Şimdi Ara

crysis 3 çıksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar sag kulagımda sorun var sanırım kaybedebilrim :( ustelik muzisyenim neyse..

cryis oynamak en byuk keyfim.cod yada bf cocuk oyunu bana gore zevksiz yani özellikle cod cok ama cok sıkıcı herseyi kotu ates et oyunu bırak o denli.
    nası oluyoda amerikada 2 .olmus crysis ise 4. olmus aklım almıyor neyse..

biri yardım etsin ve stereo olarak oyyanayım su oyunu ya :( cevat abiyi tanıyan yokmu benim için erken cıkarmazmı :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 8 Şubat 2013; 15:03:37 >

• 33 e daha 30 oyun var kardeş. Torununla anca oynarsın biraz sabır lütfen
  • özet?hiç bişey anlamadım.bi muzisyenim kulagım duymuyo diyon,bi cod dan bahsediyon
  • coda sıkıcımı dedin

hayatında bi kere bile cod oynamadın herhalde
  • 3 dicektim pardon :) evet abi cod zevksiz nası oynuolar anlamıyorum bckops mu neydi dedim en cok ovuleni alayım abi birane gibi bi yerden cıktık.polsitler kovaladı zaten bi ates ettim sonra sildim oyunu :) ne silah ne grafik ne oynanıs bilmiyorum siz zevk alıyosanız ne mutlu yah

far cry 3 bitirdim cok sevdiimmmmmmmm

artık crysis 1 far cry 2.numaram oldu bende simdi 1 yıl arasam bu tarz oyun bulamam biliyorum

cry sis tarzı oyun aramıstım zamanında 6 ayda 1 tb indirdim hepsini çöpe atmıstım
  • kişileirn kendi zevklerini "tek" sanmalarına bi örnek daha gördük.önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kişileirn kendi zevklerini "tek" sanmalarına bi örnek daha gördük.önümüzdeki maçlara bakacağız.

sende haklısın hocam size cod ve bf de iyi zevkler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kişileirn kendi zevklerini "tek" sanmalarına bi örnek daha gördük.önümüzdeki maçlara bakacağız.

sende haklısın hocam size cod ve bf de iyi zevkler dilerim

cod bf süper gibi bi dayatmam yok ama göreceli şeyleri benimki en güzel gibi anlatmak doğru değil
  • Cod 1-2-4 ü oynamayanların Crysis sevdası normaldir. Hatta bir itirafta bulunayım Crysis Super Mario 'dan bin kat iyi oyun grafikleri süper çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Cod 1-2-4 ü oynamayanların Crysis sevdası normaldir. Hatta bir itirafta bulunayım Crysis Super Mario 'dan bin kat iyi oyun grafikleri süper çünkü..

Crysis Super Mario 'dan bin kat iyi oyun grafikleri süper çünkü

• cod da bomba atıgnda cıkan teneke sesi ve ates ettiginde cakmak sesi gelerek oynamaya nasıl dayanabiliyosunuz :) ben direk backopsdan girdm ve 1.bölumden sonra sildim akmıyo sarmıyo cunku.cok yapmacık bosonoder 2002 gibi bişe vardı onun yuruyen hali işte
  • Konuyu açan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum ve bencede dediklerinde haklısın hocam crysis bencede kat kat üstün neden diye sorucak olursan ilk olarak sana grafik bazında ve konu bakımından çok ileride bir oyun diyebilirim ikinci olarak ise türkçe'yi başarılı bir şekilde oyuna entegre etmeleri. :) Cod,BF de süper oyunlar ancak mw3 herkes oynamıştır adamlar klasik güzel ve yenilikçi bir oyun yaratmış ancak birisine yaklaşıyorsunuz bıçak atıyorsunuz ve şok oluyorsunuz.Cod crysis e göre daha çok oyun çıkarmış ancak mw3 gibi bir oyununda bile bunu geliştirememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 2 Şubat 2013; 14:50:10 >
  • quote:

cod da bomba atıgnda cıkan teneke sesi ve ates ettiginde cakmak sesi gelerek oynamaya nasıl dayanabiliyosunuz :) ben direk backopsdan girdm ve 1.bölumden sonra sildim akmıyo sarmıyo cunku.cok yapmacık bosonoder 2002 gibi bişe vardı onun yuruyen hali işte

