Şimdi Ara

crysis 3 çıksın lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.videoun .dk daki muzigine bakarmısınız nefis ya puff
  • Müzik görmek istiyorsan, buyur Hans adam gibi oyunlara daha iyisini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 4 Şubat 2013; 16:09:41 >
  • pek begenmedim bi estetiği yok.armonisi zayıf bildiğin reklamları gelen oyunlar var ya o tarz heycan verme amaclı bişeyler ypaılmıs ama zayıf bana göre.

bi ustteki crysis muziğinde hicaz makam kulanmıslar.calınan sytnth enstruman cok hos. la sol diyez sürekli, böle gidiyor acıkcası ben buyulendim ama zevk meselesi kimine göre irenctir tabi :)

şahsen verdiğin muzik standar oyunlarda olan muzik bi estetiklik hisetmedim ben.sanırım ilgili oyun oynandıgından anıları canlandırarak size daha haz uyandırıyor olabilir.böyle olucna insan muzige verceği notda da sasırıyor bazen.
  • Pekala pekala Crysis iyi olsun sende mutlu ol sen susunca bizde mutlu olalım. Alan-veren razı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Cod 1-2-4 ü oynamayanların Crysis sevdası normaldir. Hatta bir itirafta bulunayım Crysis Super Mario 'dan bin kat iyi oyun grafikleri süper çünkü..

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Cod 1-2-4 ü oynamayanların Crysis sevdası normaldir. Hatta bir itirafta bulunayım Crysis Super Mario 'dan bin kat iyi oyun grafikleri süper çünkü..

om nom nom

Crysis 3 çıktı koş deseler don kilot koşarsınız.. Hatta şu gifi buldum tam siz Crysis fanboylarına göre

/>

• Türkiye işte napcaksın kaliteyi konusamaz durumdayım cogunluk karşımda cunku :)

ben size iyi oyunlar dilerim her ne kadar ates ettiğinizi hisetmesenizde ki hisediyomssunuz ne guzel işte keske benimde bir çok oyun sevebilme dururmum olsa :(
  • quote:

/>

bu cod fanboylarına da birşey demeye gelmiyor yahu

/>

• quote:

quote:

/>

/>

COD fanı olduğumu nerden anladın? Objektif yaklaşım diyorlar buna. Sizin gibi subjektif yaklaşıp sürekli toslayan insanları görünce nedense şu geliyor aklıma

/>

• quote:

quote:

quote:

/>

/>

COD fanı olduğumu nerden anladın? Objektif yaklaşım diyorlar buna. Sizin gibi subjektif yaklaşıp sürekli toslayan insanları görünce nedense şu geliyor aklıma

/>

Noktayı koymuşsun

• Call of Duty de yıllardır aynı oyun motoru ile hiç geliştirmeden size oyun sunuyor yaptığınız şey aynen şu !

• quote:

Call of Duty de yıllardır aynı oyun motoru ile hiç geliştirmeden size oyun sunuyor yaptığınız şey aynen şu !

/>

Grafiğin 2. plânda olduğunu hala öğrenemeyen çocukları görünce:
    />

Crysis 'in grafiklere tapan çocukların hali:
    />

Crytek 'in grafiklere tapan çocukları görünce yaptığı daha fazlasını vererek şişirmek:
    />

• hocam sende nasıl bir arşiv var ben gidiyorum

böyle devam edersek birazdan olacağı;

• 2006 'dan beri gif arşivim var.
  • quote:

2006 'dan beri gif arşivim var.

/>
  • Konuyu açan kişi max 13 yaşındadır.
  • bu ne la yarım saattir sayfa yüklenmiyor.Herkes gif koymuş maşallah arviş yapsaydınız bare.
  • Crysis oyunmu ya. MGS oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

pek begenmedim bi estetiği yok.armonisi zayıf bildiğin reklamları gelen oyunlar var ya o tarz heycan verme amaclı bişeyler ypaılmıs ama zayıf bana göre.

bi ustteki crysis muziğinde hicaz makam kulanmıslar.calınan sytnth enstruman cok hos. la sol diyez sürekli, böle gidiyor acıkcası ben buyulendim ama zevk meselesi kimine göre irenctir tabi :)

şahsen verdiğin muzik standar oyunlarda olan muzik bi estetiklik hisetmedim ben.sanırım ilgili oyun oynandıgından anıları canlandırarak size daha haz uyandırıyor olabilir.böyle olucna insan muzige verceği notda da sasırıyor bazen.

ben efsaneyim film müziği hakkinda ne düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bulamıyorum muziği ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.