Şimdi Ara

crysis 3 bitirenler bi bakabilirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

rica etsem bitiren arkadaslardan biri bitmiş save dosyasını uploadlayablirse sewinirim...

tesskurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Buradan..

saol hocamda bu tek bi dosya birsuru chekpoint yerlerinin falan olması lazım deilmi bndeki dosyada ole bunu nereye atcaz bnzer bi dosya bulamadım...

sole acıklım bn en iisi hocam oyunun sonunda saykonun elini tutmaya calısırken ara videoda cekio ya bizi orda beyaz ekran oluo orda calısmayı durdurdu hatası alıorm yani bna alfa sefi oldurdukten sonraki ilk chekpoint lazım zaten bildigim kadarıyla bi bolum daha varmıs onun icin sonunu goremedim oyunun o ara video yu tamamladımda youtubedan bi sonraki bolumu goremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 28 Şubat 2013; 17:15:09 >

• Chekpoint'li olunca 100 mb. falan tutuyor o yüzden ana bölüm save'lerini gönderdim.. Google'dan "Crysis 3 Full Save" yazarsanız bol checkpoint'li dosyalar bulup indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Chekpoint'li olunca 100 mb. falan tutuyor o yüzden ana bölüm save'lerini gönderdim.. Google'dan "Crysis 3 Full Save" yazarsanız bol checkpoint'li dosyalar bulup indirebilirsiniz.

cok saol hocam walla google bi araba sey yazdım cıkmadı savegame ınden tut %100 save dosyası bile yazdım cıkmadı full save yazınca cıktı yardımcı oldugun icin cok tesskurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.