Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Merlinin kazanı sitesinde Crysis 3 ile ilgili bir haberde.Crytek tarafından yayınlanan bir resimin,acaba yeni DLC mi geliyor haberi var.resimde bir ada var ve resimin etrafını nano doku şeklindeki klasik crysis deseni ile boyamışlar.resimde dikkat çekici bir şeyi gösteriyorlar.

O resmi ilk defa benhttp://facebook.com/cryturk sayfasında yayınladım. Haberi de onlara gönderdim. Ayrıcahttp://cryturk.com'da DLC'nin ilk detaylarını paylaşmıştık. Çok büyük ihtimalle tropik ada DLC'si geliyor Multiplayer için. ;)

Bu da benden Multiplayer killcam videosu. Kısacık :)

Gurban gameplay videosu koyda yetenek görelim yoksa herkez kill camde battal gazi.önemli olan maç boyunca oynanış ve bu esnadaki taktik,stratejilerdir.yinede emeğine sağlık forumla haber yapıyorsun.hazır yakalamışken Crytek Türkiye için Türkçe dil ve adminlerin bulunduğu bir geliştirici sitesi açıcakmı ? Yani Crydev.net sitesinin türkçe versiyonu mümkünmü.

Manevra kabiliyetini henüz açmadığım için ağır hareket ediyorum ve bu sırada çok ölüyorum o yüzden koymadım gameplay

Cevat Yerli (Crytek CEO‘su) 17 Ocakta yaptığı konuşmada Crydev.net‘i ve CryEngine 3‘ü türkçeleştirme çalışmalarına başladıklarıni ya da başlayacaklarini söylemisti. Ondan beridir bi ses seda yok o yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D.R.P Posta şifresini çözdüm rot hex rev rot yanında sayılar çıktı nedir bu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

D.R.P Posta şifresini çözdüm rot hex rev rot yanında sayılar çıktı nedir bu bilen var mı?

oyunda gizli Easter egg mevzusumu var ? yoksa Nomad hakkında gizli bir bilgimi ortaya çıkacak

• quote:

D.R.P Posta şifresini çözdüm rot hex rev rot yanında sayılar çıktı nedir bu bilen var mı?

Neyden bahsettigini bi açıklar misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy

xp de çalışma ihtimali varsa indiricem bende D:

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy

xp de çalışma ihtimali varsa indiricem bende D:

:@ sırf calıştırmıyor diye gidip paraya kıyıp yenı pc aldım hemıde wındows 8 :D
  • merhaba arkadaslar, oyunun başında sorunsuzca oyunu oynuyorum sonra new york bölümüne gecicektı sanırım fakat sıyah ekran da oyun tıkanıp kalıyor hıcbır hata vermıyor sadece sıyah ekran. çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sewınırım arastırdım net bısey bulamadım sımdıden tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunda gizli Easter egg mevzusumu var ? yoksa Nomad hakkında gizli bir bilgimi ortaya çıkacak

Menüyü açıyorsun hizmet kaydı bölümünden yazışmalar mı ne var orada şifreli d.r.p posta vardı. Başlatıyorsun hızlı hızlı sayıları girmen gerekiyor 1 çıkıyor mesela 1e basıyorsun falan. Bu şekilde şifreyi çözüyorsun sonra sayılar çıktı işte. Resim atmak isterdim ama şuan oyuna girdim save dosyalarım silinmiş nasıl olduysa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Menüyü açıyorsun hizmet kaydı bölümünden yazışmalar mı ne var orada şifreli d.r.p posta vardı. Başlatıyorsun hızlı hızlı sayıları girmen gerekiyor 1 çıkıyor mesela 1e basıyorsun falan. Bu şekilde şifreyi çözüyorsun sonra sayılar çıktı işte. Resim atmak isterdim ama şuan oyuna girdim save dosyalarım silinmiş nasıl olduysa.

Dediğin şeyi internette izledim. O 10.10.2010 tarihinin Crytek için bi anlamı olmalı. Yoksa neden 10.10.2010 olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: en_x

merhaba arkadaslar, oyunun başında sorunsuzca oyunu oynuyorum sonra new york bölümüne gecicektı sanırım fakat sıyah ekran da oyun tıkanıp kalıyor hıcbır hata vermıyor sadece sıyah ekran. çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sewınırım arastırdım net bısey bulamadım sımdıden tesekkurler

http://www.fulloyun.com/f20/crysis-3-no-cd-dvd-cdsiz-oynama-crackfix-reloaded-87212/

sorun ile igili çözüm acık sekilde yazılmış

1ceko arkadaşımıza teşekkur ederım

• Crysis 3 Tropikal Ada DLC'si Geliyor.

Haberin Detayları ve Açıklanma Tarihi İçin Tıklayınız:http://bitly.com/crysisdlc
  • quote:

Crysis 3 Tropikal Ada DLC'si Geliyor.

Haberin Detayları ve Açıklanma Tarihi İçin Tıklayınız:http://bitly.com/crysisdlc

Harika haber, almak şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Mayıs 2013; 20:01:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Crysis 3 Tropikal Ada DLC'si Geliyor.

Harika haber, almak şart oldu.

CryEngine 3'le detaylandırılmış adayı, adadaki ağaçları, çimenleri düşündükçe içim içime sığmıyor

• süper birşey geliyor.
  • Arkadaşlar Playstore'da oyun şu an 48 Lira fakat 2 gün süresi kaldı tekrar 90 küsür olacak.Dün satın aldım ve bugün bitirdim.Full+full grafik ayarlarında ve kronolojik sıraya uygun şekilde ss'ler ekliyorum.Senaryo hakkında da sorularınız varsa sorabilirsiniz 1,Warhead ve 2'yi de bitirdim.

• Crysis 3 Lost Island DLC'si Duyuruldu.

Ling Shan Adasına Geri Dönüyoruz. DLC'ye Ait Tüm Bilgiler İçin:http://bitly.com/Crysis3_Lost_Island
  • Arkadaşlar bu DLC ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar bu DLC ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacak ?

Hepsi yukarıda linkini yazdığım haberde yazıyor

• ben oyunu originden satın aldım.online mod da oyuna girdiğinmde server bulamıyor ne yapmam gerekli ilk açtığımda sorun yoktu
  • 40 fps de bile kasma hissi var, bunu nasıl engellerim, ayarları düşürsem de pek akıcılığı sağlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.