Bildirim
Crysis 3 DDI sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bildiğim kadarı ile yükseltemezsin bugün bende yükledim ama oynayamadım aynı sorun yüzünden -
yukselmez yeni ekran kartı alacan -
quote:
Orijinalden alıntı: Escorion
yukselmez yeni ekran kartı alacan
hotfix ile olmaz mı -
hayır... -
bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: devilflame
bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum...
Hocam biraz daha detaylandırır mısın nerden yapıcaz tam olarak ? -
Tamamen sallamış.Ekran kartı DirectX 11 veya 11.1 desteği vermiyorsa Adobe'nin CEO'su gelse bile yapamaz. -
Ekran kartı en az Dx11 desteklemiyorsa açması mümkün değil. -
ekran kartı felan alma bence bu oyun için çok pişman olursun crysis 2ye devam et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X