Şimdi Ara

Crysis 3 DDI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş kuzenim laptobuna Crysis 3 oyunu yükledik. Oyunu kurduk. Ancak DDI sürümünüz desteklemiyor hatası aldık.
    EKran Dirext11 destekli, ancak DDI sürümü 10.1
    DDI sürümünü nasıl yükseltebilirim..
    Lütfen cevap verin çokkk acill

• bildiğim kadarı ile yükseltemezsin bugün bende yükledim ama oynayamadım aynı sorun yüzünden
  • yukselmez yeni ekran kartı alacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

yukselmez yeni ekran kartı alacan

hotfix ile olmaz mı
  • hayır...
  • bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilflame

bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum...

Hocam biraz daha detaylandırır mısın nerden yapıcaz tam olarak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen sallamış.Ekran kartı DirectX 11 veya 11.1 desteği vermiyorsa Adobe'nin CEO'su gelse bile yapamaz.
  • Ekran kartı en az Dx11 desteklemiyorsa açması mümkün değil.
  • ekran kartı felan alma bence bu oyun için çok pişman olursun crysis 2ye devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.