Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: hasann98

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Prophet ölmedi mi lan? Ne ayak?

crysis 2 nin sonunda ben prohpet dedi ya

ben çok merak ediyom bu oku nerede kullanabileceğiz inşalaha nanosuit gibi özelikleri vardır vede nanosuıt 3 falan çıkar. güzel bir atmosfer sunucak galiba
    bu arada biz new yorku uzaylılardan kurtaymamıştık yeniden mi geldiler bide istanbulda geçek falan diyorlardıben çok merak ediyom bu oku nerede kullanabileceğiz inşalaha nanosuit gibi özelikleri vardır vede nanosuıt 3 falan çıkar. güzel bir atmosfer sunucak galiba
    bu arada biz new yorku uzaylılardan kurtaymamıştık yeniden mi geldiler bide istanbulda geçek falan diyorlardı

Adam oyunun başında kafaya sıktıya

Sıktı fakat ölmedi.Nanosuit'in içinde yaşıyor o şimdi

Sıktı ölmedi ne demek prohet'in bildiğin beyni dağıldı, oyunun sonundaki Alcatraz'dı.Giysi Prophet'in olduğu için onun anıları Alcatraz'a geçmiş Alcatraz'da oyunun sonunda kendini Prophet sanmaya başlamıştır.Ne diye oyunda Prophet'i yöneteceksiniz denmiş ki?

Emin değilim fakat Crytek Crysis 3'te Prophet olucağımızı soyledi.

• Biraz geç oldu ama bende yerimi alayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Emin değilim fakat Crytek Crysis 3'te Prophet olucağımızı soyledi.

Prophet olacak dendi haklısın onda, hata yapıldı muhtemelen.Birde Prophet ilk Crysis'in zaman diliminde 40 yaşında var gibiydi.İlk oyun 2020'de geçiyor, 3. sününde 2047'de geçtiğini düşünürsek 67 küsür yaşında bi amcayı yönetiyor olacaz gibi
    Bu yüzden Prophet değildir diyorum, olmamalıda zaten Alcatraz bile 2. oyunda 25 yaşında falan olsa 3.'de 49 yaşında olmuş olacak.
  • Off çok güzel olacak çok
  • bekliyoruz :D
  • Arkadaşlar yerli kardeşler'in new york'ta ısrar etmesinin sebebi nedir zaten ikinci oyun new york'ta geçiyordu. bence hoş olmadı oyunda da Psycho'yu göreriz artık seriden silmiş olamazlar
  • Bence Crysis 2 çok güzeldi. Yapay zekası hariç. Ama Mp i si bayıyodu. Eger Crysis3 te mp modları eklenirse daha güzel olucagına inanıyorum. Bu arada crysis 2 satılır
  • Arka Sokaklar 'ın senaryosu Crysis 3 'ten daha kaliteli. İyiki Crytek bir Türk firması değil, kalbim kaldıramazdı bunu.
  • güzel olacka tabiide.. bu arada multisi olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

güzel olacka tabiide.. bu arada multisi olacak mı ?

Multi olmadan olmazlarından birisi. InşAllah Co-op'ta olur. Benim tek merak ettiğim yay standart edition'da da olacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Yıl 2047 olmuş ok ve yay ne arkadaş

al işte bu kafadaki adam star warsta izlemez hala daha kılıç var diye..

Töbe töbee..
  • quote:

quote:

quote:

Töbe töbee..

Belki yayin boyle nanosuit gibi ozelikleri var zirh delici gibi hem bana gore daha guzel olur en azindan diger fps lerden farkli olur farkli bir deneyim yasariz yinede o senin dusuncen saygili olmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karadenizde sumelada falan gecse kotumu olurdu tam crysis ortami yesillikde var
  • o robotlarda bi bitmedi he

çok uyuz oluyorum o kamillere zaten crysis 2de yapay zeka çok iyi değidil
  • Şu Crysis 2 ve Crysis 3'e bakınca

Crysis 1 ve Warhead'ı özlüyorum.O atmosferi berbat ettiler
  • quote:

Sana avatar mesaj uyumu derler heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Multi olmadan olmazlarından birisi. InşAllah Co-op'ta olur. Benim tek merak ettiğim yay standart edition'da da olacak mi?

Yayın Standard Edition'da olacağını sanmıyorum.

Oyun güzel olacak gibi tabi EA , Crytek'in adam akıllı çalışmasına engel olmazsa.

Malum EA artık eski EA değil.Artık emeğe değil , yemeğe bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasann98

quote:

quote:

quote:

Töbe töbee..

Belki yayin boyle nanosuit gibi ozelikleri var zirh delici gibi hem bana gore daha guzel olur en azindan diger fps lerden farkli olur farkli bir deneyim yasariz yinede o senin dusuncen saygili olmak lazim

ama tabikide karşısında birkaç ışık yılı öteden gelmiş bir uzaylı elinde basit cilalı taştan yontulmuş ucu olan bir ok kullanırsa saçma olur zaten yaratığın bakışıda öyle ne yapıyor bu elindekiyle zirkonyumdan yapılmış zırhımızı delebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-varli -- 17 Nisan 2012; 0:25:37 >

• Yıkık dökük new yorkta oynamak gercekten zevkli olucak.
  • Crysis 1'den sonra Crysis 2 hic olmamisti bence, baska bir oyun olsa cok iyi diyebilirim ama Farcry ve Crysis 1/Warhead gibi oyunlari yapan firmaya yakistiramiyorum Crysis 2 ve ondan pek farkli gorunmeyen Crysis 3'u. Umarim ozune doner Crytek ama konsolu soktular isin icine bir kere artik cok zor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.