Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Arka Sokaklar 'ın senaryosu Crysis 3 'ten daha kaliteli. İyiki Crytek bir Türk firması değil, kalbim kaldıramazdı bunu.

Öyle deme Bu sefer daha kaliteli bir ekip var senaryo üstünde!

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Arka Sokaklar 'ın senaryosu Crysis 3 'ten daha kaliteli. İyiki Crytek bir Türk firması değil, kalbim kaldıramazdı bunu.

Sabah sabah çok iyi geldi hocam

• ultrayı geçtim,med te kasmasa iyi bu sefer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

ultrayı geçtim,med te kasmasa iyi bu sefer :)

Yeni nesil oyunlar için, minimum 3Ghz üzeri işlemci, 2GB/256Bit ekran kartı ve çokça Ram şart olmaya başladı artık.Sistemleri yenileme dönemi geldi yavaş ki genel olarak çoğu oyun bir üst seviyeye atlamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

ultrayı geçtim,med te kasmasa iyi bu sefer :)

Yeni nesil oyunlar için, minimum 3Ghz üzeri işlemci, 2GB/256Bit ekran kartı ve çokça Ram şart olmaya başladı artık.Sistemleri yenileme dönemi geldi yavaş ki genel olarak çoğu oyun bir üst seviyeye atlamaya başladı.

Yeni nesil konsollar çıkınca asıl o zaman çağ atlanacak. Şu anki oyunların gelişememesinin sebebi konsollardır.

Ayrıca crysis 3 gameplay perşembe akşamı gttv de yayınlanacak. Izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 17 Nisan 2012; 11:30:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced|Micro|Devices

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

güzel olacka tabiide.. bu arada multisi olacak mı ?

Multi olmadan olmazlarından birisi. InşAllah Co-op'ta olur. Benim tek merak ettiğim yay standart edition'da da olacak mi?

Yayın Standard Edition'da olacağını sanmıyorum.

Oyun güzel olacak gibi tabi EA , Crytek'in adam akıllı çalışmasına engel olmazsa.

Malum EA artık eski EA değil.Artık emeğe değil , yemeğe bakıyor.

Eğer yay Standart Edition'da olmazsa kaybeden taraf Crytek ve EA olur. Çünkü bu yay 3. oyun ile özdeşleşti. Oyunun bir simgesi haline geldi. Oyunun kutusunun tasarımında yayı göstermeleri bu yayın oyunun her versiyonunda olacağı anlamına geliyor. Ben zaten kesin alacaktım bu yay tuzla biber oldu. Umarım doğru düşünüyorumdur ve yay olur.

• Crysis 1 sadece beni pc başına bağlamıştı.Warhead ve crysis 2 de o havayı bulamadım.Özellikle o metal uzaylılara ateş edince gelen o gacır gucur ses beni sinir ediyordu ve crysis 2 de bolaca vardı bu metal uzaylılardan
  • crysis 2 beni senaryosu ile hayal kırıklığına uğrattı umarım bukez güçlü bir senaryo ile karşılaşırız.
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Genede sağolsun crytek firması dünyaya Türk ismini oyun sektörüne tanıttılar ve bazı firmalarında türkçe oyun menüleri ve seslendirmeleri koymalarına belkide ön ayak oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: Databasé

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

2. oyun gibi olmasın da... Yerimizi alalım

Nesini beğenmediniz 2. oyunun.Bence çok süperdi

Singleplayer'ı 10-15 dk zar zor oynayıp oyunu sildim desem

Yaş kaç?Süper bi oyunda sen farkında değilsiniz .

Tamamen zevk meselesi, ben zevk almamış olabilirim, sen de oyundan zevk almış olabilirsin. Ama satış rakamına bakarsak Crysis 2'nin başarısız olduğu bir gerçek

İlk oyunuda pek sevmem ancak ikinci oyun gözümde tam bir fiyaskodur.İlk oyunun tersine tam bir çizgisel oyun olması, yapay zekanın facia olması, ilk oyunda çok iyi olan fizik motorunun oyundan çıkarılması, senaryosunun ilk oyundan bile daha kötü olması, seslendirmenin rezalet olması (Sadece türkçe için demiyorum, ingilizceside berbat) bu kadar neden bence bir oyunun fiyasko olmasına yeterde artar.İlk oyuna göre tek artısı Hans Zimmer abimizin her yapımda olduğu gibi bunda da her zaman ki kalitesini konuşturmuş olmasıdır.

Phantom7 yorumuna kesinlikle katılıyorum

• beyler ok ve yay konusunda çoğu insan kem küm ediyor beğenmemişler mantıksızmış falan filan ama tam tersi kullandığı ok son teknoloji birşey eminim okun adam öldürmedende daha başka özellikleri ve oyunda faydsı olacaktır o yüzden önyargıl ıdavramayınız.. ha birde türk yaptı diye hemen ok kullanmışlar diyenelrde var bu tamamen saçma birşey yabancılar ok kullanmıyor sanki oyunlarda ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

Genede sağolsun crytek firması dünyaya Türk ismini oyun sektörüne tanıttılar ve bazı firmalarında türkçe oyun menüleri ve seslendirmeleri koymalarına belkide ön ayak oldular.