Direk Black Ops oynamışsan senin zaten COD 'u yargılama hakkın yok demektir. :) COD 'u COD yapan grafiği değildir. Oynanabilirlik ve hikayenin oyuna aktarımıdır. Normandiya kuşatmasında elimiz titrerdi, COD 4 'te Al Asad 'a karşı savaşırken şarkılar, karakterler bize Amerikan askeriymişiz gibi hissettiriyordu. COD MW 2 'de Hanz 'ın müzikleriyle birleşen Beyaz Saray kuşatması, MW 3 'te Soap 'ı kurtarmaya çalışmamız vs vs.. İşte COD 'u COD yapan bunlardır. Black Ops kendi çapında bir oyun, zaten pek çok kişi Black Ops 'u COD 'dan ayrı tutar(malum Black Ops serisini orjin ekip yapmıyor). Bu yüzden Crysis sittiysen geçemez COD 'u, Crysis vur-geç ten öte değil. 2-3 konuşma, şuraya git amcoğlu tamam amcoğludan öteye geçmiyor. Şimdi Cod 'da da aynısı var, vuruyorsun geçiyorsun diyen olur zaten bunu diyene bu vakitten sonra oyuncu demezler. Neyse, siz gidin Crysis oynamaya devam edin COD oynayarak oyunu kirletmeyin derim.

• ben cod bf ya da crysis fanı değilim. hepsine objektif bakmaya çalışırsam.

düşüncelerim

sp olarak yazmam gerekirse (mp oyun oynamıyorum. oyunların orjinalini alır oynar silerim.)

bf3. hikaye olarak çok da başarılı değil. grafikleri ile hikayeyi unutturuyor. vasat bi hikayesi yok ama süper bi hikayeside yok. normal bi fps. daha ötesi yok. (bf3 ü bf3 yapan mp si ama dikkat ederseniz bahsettiklerim sp ler.)

cod un tüm oyunlarını oynadım. hele hele cod 1 ve cod 2 gibi oyunları çıktığı zamanlarda oynamak çok keyifliydi. diğer serilerini de öyle. biraz destansı olmasının sebebi eskiden beridir sürekli serilerinin devam etmesi. ama cod u cod yapan ise grafikleri değil. diğerlerine nazaran grafikleri bilerek düşük tutulmuştur. amaç sistemi düşük olanlara bile hitap edebilmek. dediğim gibi codu cod yapan hikayesidir. ingilizceyi yüzde 70 bilen biri olarak (zaten hikayeyi anlamak için yüzde 20-30 ingilizce bilmeniz bile yeterli) senaryodan çok keyif aldım. özellikle mw2 ve bo beni benden aldı.

crysis ise normalde bu tarz oyunları sevmem. hele hele öyle teknolojik şeylerin bulunduğu gelecekte geçen futuristik şeylerden nefret eden ben. bu oyunu Türk ler yapmış oynamalıyım düşüncesiyle başladığımda cidden çok sevdim. cod gibi mükemmel senaryosu yok ama (crysis 1 in senaryo çok iyi ama sonra senaryo kurgusunu devam ettiremediler.) keyifli ve değişik bi senaryosu var. bu da crysis ı crysıs yapan özelliğidir. en önemli özelliği ise destansı grafikleri. ilk çıktığı zaman sırf o oyun için sistemimi yükseltmiştim. görsel şölen mükemmeldi.

özetle hepsinin hitap ettiği şeyler ve yaş kriterleri farklı.

son cümlemi yazdıktan sonra aklıma bu resim geldi :)

crysis 3 çıksın lütfen

• anlasıldı turkiye dısında konusmalıyım :) fakat cryssis tutkunu olan ben gelen 3 ten hiç memnun deil gibiyim cunku baya teknolojik falan yapmıslar sihalh falan.
    son yazan arakdasa katılıyorum.

değişim önemlidir gereklidir.değişmeyen tek şey değşimdir ve sunu demek istiyorum ben far cry 3 u cok sevdim :( bitirdikten sonra sunu hissettim sanırım crysisdan daha zevk aldım cok yakınlar tabi zevk adına ama ben tamamen objektif biri oldugumdan bu knaıya vardım.o bayrakları ele gecirme hayvanlar falan silahlar ses muzik hersey harikaydı gercekten.hayatımın en zevkli 2 günü nü yaşadım far cry 3 de.

