok.Misal : silah ses efektleri çok kaliteli tanıtım videolarında,merminin atım yatağından ateşlenmesine kadar hissiyat veriyor.Boyun kırma efekleri tam yapılmış,et ve kemik gıcırdaması var.Zemine düşerken yada sürtünürken taş,toprak vb. malzemelerin sesi farklı tonlarda aktarılmış.Bıçaklama efekti,ağır makinalı silah efekti vs. ya bu efektler motorda kullanıldığında ayrıyeten sistem istiyor ? yada bu efektlerin yapımı yada uğraşı uzun olduğundan,kaliteli bir tanıtım videosu için sadece kullanılmış.

Oyun sırasında aynı kalitede ses duymak için 5+1 gibi ses sistemi ile oynamam gerekiyor olabilir. Kulaklıklar Hoparlör kadar kaliteli ses vermezler.

Bahsettiğim detaylı sesleri seven wonders videolarını kulaklığım ile dinledim,oyuna nazaran çok kaliteli sesler var.Kesin bir şey var videoya kaliteli sesler eklenmiş,yani uğraşılmış.

• arkadaşlar slm lenovo z 510 ile bu oyunu oynayananız var mı nasıl oynatır bu pc bu oyunu akıcı şekilde oynatır mı bir de ekran kartı gt740m nasıldır bu pc yi alacağımda oynayacağım oyunlar arasında ilk başta crysis 3 var bu oyunu kaldırmazsa almayacağım çünkü z510 u şimdiden çok tşkler..
  • Bu videodan değerlendirmeni yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 15 Şubat 2014; 8:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bu videodan değerlendirmeni yap.

hocm teldn grdgm ıcn vıdeo bulank braz pcdn tekrar grıp bkcm tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Yalnız 5+1 ses sistemi kullanılan bir ortamda video kaydı yapılmış ise doğal olarak tüm sesler video da bir araya geldiğinden o sesleri (detaylı sesler video girmiş ve stereo kalitesine düşmüştür) senin o video izlerken kulaklıkla duyman normal.

Oyunlardaki ve filmlerdeki detaylı sesleri duymak ve gerçek kaliteyi alabilmek için 5+1 veya 7+1 ses sistemi kullanman vede bilgisayarının bunları desteklemesi lazım. Anladığım kadarı ile sende 5+1 veya 7+1 ses sistemi yok.

5+1 veya 7+1 ses sistemin olup da kaliteli ses alamıyorsan 2 sebebi olabilir.

1. Oyun da o kalitede ses olmayabilir.
    2. Bilgisayarının ses kartı 5+1 ve 7+1 desteklemiyor olabilir. (Tüm Hoparlör den ses alman bu ses kartının 5+1 ve 7+1 desteklediğini anlamına gelmiyor)

Benim masaüstü bilgisayarımda entegre ses kartı olan oyuncu anakartı var. Aslında ses kartı kaliteli kart fakat oyun oynarken 5+1 de duyman gereken seslerin bir kısmını duymuyorum. Demem o ki ses kartı ve hoparlör sistemi çok önemli. Video da duyulan sesleri oyun da duymak için büyük olasılıkla bu yazdıklarım gerekiyor.

Örneğin ben masaüstü bilgisayarımda Crysis 1 ve Crysis 2 de 5+1 aktif oynarken duymam gereken kimi sesleri duymuyorum fakat Stereo geçince o duyulmayan sesleri duymaya başlıyorum. Eminim ses kartım 5+1 desteklese o sesleri 5+1 deyken de duyacağım hatta daha kaliteli duyacağım.

Kısaca oyunun videosunda yer alan sesler ile oyunu oynarken ki sesleri direk olarak karşılaştırmak yanlış. Bu konuda karar vermek için 5+1 veya 7+1 ses sistemine ve onu destekleyen sağlam bir ses kartına son olarak da doğru ayarlara gereksinim var.

• hocm buyuk ıhtmalle bu toshiba l50-a-1cx pc yı alcgm z510 ıle cok fyat farkı yok ozellkler aynı hmen hmen ama toshba ısım yapms snucta toshba ıle kasmadan ıns oynayblrım gt740m orta sewıye kart oldugndan sorun yasamaycgmı umuorum..

