Bildirim
Half - Life 2 Synergy Türkçe Nasıl Yapılır ? Lütfen Yardım Edin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www79.zippyshare.com/v/Zk06Err7/file.html adresindeki resource.zip dosyasını indir.
Steam\SteamApps\common\Half-Life 2\hl2\resource klasörü içine çıkar değiştirilsin mi uyarısına evet de.
Sorunsuz olarak Türkçe oynarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 13 Ağustos 2016; 0:23:59 > -
ben synergy demiştim ama teşekkürler -
Bende synergy için yazdım.
Bu yolla Türkçe oynanıyor, bende arkadaşla bu yolla oynamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 15 Ağustos 2016; 20:12:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor :( -
tamam ben yanlış yapmışım oldu çok teşekkür ederim -
Nolursun nasıl yaptığını söyle bende synergy i türkçe yapamak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Synergy'den Türkçe olarak oynamak istiyorsan Half-Life 2 oyununun içerisinde dil dosyalarında İngilizce olan dil dosyalarını yedekle ve sil. Daha sonra da Türkçe dil dosyasını sildiğin İngilizce isimleri ver. Half-Life 2 İngilizce olacak ama Türkçeyi kopyaladığın için Türkçe açılacak. Aynı şekilde Synergy'de Türkçe açılacaktır.
Umarım anlatabilmişimdir. Oyun yüklü olmadığından dosyaları paylaşamıyorum. -
Dostum link kırılmış, normal aradan yıllar geçmiş ama elinde varsa, bulabilirsen eğer linki bir daha atabilir misin?
Çok lazım şimdiden teşekkürler. -
https://oyunceviri.net/half-life-2-0-turkce-yama-2-2/ bu yama oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Retrondill
Dostum link kırılmış, normal aradan yıllar geçmiş ama elinde varsa, bulabilirsen eğer linki bir daha atabilir misin?
Çok lazım şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeakin123 -- 2 Temmuz 2019; 19:16:21 > -
Eğer orjinal steam surumu üzerinden oynuyorsanız. Mod açıkken konsola cc_lang turkish yazdığınızda altyazılar Türkçe olmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X