aslında 2 yi kurup hemen silmiştim tekrar yuklesemmi diyorum :):) ama cok bayattı 2 de..biri deseki 2 de de ole bayrak kapma falan ne bilim az benziyo dese vala tekrar kurarım ehe..
    oyun begenemiyorum evet biraz sanırım sizde haklısınız zevkim irenc yada yaş doalyısıyla moruklastık diyebilirim.

ama bişeyi kabul edemem asla kızmayın nolur COD ve BF gördüğüm en irenc oyunlardan.şunu anlayana kadar yazacagım sou şu :

COD da o birane gibi yerden cıkkınca polisler basıyo falan ya arabayla kacıyosunuz işte neyse asagı inince ates ediyosunuz saga sola ne oluyosa artık :)

acaba o ates etme sesleri ve o etraftaki süper mario gibi graif ve adamları vururken gercekten mi zevk alıyomusunuz ? o kadar mı yaslıyım ? hani sunu diyorum bossoner 2002 miydi neysi işte hani gelenleri vuruyodun basit bi oyun aynı tarz işte onun yuruyen hali dğeil mi ?

pofff

dostlar neyse benm sizde rıcam far cry 3 tarzı 1 adet oyun olsa yada far cry 2 için birileri iyi bişe yazsa vala durumlar iyi deil kendimi oyuna atıyorum ve 2 gun beni idare edecek oyun arıyorum ya far cry 3 nefisti :( oyun bitmesin diye cok cırpındım ama işte sabahladım her zamanki gibi o bayrakları almanın zevki işte zevkim bu adı herneyse.uzman biri belki yardım eder bana al kardes senin tarz oyun diye :)

• yaş grubu yuakrdaki gibi dimi :( o kadar mı dustu ya yas gurubu ben yazmiyim artık o zaman COD işte dediğim bu bası introsu cok hos ama siz oyuna balsadınızmı bi ates ettiniz mi oaly bitiyo zaten.yurumuo olmuyo adam oluo hisetmiyorum ates ediyorm hisetmiyorum boma atıyorum hisetmiyorum facebook oyunu acıyorum biraz daha iyi

neyse ya neyi zorluyorumki.BF de aynı rezillik aynı yas grubumu oynuyor bilmiyorum onuda puff

• COD 1 'i oynayan insanlar çoğunlukla 20+ yaş grubudur. Artık Crysis 'i söylememe bile gerek yok.
  • quote:

COD 1 'i oynayan insanlar çoğunlukla 20+ yaş grubudur. Artık Crysis 'i söylememe bile gerek yok.

yukardaki video gibi mi :) youtubede cok var bunlardan hocam ama 1 tane far cry 1 yada 2 için göremedim yada crysis için.
    neyse ya esprisine yazıyorum tabi.size iyi oyunlar
  • quote:

quote:

COD 1 'i oynayan insanlar çoğunlukla 20+ yaş grubudur. Artık Crysis 'i söylememe bile gerek yok.

yukardaki video gibi mi :) youtubede cok var bunlardan hocam ama 1 tane far cry 1 yada 2 için göremedim yada crysis için.

Torrent diye bir şeyin olduğu ortamdan oyunları ufacık çocukların oynaması çok normaldir hocam. Crysis fazlasıyla bilim kurgu oyunu ve çoklu oyuncu modunda oynayan çocuklara denk geldikten sonra oyundan daha da girmedim çoklu oyuncu kısmına, Crysis 2'nin çoklu oyuncusuna girip denemedim bile, internette videolarını izledikten sonra.

BF3'te ise daha çok olgun insanlar çıkıyor insanın karşsına, çoluk çocuk daha az. Sanırım oyunda vuruş hissi arıyorsunuz ki öyleyse size en iyi önerebileceğim; paintball oynamanız.

• quote:

quote:

Korsan oyun oynama sayısı Türkiye 'de hayli fazla, üstüne yeni moda olan ben oyun anlatıyorum zamazingosu gelince bunların olması normal. Ha, kardeş COD oynayanlar ufak diyorsan, Crysis 'te oynayan ufaklar var. Konuşmaları o senin attığın videodan daha beter.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.