Şimdi Ara

Crysis 3 için ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar . crysis 3 on siparise acildi fakay minimum dx11 kart istiyor. benim ekran kartim radeon hd 3850 . islemcim core 2 duo 2.66 ghz 4 gb ram . max 200 tl butce ile dx 11 ekran karti tavsiyesi istiyorum. butcem kisitli. bu islemci ve ram ile birlikte onereceginiz ekran karti oyunu dusuk ve orta ayarlarda calistirmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crysis3ü bende aldım o sistemle zor oynatır..

XFX hd6750 GDDR5 1GB 128Bit

NVİDİA GTS450
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeyvdeant

merhaba arkadaslar . crysis 3 on siparise acildi fakay minimum dx11 kart istiyor. benim ekran kartim radeon hd 3850 . islemcim core 2 duo 2.66 ghz 4 gb ram . max 200 tl butce ile dx 11 ekran karti tavsiyesi istiyorum. butcem kisitli. bu islemci ve ram ile birlikte onereceginiz ekran karti oyunu dusuk ve orta ayarlarda calistirmali.

Yapmak istediklerinle söylemek istediklerin çok kezat. Bütçenin kısıtlı olduğundan bahsediyorsun hemde crysis 3 ön siparişe açıldı demişsin. Biraz önce baktım da pc için 110 TL yazıyor. Yani gidip 110 TL'ye bütçen kısıtlıyken bu oyunu mu satın alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-eah6670dis1gd5-hd6670-1-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 26 Aralık 2012; 15:23:30 >

• ayirdigim butce bu cunku . param yok degil . boyle bir sistem icin 2 bin tllik kart alacak degilim. butce kisitlidan maksatim bu .

• quote:

Crysis3ü bende aldım o sistemle zor oynatır..

NVİDİA GTS450
    bence ekran kartına 200 tl harcama , eğer imkanın varsa crysis 3 çıkasıya kadar yeni sistem topla ,verdiğin para boşa gitmemiş olsun.
  • quote:

NVİDİA GTS450
    Bu sistemle zor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

Bu sistemle zor :)

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax7770-1gbd5-dh-hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60400

vatan indirimi ile 225 TL gibi bir fiyata alabilirsin..

ama tavsiyem biraz sistemini güçlendirmen 1500-2000 tl ye güzel bir amd sistem kurabilirsin..

• peki arkadaslar o zaman ben soyle yapsam . i3
    3320 idi sanirim . bu islemciyi ve bir de anakart alsam nasil olur .islemci vatan indirimi ile 240 tl falan sanirim . bunu tavsiye eder misiniz.

• quote:

peki arkadaslar o zaman ben soyle yapsam . i3
    3320 idi sanirim . bu islemciyi ve bir de anakart alsam nasil olur .islemci vatan indirimi ile 240 tl falan sanirim . bunu tavsiye eder misiniz.
    benim sistemime benzer sistemi 1250 tl gibi bir fiyata kurabilirsin Vatan indirimi ile :) biraz kırparsak güzel bir sistem yaparız.. ama işte ne kadar bütçeniz var o da önemli.. şimdi ben size gel sistem yap diyorum ama bütçeniz varmı tabiki..
  • quote:

benim sistemime benzer sistemi 1250 tl gibi bir fiyata kurabilirsin Vatan indirimi ile :) biraz kırparsak güzel bir sistem yaparız.. ama işte ne kadar bütçeniz var o da önemli.. şimdi ben size gel sistem yap diyorum ama bütçeniz varmı tabiki..

Alıntıları Göster
    o oyun 8 gb ram olmadan açılmıyacak onuda biliyorsundur sanırsam.öneri olarak gtx 560 ti yada hd 6870
  • quote:

Dostum işlemci, anakart değiştireyim diyorsun. Üstüne bir de zaten ekran kartı felan da değiştirmen gerekecek. Zaten bilgisayarın en değerli parçalarından bahsediyorsun. Yani işlemci+anakart değiştireyim de ekran kartı kalsın gibi bir durum zaten söz konusu değil. Ben çok ısrarcı olmamanı tavsiye ederim Crysis 3 konusunda. Bu oyunu kesin kendi bilgisayarımda oynamalıyım diyorsan yeni bir bilgisayar toplaman gerek.