• bu oyunu leptop pclerde oynamayin makinayi yakarsiniz oyun zaten ekran karti sattırmak icin cıkarılmış bir oyun bir cacığa benzemiyor yani boşuna para vermeyin drext 11 kartlar satmadigi icin oyun piyasasi canlansin diye 11 le kodladilar oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalperre

hocm buyuk ıhtmalle bu toshiba l50-a-1cx pc yı alcgm z510 ıle cok fyat farkı yok ozellkler aynı hmen hmen ama toshba ısım yapms snucta toshba ıle kasmadan ıns oynayblrım gt740m orta sewıye kart oldugndan sorun yasamaycgmı umuorum..

kardeşim bende toshiba var sana tavsiyem sakın toshiba alma crysis 3 toshiba bir pc de oynarsan makinayi yakarsin toshibanın pcleri göründüğü gibi deyil con dandik servisleri cok pahali ve kazikci
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin87

quote:

hocm buyuk ıhtmalle bu toshiba l50-a-1cx pc yı alcgm z510 ıle cok fyat farkı yok ozellkler aynı hmen hmen ama toshba ısım yapms snucta toshba ıle kasmadan ıns oynayblrım gt740m orta sewıye kart oldugndan sorun yasamaycgmı umuorum..

kardeşim bende toshiba var sana tavsiyem sakın toshiba alma crysis 3 toshiba bir pc de oynarsan makinayi yakarsin toshibanın pcleri göründüğü gibi deyil con dandik servisleri cok pahali ve kazikci

hocm tamam da neye bgladn kı laptop da oyun oynamamayı bn yllarca acer da oynadm sorun yasamadm o kadar sorun olsa msı batardı bnce sallama knusuosn hocm

• quote:

bu oyunu leptop pclerde oynamayin makinayi yakarsiniz oyun zaten ekran karti sattırmak icin cıkarılmış bir oyun bir cacığa benzemiyor yani boşuna para vermeyin drext 11 kartlar satmadigi icin oyun piyasasi canlansin diye 11 le kodladilar oyunu

Ben leptop da oynadım hiç bir sorun olmadı. Ayrıca Crysis serisi güzeldir.
  • quote:

quote:

bu oyunu leptop pclerde oynamayin makinayi yakarsiniz oyun zaten ekran karti sattırmak icin cıkarılmış bir oyun bir cacığa benzemiyor yani boşuna para vermeyin drext 11 kartlar satmadigi icin oyun piyasasi canlansin diye 11 le kodladilar oyunu

hee olmaz olmaz kac bin dolarlik leptobun var crysis 3 kasmadan donmadan ısınmadan makinayı yakmadan oynadin cryisis 3 kaldiracak leptop olsa bile makinayi yakar oyun oynamışıdın hersey low da
  • quote:

quote:

quote:

hocm tamam da neye bgladn kı laptop da oyun oynamamayı bn yllarca acer da oynadm sorun yasamadm o kadar sorun olsa msı batardı bnce sallama knusuosn hocm

ben toshibayi önermiyorum sadece Crysis 3 masaüstü oyunu oyun zaten ultra kartlari sattirmak icin cikartılmış ticari amac oyunlardan biri sanat filan aramyin oyunda tek düze eski serilerin aynisi grafikleri dışında leptoplarda uzun süre saatlerce oyun oyniyamaz sin cogu oyunu Cryisis 3 ve Splinter Cell® Blacklist gibi oyunlari yazin 40 derece havada hic kapamadan pc de oyna bakalim leptoba ne oluyor leptoplar pro oyuncular icin uygun aletler deyiller

• arkadasn dellmarka laptopu war yazn ortasında saatlerce pes atapdk hcbsı olmazdı kaldı kı toshba dell i deler gecer

• metalperre M kullanıcısına yanıt
    Elimin altından pekçok marka laptop geçti tamir vb. durumlar için buna dayanarak toshibanın iç dizaynı donanımları dizilimi soğutma mekanizmasındaki ince düşünceler kabloların yerleşimi menteşelerin kalitesi çıkarılabilir donanımların erişilebilirliği vb. durumlarda diğer laptoplara göre toshiba benim için herzaman daha üstündür, ayrıca bu tip laptoplarda uzun süre oyunda oynanabilir ısınma doğal olarak olacaktır altınada bir soğutucu ile destek verirseniz herşey güzel olur.

Yazdığınız toshiba laptopun ekran kartı GT740M bu sayfadan bakabilirsiniz oyunlardaki fps değerlerine tabi daha önce bakmadıysanızhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html
    Bu sitedeki değerlere göre crysis 3 multiplayer da sorun yaşayabilirsiniz oyun çok seri olduğu için sabit 60 fps ye ihtiyacınız var sitede max. 47 gözüküyor yoğun çatışmada bu dahada düşecektir.

Ayrıca bu kartın 64 ve 128 bit modelleri var toshibadaki 128 dir diyorum ama yinede emin olmanızı öneririm.

