Şimdi Ara

Crysis 3 Zorluk Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben,Crysis 3 de hakli bir bölüm vardı çok zordu 25-30 dakika uğraştım acayip sinir oldum yapamadım.Ben de zorluğu "ER" yaptım ardından bölümü kolayca geçtim.

Şimdi benim şöyle bir problemim var...Ben zorluğu er yaptım şimdi ise yükseltemiyorum :S Acayip delirdim laptou kırıyordum...Bu zorluğu nasıl Binbaşı yapacağım veya Süper Asker olsun ona da razıyım... Allah aşkına yardım edin delirdim... :( Silicem yoksa oyunu yardımlarını bekliyorum Şimdiden teşekkürler

• Onu yapabilmen icin o zorluk seviyesinde bitirmen gerekiyodu dogru hatırlıyorsam şayet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feteden123

Arkadaşlar Öncelikler Herkese Merhaba!

Ben,Crysis 3 de hakli bir bölüm vardı çok zordu 25-30 dakika uğraştım acayip sinir oldum yapamadım.Ben de zorluğu "ER" yaptım ardından bölümü kolayca geçtim.

Şimdi benim şöyle bir problemim var...Ben zorluğu er yaptım şimdi ise yükseltemiyorum :S Acayip delirdim laptou kırıyordum...Bu zorluğu nasıl Binbaşı yapacağım veya Süper Asker olsun ona da razıyım... Allah aşkına yardım edin delirdim... :( Silicem yoksa oyunu yardımlarını bekliyorum Şimdiden teşekkürler

Muhtemelen oyunun config.cfg dosyasından değişiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla delirdim delirdim ben de baştan başladım :( her bölümde adamları öldürürken fareyi kırarcasına ateş ettim.Yine de cevaplarınız için teşekkür ederim. Konuyu daha önce takip etseydim.yardimlarinizla halledebilirdim.belki de :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.