Şimdi sen tam ayrıntı vermemişsin; ama tahminimce DDR2 ram destekli bir anakart kullanıyorsun diye tahmin ediyorum. Şimdi öncelikle diyelim sadece ekran kartını değiştirmek istedin. Crysis 3 için yeterli bir ekran kartı büyük ihtimalle işlemci yüzünden darboğaz yapacak. Sonra işlemci değiştirmek isteyeceksin. Intel'in i3 serisinden bir işlemci almak istiyorsun. Elindeki anakartın desteklediğini de zannetmiyorum. İşlemci+Anakart alman kafadan gerekecek. Anakartında yeni nesil olacağı için DDR2 ram desteklemeyecektir. E bir de ram almak zorunda kalacaksın. Güç kaynağının da 400w üstü olduğunu zannetmiyorum. Tüm bileşenleri düşündüğümüz zaman güç kaynağında yetersiz kalma ihtimali çok yüksek. Böyle böyle derken yeni bir bilgisayar topluyorsun bir yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Dostum işlemci, anakart değiştireyim diyorsun. Üstüne bir de zaten ekran kartı felan da değiştirmen gerekecek. Zaten bilgisayarın en değerli parçalarından bahsediyorsun. Yani işlemci+anakart değiştireyim de ekran kartı kalsın gibi bir durum zaten söz konusu değil. Ben çok ısrarcı olmamanı tavsiye ederim Crysis 3 konusunda. Bu oyunu kesin kendi bilgisayarımda oynamalıyım diyorsan yeni bir bilgisayar toplaman gerek.

Şimdi sen tam ayrıntı vermemişsin; ama tahminimce DDR2 ram destekli bir anakart kullanıyorsun diye tahmin ediyorum. Şimdi öncelikle diyelim sadece ekran kartını değiştirmek istedin. Crysis 3 için yeterli bir ekran kartı büyük ihtimalle işlemci yüzünden darboğaz yapacak. Sonra işlemci değiştirmek isteyeceksin. Intel'in i3 serisinden bir işlemci almak istiyorsun. Elindeki anakartın desteklediğini de zannetmiyorum. İşlemci+Anakart alman kafadan gerekecek. Anakartında yeni nesil olacağı için DDR2 ram desteklemeyecektir. E bir de ram almak zorunda kalacaksın. Güç kaynağının da 400w üstü olduğunu zannetmiyorum. Tüm bileşenleri düşündüğümüz zaman güç kaynağında yetersiz kalma ihtimali çok yüksek. Böyle böyle derken yeni bir bilgisayar topluyorsun bir yerde.

Alıntıları Göster
    Barman'e katılıyorum.. 1-2 parça alacağım derken diğer parçalarla uyumsuzluk olacak.. yani tüm sistemi değiştirmende fayda var...

• arkadaslar anakartim yeni degistirdim 2 3 ay oldu gigabyte anakart . ram ise ddr3 1333 4 gb tek modul ram. guc kaynagi 420 watt. sabit disk 2x1tb. ben sadece ekran kartini degistirerek olayi cozerim diyordum. ama silerin onerileriyle vazgectim. arkadaslar ben i3 3220 3.3 ghz 22 nm islemciyle bir anakart almaya karar verdim. siz yine 7850 gibi gtx560 gibi yuksek olmadan 200 tl butceli kart onerin. birde bu islemciyi tavsiye eder misiniz.

• quote:

arkadaslar anakartim yeni degistirdim 2 3 ay oldu gigabyte anakart . ram ise ddr3 1333 4 gb tek modul ram. guc kaynagi 420 watt. sabit disk 2x1tb. ben sadece ekran kartini degistirerek olayi cozerim diyordum. ama silerin onerileriyle vazgectim. arkadaslar ben i3 3220 3.3 ghz 22 nm islemciyle bir anakart almaya karar verdim. siz yine 7850 gibi gtx560 gibi yuksek olmadan 200 tl butceli kart onerin. birde bu islemciyi tavsiye eder misiniz.

benim tercihim amd'den yana olurdu.
  • quote:

quote:

arkadaslar anakartim yeni degistirdim 2 3 ay oldu gigabyte anakart . ram ise ddr3 1333 4 gb tek modul ram. guc kaynagi 420 watt. sabit disk 2x1tb. ben sadece ekran kartini degistirerek olayi cozerim diyordum. ama silerin onerileriyle vazgectim. arkadaslar ben i3 3220 3.3 ghz 22 nm islemciyle bir anakart almaya karar verdim. siz yine 7850 gibi gtx560 gibi yuksek olmadan 200 tl butceli kart onerin. birde bu islemciyi tavsiye eder misiniz.

benim tercihim amd'den yana olurdu.

Alıntıları Göster
    ekran kartı ise;

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627
    210 TL gibi bir fiyata geliyor vatan %25 indirimiyle.

• anladigim kadariyla ekran kartinda amd tercih ediliyor. bende amd almaya karar verdim. fakat islemcide amdye kanim isinmiyor

• quote:

NVİDİA GTS450

aynı kartın 2 gb modeli var bende gorur isini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.