Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Crysis 3un sunucularının dolulugunu merak ediyorum. Bir de oyun+dlc en ucuz ne kadar oldu. Indirim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    dlc alma oynayan yok serverlar boş zaten. parana yazık olur.
  • Nalbant ailesi Turk serveri açti haftasonu bulusup oyn8yacagiz

• Cr1 sunuculari hadi kapaniyorda cr2 ne alaka arkadaş hem cr 1 cok guzeldi bence vtol felan zevkli

• kımyasal kullanıcısına yanıt
    MERHABA ABİCİM ÖYLE BİR YAZMIŞSINKİ . SANKİ SAT-SAS KOMANDOSU EĞİTMİ VERİYORSUN . SENDEN İYİ ASKER OLUR .
  • MERHABA KARAHAN NASILSIN ARKADAŞIM. YOUTUBE'DEN SENİN CRYSİS3 BİR VİDEONU SEYRETMİŞTİM . YOTUBE DE ANTERAS74 NİCİYYE ÖNYARGILI YORUMDA YAPMIŞTIM. BİR TÜRK TAKIMI OLUŞTURMUŞTUNUZ VE YABANCILARI FENA EZİYORDUNUZ. BEN ÖNYARGILI BİRŞEKİLDE SANA YORUMUMDA HİLEMİ YAPIYORSUNDA BUKADAR İYİ OYNUYORSUN DEMİŞTİN.BEN O VİDEOYU TEKRAR TEKRAR TEKRAR SEYREDİYORUM KESİNLİKLE HİLE YOK . NERDEN EMİNİM ÇÜNKÜ O VİDEONU SEYREDİP OYUN STİLİNE BAKIYORUM İNCELİYORUM. SENİN GİBİ OYNAMAYA ÇALIŞIYORUM VE SONUÇ GAYET GÜZEL OLMAYA BAŞLADI. ÖNCE SONDAN 2. OLUNCA 3-5 KİLL ALINCA SEVİNİYORDUM ŞİMDİ İLK 3 E GİREMEYİNCE 20 KİLL ALTINDA OLUNCA ÜZÜLÜYORUM. İŞİN ÖZETİ HAKKINI HELAL ET YOUTUBEDE DİKKAT ETMEDEN HİLEMİ DİYE SORDUĞUM İÇİN . VE DE BOŞVER KİMSEYE KAFANI TAKMA . BU ARADA YENİ VİDEOLAR YÜKLE . AMA İYİ OYNA SENDEN KOPYA ÇEKİYORUM OYUNUM GELİŞİYOR. TEŞEKKÜRLER.
  • MERHABA KARAHAN NASILSIN ARKADA?IM. YOUTUBE'DEN SENYN CRYSYS3 BYR VYDEONU SEYRETMY?TYM . YOTUBE DE ANTERAS74 NYCYYYE ÖNYARGILI YORUMDA YAPMI?TIM. BYR TÜRK TAKIMI OLU?TURMU?TUNUZ VE YABANCILARI FENA EZYYORDUNUZ. BEN ÖNYARGILI BYR?EKYLDE SANA YORUMUMDA HYLEMY YAPIYORSUNDA BUKADAR YYY OYNUYORSUN DEMY?TYN.BEN O VYDEOYU TEKRAR TEKRAR TEKRAR SEYREDYYORUM KESYNLYKLE HYLE YOK . NERDEN EMYNYM ÇÜNKÜ O VYDEONU SEYREDYP OYUN STYLYNE BAKIYORUM YNCELYYORUM. SENYN GYBY OYNAMAYA ÇALI?IYORUM VE SONUÇ GAYET GÜZEL OLMAYA BA?LADI. ÖNCE SONDAN 2. OLUNCA 3-5 KYLL ALINCA SEVYNYYORDUM ?YMDY YLK 3 E GYREMEYYNCE 20 KYLL ALTINDA OLUNCA ÜZÜLÜYORUM. Y?YN ÖZETY HAKKINI HELAL ET YOUTUBEDE DYKKAT ETMEDEN HYLEMY DYYE SORDU?UM YÇYN . VE DE BO?VER KYMSEYE KAFANI TAKMA . BU ARADA YENY VYDEOLAR YÜKLE . AMA YYY OYNA SENDEN KOPYA ÇEKYYORUM OYUNUM GELY?YYOR. TE?EKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

MERHABA KARAHAN NASILSIN ARKADAŞIM. YOUTUBE'DEN SENİN CRYSİS3 BİR VİDEONU SEYRETMİŞTİM . YOTUBE DE ANTERAS74 NİCİYYE ÖNYARGILI YORUMDA YAPMIŞTIM. BİR TÜRK TAKIMI OLUŞTURMUŞTUNUZ VE YABANCILARI FENA EZİYORDUNUZ. BEN ÖNYARGILI BİRŞEKİLDE SANA YORUMUMDA HİLEMİ YAPIYORSUNDA BUKADAR İYİ OYNUYORSUN DEMİŞTİN.BEN O VİDEOYU TEKRAR TEKRAR TEKRAR SEYREDİYORUM KESİNLİKLE HİLE YOK . NERDEN EMİNİM ÇÜNKÜ O VİDEONU SEYREDİP OYUN STİLİNE BAKIYORUM İNCELİYORUM. SENİN GİBİ OYNAMAYA ÇALIŞIYORUM VE SONUÇ GAYET GÜZEL OLMAYA BAŞLADI. ÖNCE SONDAN 2. OLUNCA 3-5 KİLL ALINCA SEVİNİYORDUM ŞİMDİ İLK 3 E GİREMEYİNCE 20 KİLL ALTINDA OLUNCA ÜZÜLÜYORUM. İŞİN ÖZETİ HAKKINI HELAL ET YOUTUBEDE DİKKAT ETMEDEN HİLEMİ DİYE SORDUĞUM İÇİN . VE DE BOŞVER KİMSEYE KAFANI TAKMA . BU ARADA YENİ VİDEOLAR YÜKLE . AMA İYİ OYNA SENDEN KOPYA ÇEKİYORUM OYUNUM GELİŞİYOR. TEŞEKKÜRLER.

