Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

peshmerge mi ne var nası ok kullanıyor ya oyundan sogudum

BARAN SEN MİSİN YOKSA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

peshmerge mi ne var nası ok kullanıyor ya oyundan sogudum

BARAN SEN MİSİN YOKSA?

Yok ben wolkanawci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE NEWW RECORDD. Kendi oyun tarihimin 100 kill barajını aşmış ve rekorumu kırmış bulunuyorum
     CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server)

• Bu oyunu almayi düşünüyorum acaba cokmu geç kaldim multiplayer oynaniyormu hayla bu oyunda serverlar dolu mu ?

• quote:

THE NEWW RECORDD. Kendi oyun tarihimin 100 kill barajını aşmış ve rekorumu kırmış bulunuyorum
     CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server)

Oyun kaç dk sürüyo ? 30 mu ?

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum. Galiba 20 dakikaydi. Epeyi uzundu ama sureyi hatirlamiyorum. Dikkat etmedim

• avcı modunda bi oyun turnavası yapalım mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

avcı modunda bi oyun turnavası yapalım mı???

Sen paso cell isyanci oynuyorsun. Seni bir zaman da benim takimimda goremiyorum ki Hasret sen kendini unutturdun iyice :) nerelerdeydin

• ben oyundayım hergün bugünlerde avcı oynuyorum epey sardı. toplanırsak oynayalım müsait bir zaman..
  • sizlere yeni deneyimlediğim kişisel bir şeyi paylaşayım. son iki gündür başım muhteşem ağrıyor. nedir ne değildir diye düşünürken sıkıntıyı buldum size biraz garip gelecek ama bende etkisi böyle. crysis yüksek seviyede grafiklere ayarladığımda ( önceden başıma gelmişti) başımın tam arkasında bir ağrı oluyor. ancak en minimum en alt özelliklere getirdiğimde ise sorun. keze son iki gündür biraz oyun grafikli olsun diye böyle oynuyordum. normal en düşükte oynarım.
    tahminimce ekranda pikseller ne kadar yoğun olursa göz ve beyin onu o kadar algılamaya çalışıyor haliyle baş ağrısı yapıyor.
    bu kişisel olay sizlerle paylaşayım dedim belki aynısı yaşayanınız vardır...
  • quote:

sizlere yeni deneyimlediğim kişisel bir şeyi paylaşayım. son iki gündür başım muhteşem ağrıyor. nedir ne değildir diye düşünürken sıkıntıyı buldum size biraz garip gelecek ama bende etkisi böyle. crysis yüksek seviyede grafiklere ayarladığımda ( önceden başıma gelmişti) başımın tam arkasında bir ağrı oluyor. ancak en minimum en alt özelliklere getirdiğimde ise sorun. keze son iki gündür biraz oyun grafikli olsun diye böyle oynuyordum. normal en düşükte oynarım.
    tahminimce ekranda pikseller ne kadar yoğun olursa göz ve beyin onu o kadar algılamaya çalışıyor haliyle baş ağrısı yapıyor.
    bu kişisel olay sizlerle paylaşayım dedim belki aynısı yaşayanınız vardır...

Ben hep maximum ayarlarda oynardim. Hic agrimazdi. Simdilerde kismak zorunda kaldim 3 monitore gectigim icin. Ama bu aralar benjm de basim cok agriyor.

• 3 monitor de crysis ın tadıda bir başka olur zannımca :D
  • quote:

3 monitor de crysis ın tadıda bir başka olur zannımca :D

Hic deme. Mukemmel oluyor.

• Server kapandı mı ? Filtre'ye turk yazdığımda hiç bir sonuç çıkmıyor.

Edit : The Lost Island DLC'si yok bende acaba bu yüzdenmi hiç bir sonuç çıkmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho62 -- 22 Şubat 2014; 16:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Server kapandı mı ? Filtre'ye turk yazdığımda hiç bir sonuç çıkmıyor.

Edit : The Lost Island DLC'si yok bende acaba bu yüzdenmi hiç bir sonuç çıkmıyor ?

Evet suanda server imiz yok. Suresi doldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Server kapandı mı ? Filtre'ye turk yazdığımda hiç bir sonuç çıkmıyor.

Evet suanda server imiz yok. Suresi doldu.

Hmm peki tekrar açmayı düşünüyor musunuz serveri ?
  • TR_Unknown , standart edition ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum serveri aldık ettikte bazı sıkıntılar yaşandı onun için kapattık arada girip buluşup oynuyorduk iyi oluyordu ama bu satten sonra açılıacağını zannetmiyorum...
  • slm arkadaşlar ben crysis 3 almayi düşünüyom ama onlinesi boş mu dolumu doluysa almayi düşünüyom 40 tl gordum pc ye alçam , bide batt3 alcam oda 40 tl onun emınım onlınesi doludur crysis 3 de bıraz düşünüyom .
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.