Birde artık makinayı yakar diye birşey kalmadı bazı arkadaşlara duyurulur artık donanım kendine zarar verebilecek ısılara ulaştığında kendini kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 17 Şubat 2014; 22:19:11 >

• hocm cok sagolun smdı bahsettgm toshbayı aldm hepsıburada da braz uyguna geldı 64 bıt olsada 128 bıte en yakn ekran kartı multıplayer oyuncu dglm nrmal oynarm serılernı o da cok rahat ısımı grur umuyorum bf4 te med ayarlardj da rahat oynatr z510 ıle bunun arasnda cok gttm geldm arada 200 tl fark wardı bn toshba kaltesnegwendm we lsanslı wın 8.1 war bu da buyuk artı ıns kaybım olmaz

• quote:

quote:

quote:

hee olmaz olmaz kac bin dolarlik leptobun var crysis 3 kasmadan donmadan ısınmadan makinayı yakmadan oynadin cryisis 3 kaldiracak leptop olsa bile makinayi yakar oyun oynamışıdın hersey low da

Crysis 3 leptop da kasmadan ve donmadan sorunsuz oynadım. Orta ayarlarda oynadım. Sen oynayıp kaç tane makine yaktın yazarsan sevinirim. Ezbere gelmiş Crysis 3 makineyi yakar diye yorum yapıyorsun.

Makine yakan oyun arıyorsan Star Craft 2 ilk çıktığın Masaüstü bilgisayarlarda ekran kartlarını yakıyordu. Menü ekranında 5 dakika dan fazla bekleyince ani fps yükselmesi oluşuyor ve ekran kartları bunu kaldıramayıp yanıyordu. Oyun çıktıktan 1 hafta sonra bu fark edilmişti ve her yerde oyuna ait bir dosyaya girip fps limiti koyunca bu riskin geçici olarak ortadan kalktığı açıklandı. Daha sonradan bu sorun yama ile düzeltildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Crysis 3 leptop da kasmadan ve donmadan sorunsuz oynadım. Orta ayarlarda oynadım. Sen oynayıp kaç tane makine yaktın yazarsan sevinirim. Ezbere gelmiş Crysis 3 makineyi yakar diye yorum yapıyorsun.

Makine yakan oyun arıyorsan Star Craft 2 ilk çıktığın Masaüstü bilgisayarlarda ekran kartlarını yakıyordu. Menü ekranında 5 dakika dan fazla bekleyince ani fps yükselmesi oluşuyor ve ekran kartları bunu kaldıramayıp yanıyordu. Oyun çıktıktan 1 hafta sonra bu fark edilmişti ve her yerde oyuna ait bir dosyaya girip fps limiti koyunca bu riskin geçici olarak ortadan kalktığı açıklandı. Daha sonradan bu sorun yama ile düzeltildi.

sen en iyi leptopta oyna bende en iyi masaustu pc de oynuyalim yazın kafa 40-45 derece olsun 4 gun boyunca makinari hic kapayalim hadi 2 gun olsun sonucu buraya yazmama gereek varmı leptolar oyun icin uygun agletler deyiller sogutma ve isinma sorunlari cok fazla en iyisi de en kotusu de ayni

• quote:

arkadasn dellmarka laptopu war yazn ortasında saatlerce pes atapdk hcbsı olmazdı kaldı kı toshba dell i deler gecer

oyundan oyuna fark ediyor yazın ortasinda o dedigin leptoba cyrsis 3 veya Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist yükle hic kapama makinayi 20 saat boyunca acik kalsin bakalim ne olacak hadi 20 yi gectim 15 olsun 10 olsun
  • quote:

hocm cok sagolun smdı bahsettgm toshbayı aldm hepsıburada da braz uyguna geldı 64 bıt olsada 128 bıte en yakn ekran kartı multıplayer oyuncu dglm nrmal oynarm serılernı o da cok rahat ısımı grur umuyorum bf4 te med ayarlardj da rahat oynatr z510 ıle bunun arasnda cok gttm geldm arada 200 tl fark wardı bn toshba kaltesnegwendm we lsanslı wın 8.1 war bu da buyuk artı ıns kaybım olmaz

ekran kartın 64 bit mi :D kardesim sen cok buyuk kazik yemisin ben 256 bit kartlarin altını önermiyorum cok büyük vurguna gelmişin yazık ne kadar verdin o makinaya :D aha hadhsadhasdhah ash ahahahah
  • acer gt750m de özelliklerin hepsi yüksekte 53fps ortalama minimum 25fps max 60fps
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.