Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (285. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersin1974

Arkadaşlar bu kayıp ada dlc nedir . PS3'e indirdim haritalarda kimse yokmu . Yoksa henüz hizmete acilnadimi ps3 için ?

Pek oynayanı yok demek,sunucular boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda ps3'de kayıp ada haritalarında birkaç kişi buldum oynayabildim . çılgınlık modu güzelmiş
  • Arkadaşlar sistemim ıntel(R) core i3 2310, cpu @2.10 ghz 2.10ghz , 3gb ram , 64bıt ekran kartımda nvıdıa geforce gt540m 1gb ,

ben bu sisteme metro 2033 ve crysisin ilk oyunlarını yükledim ama oyunları acıyorum ve 2-3 dk oynadıktan sonra pc kapanıyor, birçok crak denedım, patchlerini yükledim,
    grafik ayarlarını düşürdüm ekran kartını güncelledim, pes 2013ü rahatca oynayabılıyorum mesela. dıreckx, bus , physx de kurdum fakkat yınede oyunlar acılıyor 3-5 dakıka oynanıyor ve pc kapanıyor, lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikskalibur17

Arkadaşlar sistemim ıntel(R) core i3 2310, cpu @2.10 ghz 2.10ghz , 3gb ram , 64bıt ekran kartımda nvıdıa geforce gt540m 1gb ,

ben bu sisteme metro 2033 ve crysisin ilk oyunlarını yükledim ama oyunları acıyorum ve 2-3 dk oynadıktan sonra pc kapanıyor, birçok crak denedım, patchlerini yükledim,
    grafik ayarlarını düşürdüm ekran kartını güncelledim, pes 2013ü rahatca oynayabılıyorum mesela. dıreckx, bus , physx de kurdum fakkat yınede oyunlar acılıyor 3-5 dakıka oynanıyor ve pc kapanıyor, lütfen yardımcı olun

ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi bana.laptop fanında sıkıntı olabilir.
  • soğutucuda var ama bencede öyle olabilir, peki sistemime uygun baska bir oyun önerebilrimisin, onuda deneyip eğer arıa tekrar ederse servise göndericem
  • mükemmel bi oyun yapmışlar. ben de 2 gün önce başladım. parasına değer valla.
  • Bu garip yaratıklar var ya , şeytan kılıklılar. Yaw onlar her çıktigında korkuyorum. Tuylerim diken diken oluyor. Hele ilk kez dün gece saat 2 de karanlikta ciktilar. Ödüm koptu

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bu garip yaratıklar var ya , şeytan kılıklılar. Yaw onlar her çıktigında korkuyorum. Tuylerim diken diken oluyor. Hele ilk kez dün gece saat 2 de karanlikta ciktilar. Ödüm koptu

Korkma be ama müzikleri çok korkunç.
    Bu arada crysis 4 acaba ne zaman çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Bu garip yaratıklar var ya , şeytan kılıklılar. Yaw onlar her çıktigında korkuyorum. Tuylerim diken diken oluyor. Hele ilk kez dün gece saat 2 de karanlikta ciktilar. Ödüm koptu

çıkarmı acaba crysis 4 bi de o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 1 Mayıs 2014; 3:58:49 >

• Crysis 3 teki vur kaç taktiğini uygulayan yaratîklar iyi düşünülmüş.Düşündüğümde uzaylıların kovan mantığı basit bir sistemde olduklarını gösteriyor,yada oyun hikayesinde uzaylıları iyice anlatamadılar.Yani bizden kat ve kat güçlü,yüksek teknolojiye sahip yaratıklar var ortada.ama nasıl ürüyorlar,nasıl iletişimdeler diye baktığımızda.Beyinsiz bir profil çiziyorlar,saldırgan,hayvani profilleri olunca "tipik uzaylı" profilinden sıyrılamıyorlar.Aslında oyunlardaki en büyük eksik burda,bu yaratıkları öldürülmek için haritada belirli yerlere konmuş et-metal yığını olarak kullanmaları hikayedeki eksi nokta.Sizce uzaylı nedir ? Neden saldırmalı,amacı nedir,daha akıllı olmalımı ? Hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

quote:

Bilmem cevat yerli crysis 4 isminde değilde başka isimle aynı hikayeyle oyun çıkarıcaz demişti ismi güzeldi be crysis

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    sana bir oyun söyliyim onu oyna outlast oyunun adı harika bir oyun saçların bembeyaz olur :)
  • merhaba,
    crysis 3 mü farcry 3 mü hangisini tavsiye edersiniz, yapay zeka da hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

merhaba,
    crysis 3 mü farcry 3 mü hangisini tavsiye edersiniz, yapay zeka da hangisi daha iyi?

MULTİPLAYER DESTEĞİ VE GÖRSEL EFEKTLER İÇİN TABİKİ DE CRYSİS 3. AMA VAHŞİ DOĞA VE SİNGLEPLAYER I OYNA OYNA DOYAMAYACAĞIN BİR OYUN DA İSTERSEN FRY CRY 3... İKİSİ FARKLI KATEGORİLER AMA BAŞLARSAN BIRAKAMAYACAĞIN TÜRDEN...
  • Yapay zeka olarak hangisi daha iyi?Bir de bunların dışında üçüncü bir tavsiye var mı? uzun zamandır oyunlardan uzağım. cevabınız için teşekkürler, selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

sana bir oyun söyliyim onu oyna outlast oyunun adı harika bir oyun saçların bembeyaz olur :)

Outlast Adını bile anmayın ne öle ilk oynadığımda az kaldın geberiyodum çok korkunç yav
  • Arkadaşlar oyun çok zengin Herşeyi düşünmüşler ne biliyim patlayan arabalardaki paslanma görsellerini hafif esintiyi oyun fiziği süper SÜPER ÖTESİ BİŞEY OYUN HARİKA
  • Crysis 3'ü ORIGIN üzerinden aldıysanız ordaki oyunda Türkçe seslendirme/altyazı yokmuş, peki ORIGIN'deki Crysis 3 için Türkçe dosyalarını nasıl uygulayacağız?. Türkçe seslendirmeyi boşverelim de bari Türkçe altyazı yaması olsaydı çok işime yarardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

quote:

Bilmem cevat yerli crysis 4 isminde değilde başka isimle aynı hikayeyle oyun çıkarıcaz demişti ismi güzeldi be crysis

oyunlar gelmeye ve özellikle Türkçe gelmeye devam etsin de varsın ismi değişsin.

• CRYSIS 3'ü zamanında ORIGIN'den orijinal almıştık fakat oradaki versiyonda Türkçe seslendirme/altyazı falan yokmuş, ORIGIN üzerinden alınan CRYSIS 3 için acaba Türkçe altyazı yaması falan çıktı mı?. Yani bir şekilde Türkçe oynamak istiyorum bu oyunu ama nasıl olacağını bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.