Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

beyler 5770 aciyormu oyunu bende acmadida

5750 ile oynadım

bende directx hatası verdide açamadım sildim
  • tamam yaptım
  • win8 64 bit kullanıyorum. daha önce oyunun kendi içinden yani yüklü olduğu yerden aldığım save dosyalarını aynı yere atıyorum ama oyunda save leri görmüyor neden olabilir. daha önce win7 de save leri almıştım oyunun içinden almıştım şimdi aynı yerde yemiyor. save leri nereye atmam gerek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

win8 64 bit kullanıyorum. daha önce oyunun kendi içinden yani yüklü olduğu yerden aldığım save dosyalarını aynı yere atıyorum ama oyunda save leri görmüyor neden olabilir. daha önce win7 de save leri almıştım oyunun içinden almıştım şimdi aynı yerde yemiyor. save leri nereye atmam gerek acaba

Win 7 kaç bit ti. Şayet daha önce kullandığın Win 7 32 bitlik bir Windows sürümüyse Win 8 64 bit ile oyunun exe dosyası ile save dosyaları uyuşmuyor olabilir.

Save dosyaların 32 bitlik iletim sistemine göre ayarlanmış olabilir ve 64 bitlik sisteme kurduğunda bu sebeple oyun tarafından görülmüyor olabilir.
  • Arkadaslar bısey soracam cryengıne 3 yenı versıyonu cıktı bunda dx 10 destegı varmıdır yoksa crysıs 3 tekı gıbıb dx 11 mı desteklıyordur sadece dx 10 test etme fırsatım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crydev.net sitesinden motorun özelliklerini araştır.Olmadı forumdaki sayfadan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

win8 64 bit kullanıyorum. daha önce oyunun kendi içinden yani yüklü olduğu yerden aldığım save dosyalarını aynı yere atıyorum ama oyunda save leri görmüyor neden olabilir. daha önce win7 de save leri almıştım oyunun içinden almıştım şimdi aynı yerde yemiyor. save leri nereye atmam gerek acaba

Win 7 kaç bit ti. Şayet daha önce kullandığın Win 7 32 bitlik bir Windows sürümüyse Win 8 64 bit ile oyunun exe dosyası ile save dosyaları uyuşmuyor olabilir.

Save dosyaların 32 bitlik iletim sistemine göre ayarlanmış olabilir ve 64 bitlik sisteme kurduğunda bu sebeple oyun tarafından görülmüyor olabilir.

önceki sistemim de win7 64 bit idi. ama işletim sistemi farklılığından solayı save ler tanınmıyor olabilir. ancak şöyle bir durum var. Crysis3 içinde USER klasörü idi önceden profil ve save lerin yeri. şimdi win8 de oraya atıyorum bişi olmuyor. oyuna girip bir profil oluşturuyorum sonra oyundan çıkıp USER i komple siliyorum. sonra oyuna tekrar girdiğimde profil duruyor. yani USER klasöründen başka bir yere kaydoluyor profil. doğal olarak save yeri de farklı oluyor galiba. benim buradan çıkardığım win8 de save in yeri değişik.

• crysis3 oyununu ps3 500 gb konsol ile tekli oyuncu sorunsuz oynadım.çoklu oyuncu oynamak istediğimde kayıt istiyor yeni kayıtta mail ve şifre girmemi istiyor ama mail yada şifre yanlış hatası alıyorum sürekli. yeni kayıtta mail yada şifre neden yanlış olsunki.bir türlü kayıt olamadım çıldırmak üzereyim.nasıl kayıt olacam nasıl çoklu oyuna girecem yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

crysis3 oyununu ps3 500 gb konsol ile tekli oyuncu sorunsuz oynadım.çoklu oyuncu oynamak istediğimde kayıt istiyor yeni kayıtta mail ve şifre girmemi istiyor ama mail yada şifre yanlış hatası alıyorum sürekli. yeni kayıtta mail yada şifre neden yanlış olsunki.bir türlü kayıt olamadım çıldırmak üzereyim.nasıl kayıt olacam nasıl çoklu oyuna girecem yardımcı olursanız sevinirim.

Senden origin hesabı ister. Origin hesabı açtın mi.

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    ilgin için çok teşekkür ederim. origin hesabı açmayı deneyecem . origin hesabı ücretsiz mi?
  • sdk build 3.5.3 in dx10 destekli olup olmadığı hakkında sorulmuş ; evet destekliyor tabii ki , fakat dx9 desteği kaldırılmış .

DX10, DX10.1 ve DX11 destekli .

system.cfg de
    d3d11_forcedFeatureLevel = X (10.0 or 10.1 or 11)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

ilgin için çok teşekkür ederim. origin hesabı açmayı deneyecem . origin hesabı ücretsiz mi?

Evet ücretsiz origin hesabı açmak. EA Games konsollarda da kendi origin sisteminden hesap açılmasını istiyor.

• e2160 3.0ghz
    2gb ddr800 ram
    ati hd 5670 ekran kartı

medium ayarlarda oynayabilir miyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

e2160 3.0ghz
    2gb ddr800 ram
    ati hd 5670 ekran kartı

Çözünürlük ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

e2160 3.0ghz
    2gb ddr800 ram
    ati hd 5670 ekran kartı

Aynı işlemci aynı hızda ekran kartı hd5770 en düşükde bile 15-20 fps civarı, hatta daha düşük değerler aldığımda oldu kısacası oynanmaz, hele medium ayarda ve daha düşük ekran kartıyla, bu oyunu oynamak istiyorsanız önceliğiniz en azından işlemciyi 4 çekirdekli bir modele yükseltmek olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

sdk build 3.5.3 in dx10 destekli olup olmadığı hakkında sorulmuş ; evet destekliyor tabii ki , fakat dx9 desteği kaldırılmış .

DX10, DX10.1 ve DX11 destekli .

system.cfg de
    d3d11_forcedFeatureLevel = X (10.0 or 10.1 or 11)

Tamam teşekkürler crysis 3 te 3.5 ile yapıldı bu durumda crysis 3 level obje dosyalarını crysis 2 nin dosyalarını atar gibi atak dx 10 da çalıstirsak dx 10 patch olur ben sadece objeleri denedim crysis 2 nın işime yaramadığı için kaldırdım crysis 3 olurm bilmiyorum.

• sinyalcilerden uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Oyunu az önce D&R'dan satın aldım Cd'yi taktım Origin'e bağlanmak istedi sonra aktive etmek için benden bir kod istedi kodu yazdım fakat hata veriyor :

Daha önce nasıl kullanılmış olabilir ?

bu koda zaten kullanımdaydı ... yazılı arkadaşım. git mesaj at. o keyi resetleyip sana gönderirler.

• Yeni topladığım sistemde Sapphire hd7850 o.c amd fx6300 8gb ddr3 1600 mhz ram ile 1920x1080 de high da 30 fps civarı Bf3 de ise 40-60 fpslerde geiyor değerler normalmi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Yeni topladığım sistemde Sapphire hd7850 o.c amd fx6300 8gb ddr3 1600 mhz ram ile 1920x1080 de high da 30 fps civarı Bf3 de ise 40-60 fpslerde geiyor değerler normalmi sizce?

Normal . Crysis 3 zaten belli . BF3 tede multi durumuna bağlı olarak 40-60 normal gibi .

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.