Şimdi Ara

Crysis 3 için clan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar clan arıyorum crysis 3 için nasıl oynadığımı sorcak olursanız oldukça iyiyim türkiyede 3. veya 4. yümüdür diye düşünüyorum ve türkiye 1. sini baya bir zorladım crysis 2 de oynayarak kendimi baya bi geliştirdim şimdi crysis 2 de 48-5 gibi skorlar alıyorum clanı olan arkadaşlar özelden teamspeak facebook msn adreslerini yollasınlar konuşalım

• hacı daha oyun çıkmadan ne clanı
  • yaw işte crysis 2 ile aynı ya oyun onun için crysis 2 de antreman yaparız crysis 3 çıktığında zaten direk turnuvalar olucak şimdiden bir clan bulayım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

/>

öldüm ya ahahahahhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

/>

öldüm ya ahahahahhaha

/>

• buda iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

/>

öldüm ya ahahahahhaha

/>

/>

• crysis mp cod gibi oyunlara nazaran daha zor bence.görünmezlik faktörü ve zırhlı düşmanlar var.ayrıca detaylı ve etkileşimli mapları göz yoruyor.cod oynarken 10-15 maç atabiliken crysiste bu sayı en fazla 10 oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahah nerden buluyosunuz böle gifleri ya öldüm öldüm dirildim hepsini sık kullananlara ekledim

bu arada baştan beri söylerim crysis single player bir oyun multisinden nasıl zevk alınabiliyor hala anlamış değilim
  • havadan ezme gibi moduller var zevkli oluyor ama bide şu hack olayı olmasa oyunun ötesine geçilmez cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcanbaris

evet arkadaşlar clan arıyorum crysis 3 için nasıl oynadığımı sorcak olursanız oldukça iyiyim türkiyede 3. veya 4. yümüdür diye düşünüyorum ve türkiye 1. sini baya bir zorladım crysis 2 de oynayarak kendimi baya bi geliştirdim şimdi crysis 2 de 48-5 gibi skorlar alıyorum clanı olan arkadaşlar özelden teamspeak facebook msn adreslerini yollasınlar konuşalım

Crysis 2 için gerçek kod gereklimi? yoksa id şifre almamız yeterlimi?
  • 9 dolara kadar indi crysis 2 nin fiyatı bence orjinal alın derim hem zaten id şifre sadece crysis warsta geçerli oluyor cd keylerim var benim veririm 1-2 tane crysis wars oynarsanız eğer ama crysis 2 için bence 9 dolar birşey almanızı tavsiye ederim
  • Evet arkadaşlar ben de Clan arıyorum Clanlara nasıl girebilirz? Mesela WS , FU , CEW gibi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.