ya arkadaslar crysis oynuyorum ilk cıkanı işte hep bu daglar sorun oldu ustune cıkıp gitmem lazım yesil nokta orayı gosterıyo ama dagın her yonunden denedım basım dondu aynı yerde dolanmakdan daha cıkamadım ne yapabılırım ya loadda nomad yazıyor o bolumle ilgili bisi biliyosanız yardım edın yaf bole bi magara gibi oyukdan baslıyom ileriye arkamda yanımda fln hic dusman kalmadı save dosyasını mı upload etsem size naapsam :S
hangi bölümde olduğunu yazarsan daha iyi olurdu
Sol tarafa karşıya geçeceksin ordada düşmanlar var öldür ve prophet ile buluş
quote:
Orjinalden alıntı: -REMANIA-
sol taraf karsı derken o ortası olmayan kopruyu mu diyon haniasagısı akarsu olan yer ordan gerı mı doneym geldgım yer
quote:
Orjinalden alıntı: CranK33
quote:
sol taraf karsı derken o ortası olmayan kopruyu mu diyon haniasagısı akarsu olan yer ordan gerı mı doneym geldgım yer
yok hayır o nomad yazan save in altındaki bölümün ismini yazarsan (mesela:ascension veya core) sana yardım edebiliriz yeter ki o save in altındaki bölümün adını yaz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CranK33
quote:
yok hayır o nomad yazan save in altındaki bölümün ismini yazarsan (mesela:ascension veya core) sana yardım edebiliriz yeter ki o save in altındaki bölümün adını yaz
62RELİC_51M_35S yazıyor date den baktım nomad ın altındakı loadda bu yazdı
arkadaslar ilgilendıgınız icin saolun gerek kalmadı gectım assaultdayım bundan sonra kacmıcam hep kosarak gecıyodum oldurmeden :D