Yok öyle birşey dostum. Türkçe olacağını ve firma sahiplerinin Türk olduğunu bizden başka kimse takmıyor. Ön ayak oldularmı orasıda belirsiz. Ama adamların gönülden gelerek Türkçe yapmaları çok hoşuma gitmişti. Demek istediğim Türkiye'yi yurt dışına tanıtan birşey yapmadılar.
  • quote:

quote:

Yok öyle birşey dostum. Türkçe olacağını ve firma sahiplerinin Türk olduğunu bizden başka kimse takmıyor. Ön ayak oldularmı orasıda belirsiz. Ama adamların gönülden gelerek Türkçe yapmaları çok hoşuma gitmişti. Demek istediğim Türkiye'yi yurt dışına tanıtan birşey yapmadılar.

O da sizin görüşünüz lafım yok tabiiki.O kadarda karamsar olmamak gerek.Avrupa ve amerikan firmalarının yaptığı ataklar gelişmeler bir hayli fazla olunca artık rutin hale gelmişti.Ama arada başka ülke menşeli bir yapım yada ürün çıkınca mutlaka dikakt çeker.Mesela serious sam yapımı croateam adlı şirket hırvat menşeli bir şirket.Benim hemen aklınma kazınmıştı.Bunun gibi küçük veya adı duyulmamış ülkelerdende birşeyler çıkabilir yaklaşımı uyandırmaları bakımından bence güzel birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler ok ve yay konusunda çoğu insan kem küm ediyor beğenmemişler mantıksızmış falan filan ama tam tersi kullandığı ok son teknoloji birşey eminim okun adam öldürmedende daha başka özellikleri ve oyunda faydsı olacaktır o yüzden önyargıl ıdavramayınız.. ha birde türk yaptı diye hemen ok kullanmışlar diyenelrde var bu tamamen saçma birşey yabancılar ok kullanmıyor sanki oyunlarda ?.

Ok ve yaya laf edenlerin hiçbirisi Rambo 2 yi izlememiş sanırsam. Ayrıca yay gayet teknolojik görünüyor ve sessiz avlanmada çok işimize yarayabilir.
    Umarım 2. oyundaki hatalarında ders çıkarır firma. 1. oyun ve Warhead'i severek oynamıştım.
  • oyunun ilk videosu ne zaman yayınlanacak bilen varmı
  • quote:

quote:

quote:

O da sizin görüşünüz lafım yok tabiiki.O kadarda karamsar olmamak gerek.Avrupa ve amerikan firmalarının yaptığı ataklar gelişmeler bir hayli fazla olunca artık rutin hale gelmişti.Ama arada başka ülke menşeli bir yapım yada ürün çıkınca mutlaka dikakt çeker.Mesela serious sam yapımı croateam adlı şirket hırvat menşeli bir şirket.Benim hemen aklınma kazınmıştı.Bunun gibi küçük veya adı duyulmamış ülkelerdende birşeyler çıkabilir yaklaşımı uyandırmaları bakımından bence güzel birşey.

Karamsarlık değil bu. Crytek'ten bahsediyorum. Crytek Türk şirketi değil, Türk şirketi olarak geçmiyor. Kimsenin aklınada Türk şirketi olarak kazınmaz.

Taleworlds gibi bir firmayı unutuyor olmalısın. Yurt dışında Türk şirketi olarak geçiyorlar. Stüdyoları Türkiye'de. Ben gayet memnunum bu durumdan. Karamsarlıkla alakası yok yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karamsarlık değil bu. Crytek'ten bahsediyorum. Crytek Türk şirketi değil, Türk şirketi olarak geçmiyor. Kimsenin aklınada Türk şirketi olarak kazınmaz.

Taleworlds gibi bir firmayı unutuyor olmalısın. Yurt dışında Türk şirketi olarak geçiyorlar. Stüdyoları Türkiye'de. Ben gayet memnunum bu durumdan. Karamsarlıkla alakası yok yani.

Taleworldsa da teşekkürler ama crytek türk-alman ortak şirketidir ve önemli bir mevkiiye sahiptir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Crytek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 17 Nisan 2012; 11:54:31 >

• quote:

quote:

Türk firması olarak geçmesini bilmemde, Türkçe oyuna gerçekten ön ayak oldular.

• quote:

Taleworldsa da teşekkürler ama crytek türk-alman ortak şirketidir ve önemli bir mevkiiye sahiptir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Crytek

Kurucularının Türk olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama ilk mesajımda dediğim gibi bunu bizden başka takan yok. Almanya'da kurulmuş bir şirkettir ve kurucuları Türk'tür. Bu kadar. Sahip oldukları mevki Türk firması olarak geçmiyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Severim Crytek'i tabi sakın eleştiri gibi görülmesin dediklerim. Sadece bahsettiğin durum böyledir işte.

@Phantom7

Eğer ön ayak oldular ise ne güzel. EA istememişti oyunun Türkçe olmasını. Crytek kendi cebinden vermişti hani. Crysis 2'den sonra Türkçe EA oyunu çıkmadı sanırım. Bu sebeple dedim. Diğer firmalardan gelen oyunlarında bir sürü yazışma süreciyle ve baskıyla Türkçe olmasına doğru kaydığını biliyoruz. Bu sebeple belirsiz dedim ön ayak olmaları. Ama tekrardan, ön ayak oldular ise ne güzel. Firmaların kendileri farkına vardılar ise Türkçe durumundan her zaman için daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.