Şimdi Ara

Crysis de NoMAD yazan loadda daga cıkamıyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar crysis oynuyorum ilk cıkanı işte
    hep bu daglar sorun oldu ustune cıkıp gitmem lazım yesil nokta orayı gosterıyo ama dagın her yonunden denedım basım dondu aynı yerde dolanmakdan daha cıkamadım ne yapabılırım ya
    loadda nomad yazıyor o bolumle ilgili bisi biliyosanız yardım edın yaf
    bole bi magara gibi oyukdan baslıyom ileriye arkamda yanımda fln hic dusman kalmadı
    save dosyasını mı upload etsem size naapsam :S

• hangi bölümde olduğunu yazarsan daha iyi olurdu
  • Sol tarafa karşıya geçeceksin ordada düşmanlar var öldür ve prophet ile buluş
  • quote:

Orjinalden alıntı: -REMANIA-

Sol tarafa karşıya geçeceksin ordada düşmanlar var öldür ve prophet ile buluş

sol taraf karsı derken o ortası olmayan kopruyu mu diyon haniasagısı akarsu olan yer ordan gerı mı doneym geldgım yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: CranK33

quote:

sol taraf karsı derken o ortası olmayan kopruyu mu diyon haniasagısı akarsu olan yer ordan gerı mı doneym geldgım yer
    yok hayır o nomad yazan save in altındaki bölümün ismini yazarsan (mesela:ascension veya core) sana yardım edebiliriz yeter ki o save in altındaki bölümün adını yaz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CranK33

quote:

yok hayır o nomad yazan save in altındaki bölümün ismini yazarsan (mesela:ascension veya core) sana yardım edebiliriz yeter ki o save in altındaki bölümün adını yaz

62RELİC_51M_35S yazıyor
    date den baktım nomad ın altındakı loadda bu yazdı

• arkadaslar ilgilendıgınız icin saolun gerek kalmadı
    gectım assaultdayım
    bundan sonra kacmıcam hep kosarak gecıyodum oldurmeden :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.