Bildirim
CRYSİS 3 MİNİMUM AYARDA ÇALIŞIRMI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lütfen cevap lazım, -
en kötü orta ayarda oynarsın -
süper! teşekkürler -
Orta olmasa bile bir altında çok rahat oynarsın bencede. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozansu789
İNTEL CORE İ5 3330 3.00 GHz.
RAM:3.5 GB (AMA 6 GB YAPACAM OYUNU ALMADAN)
EKRAN KARTI: NVİDİA GEFORCE GT 630 2GB 128 BİT (DX 11 DESTEKLİ)
HARDDİSK: 150GB
MİNİMUM AYARDA OYNAMAK BİLE YETER BANA SADECE PC YAVAŞLATMADAN ÇALIŞTIRIRMI?
kardeş sana tavsiyem ekran kartı alırken lütfen bidaha GB sine bakmayın Bitine bakın en az 256 bit alın ve 6000-7000 serisini alıyosanız 0070 sondan ikinci harfi en az 7 olsun bu ekran kartlarıya 3-4 yıl rahat gidersiniz şahsen ben 3 yıldır rahatlıkla kullanıyom ama değiştirme vakti geldi :D 6 gb ram yapcam demişsin ramlarıda 1600+ mhz lik al daha iyi performans için sadece tavsiye
-
Oyun orjinal mi? -
ne fark eder ? -
Mediumda en az 25 , High da 20 FPS civarı (kasmadan) ve Ultrada 8-10 alırsın. Sistem iyi -
korsanı çıksında hemn aliyim -
hacılar ben oyunu kurdum..ama bu mouse ayarları istedigim gibi degil..yukarı yapıyorum aşagı iniyor..aşagı yapıyorum yukarı çıkıyor..herzamanki oyun ayarlarının tersi..nasıl ayarlayabilirim? -
http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,6.html
burada değerler var en alttaki fps kart senin kartına denk high da ortalama 20 fps ama sana tavsiyem en düşük ayarlarda oynaman.grafikler yine çok güzel gözüküyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fmrte 24
- this epic games account is already linked to a different rockstar games account
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000142
- pes 13 indir
- gta 5 karakter değiştirme ps4
- minecraft kodları
- gta 5 kaç gb
- sims 4 para hilesi
- gta 6 sistem gereksinimleri
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X