Tanidim seni. İyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Evet hile asla kullanmadim. Cok merak ettim ama bi turlu nasip olmadi. bugun yine bir macimiz var. Turklere karsi hnt klan maci. Aksam 11 de. Keni serverimizda. Pc de ayar uapiyorim. Eger halledebilirsem bugun ben de oynayip videosunu alacagim. Ama mouse um bozuldu. Tek monitorle oynuyorum. Biraz zor olacak. İnsallah yetisebilir.

Gercekten ilk baslarda ben de sonunculardaydim. Ama bi ton oara harcayip once sistem aldim. Sonra da cok oynadim. Zaten kendisi geldi. Hizli oynamak onemli. Akilli oynamak daha onemli. Aramizda seni de gormek guzel.
    Bu arada ismim Ömer nickim karahan. Oyundaki yeni nickim: TorucMactoo denk gelirsen

• ARKADAŞLAR PS3 DE CRYSİS3 DLC SATIN ALDIM KAYIP ADA HARİTALARINDA KİMSE YOK . ACABA PS3 DEN KAYIP ADA OYNAYANMI YOK . YOKSA BEN YANLIŞ BİRŞEYLERMİ YAPIYORUM . DLC Yİ SATIN ALINCA 2 TANEDE SİLAH GELDİ RHİNO VE CLAW DİYE . YOKSA PS3 İÇİN DLC SATIN ALMANIN TEK AVANTAJI RHİNO VE CLAW SİLAHLARININ VERİLMESİMİ . İLK HARİTALARDA RİHİNO İLE OYNAYINCA KÖTÜ OLUYOR . KİMSEDE BU SİLAHTAN OLMAYINCA EZİP GEÇİYORUM KENDİMİ HİLE YAPMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM . BENDE RİHİNO KULLANMAMAYA BAŞLADIM ARTIK.
  • Crysis 3 Standart Edition - KosifZeki

• son zamanlarda crysis a girerken sıkıntı yaşayınınız var mı ? bende "dxgı error device removed " hatası veriyor.
  • hasretbiter kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı Dosyaları içerisinden "Kaydedilen Oyunlar"a girip Crysis 3 klasörünü geçici olarak masaüstüne veya başka herhangi bir yere taşıdıktan ya da ismini değiştirdikten sonra oyuna girmeyi dene. Tabi oyunun kayıt dosyaları bu klasörde değilde oyunun Ana Klasörü içerisinde USER klasörü altındaysa aynı şekilde bu klasörün ismini değiştirdikten sonra oyuna girmeyi dene.

Bu işe yaramaz ise alttaki linkteki programı indirip bilgisayarı güvenli modda açtıktan sonra ekran kartının sürücüsünü tamamen kaldırdıktan sonra normal olarak açıp en son sürücüyü tekrar yüklemen çare olabilir.
    http://www.guru3d.com/files_get/display_driver_uninstaller_download,9.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

son zamanlarda crysis a girerken sıkıntı yaşayınınız var mı ? bende "dxgı error device removed " hatası veriyor.

Nvidia kullaniyorsan 337.88 denen watchdogs icin yapilandirilmis yeni driver da sorun var. Ben de ayni hatayi aldim. Sonra tekrar 33x.55 denen driveri yukledim. Sorun duzeldi

• Aramizda seni gormek vay caninaaa. Hosgeldin kardesim.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    HB :) Bir yere gitmemiştim, forum ölüydü zaten. Hasret bir şeyler sorunca her zamanki gibi dayanamadım işte cevaplayayım dedim kendimce.
    @TorukMactoo Yalnız bu sıkıntı(hata) Crysis'e özgü değil, diğer oyunlarda da (BF gibi) aynı sıkıntıları çıkarıyor. Ve genel itibariyle AMD'de hiç rastlanılmayan ama NVidia'da çok rastlanan bir vaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

HB :) Bir yere gitmemiştim, forum ölüydü zaten. Hasret bir şeyler sorunca her zamanki gibi dayanamadım işte cevaplayayım dedim kendimce.
    @TorukMactoo Yalnız bu sıkıntı(hata) Crysis'e özgü değil, diğer oyunlarda da (BF gibi) aynı sıkıntıları çıkarıyor. Ve genel itibariyle AMD'de hiç rastlanılmayan ama NVidia'da çok rastlanan bir vaka.

Aynen oyle. Ben titanfallda da denedim hata ayni sekilde vardi. Driver i eskiye cevirdim hatalarin hepsi duzeldi.

• Ama ozellikle 780 ve 780ti yani gk110 cekirdeklerini kullanan gpu larda varmis. Dun biraz bakinmistim forumda. Oyle yaziyordu yabancilar.

• hasretbiter kullanıcısına yanıt
    Bu arada Hasret originde aylardir arkadaslik istegimi cevaplamamistin. Hep gozume batiyordu. Herhalde goremedin

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    NVidia'yı bıraktığım için bilemiyorum sorunların ana kaynağını. Ben de problemi Google, Bing amca ve teyzelere sorup da öğreniyorum kısmen cevabı.

Hasret'in de problemini çözmesi umuduyla bir problemin daha sonuna geldik.
  • Arkadaşlar merhaba crysis 3 orjinal olarak playstoreden aldım originden de indirdim ancak oyuna tıkladıgımda hiç tepki vermiyor.
    Origin açılıyor ancak oyun başlamıyor bir türlü yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.