Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online multiplayer'da ben çok kötüyüm. Koskoca el boyunca 10 kill bile yapamıyorum. Taktik stratejilerinizi zevkle dinlerim. Oyundaki nickim hayal33t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 5 Temmuz 2014; 1:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

Online multiplayer'da ben çok kötüyüm. Koskoca el boyunca 10 kill bile yapamıyorum. Taktik stratejilerinizi zevkle dinlerim. Oyundaki nickim hayal33t

Seni bugun gordum oyunda. Bence fena sayilmazdin. Ama jackhall ile oynanmaz onca proya karsi. Sana tavsiyem once birkac silah ve eklenti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zaman olmuş konuya uğramayalı ve oyunu oynamayalı...akşam biraz multi atayım bakalım ne alemdeyiz görelim, hıc turk server kaldı mı
  • mersin1974 M kullanıcısına yanıt
    Dlc de oynayan yoktur crysis 3 zaten azalmaya basliyor

• Bende ara verdim gta 4 mp oynuyorum arada bf3 mp iyi geliyo ve yeni blog kurdum bakar misiniz ted1getir.blogspot.com gorux ve onerilerinizi alayim

• Crysis 3 Standart Edition - Murdock-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

uzun zaman olmuş konuya uğramayalı ve oyunu oynamayalı...akşam biraz multi atayım bakalım ne alemdeyiz görelim, hıc turk server kaldı mı

Evet. Multiplay KaoS server adiyla var. Bizim serverimiz.

• Hunter editiona ekler misin bugun yarin basliycam

• SA beyler benim iki sorum var.50 lv olunca giysi yeninden başlatınca silahları en baştan mı kazanmamız mı gerekiyor.İkincisi silah kamuflajı nasıl açacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuseay

SA beyler benim iki sorum var.50 lv olunca giysi yeninden başlatınca silahları en baştan mı kazanmamız mı gerekiyor.İkincisi silah kamuflajı nasıl açacaz.

50 Lvl den sonra giysi yeniden başlatma herşeyi sıfırlıyor sadece rankların kalıyo birde rütbenin simgesi değişiyor. Kamuflajlar 2 den fazla giysi başlatmadan sonra açılıyor.
  • @X-FI

Crysis 3 Hunter Edition -

Selam arkadaşlar uzun süredir girmiyordum crysis 3 e hepinizin ismini tanıyorum hasretbiter ted1getir falan oynuyorduk hep şimdi oyunu kurup ismime bakıcam buraya yazarım. Oynayan varsa hala maç yaparız birlikte.
  • @X-FI

Crysis 3 Hunter Edition - ByLordi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

Evet inşallah öyle olur , çünkü Crysisten başka multi oynayacak fps oyunu kalmadı piyasada. Dört gözle bekliyoruz

+1 ben sahsen crysis 4 u bekler oldum.

4 çıkıcak mı ya?
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    Cikacagini soyluyorlar. Her ne kadar crysis adiyla bir oyun cikartmayacagini soylese de Cevat Yerli. Serinin devami niteliginde olacak ama adi crysis 4 tarzi olmayacak diye kendisi aciklama yapmisti.

• Uzun zamandir yazilmiyor ama biz hala crysis 3 u aktif olarak oynuyoruz. Bi kac video yayinladim. Dileyenler bakabilir.

Kanalimin linki:http://youtube.com/user/omeralatay
  • Takım hâlâ devam ediyor mu?
  • Crysis 3 Maximum Edition ve The Lost Island - Oyunkolik69
  • merhaba dostlar benim kasa pert oldu crysis a dayanamadı herhalde çok yogun oynuyordum büyük ihtimalle anakartımda yada ekran kartında lehim gevsemesi var bilgisayarı yenileyene kadar kendinize iyi bakın.
  • Oynayan varmı mpde durum ne ?
  • bende crysis 2 var 3 almamı önerir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.