Şimdi Ara

Crysis Gölge sorunu (mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palit 8800 gt sonic kartım var. crysiste en düşük seviye hariç herhangi bir seviyede gölgeleri açtığımda özellikle karakterlerin suratlarındaki gölgeler böyle bi kıpır kıpır, kımıl kımıl oluo :) driver 175.16 yüklü. Sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar. Yoksa ekran kartımda bi sorun mu var?

• Ekran kartında bir sorun olduğunu zannetmiyorum.Crysis'in patch versiyonu eski ise bir güncelle derim.

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 11 Temmuz 2008; 10:05:09 >
  • senin ekran kartında bir sorun vardır bende en yüksek seviyede oynadım hiç bir sorun olmadı gforce 8800
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetedip

senin ekran kartında bir sorun vardır bende en yüksek seviyede oynadım hiç bir sorun olmadı gforce 8800

1.2.1 kurulu. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Kartım sorunlu diyelim. Oyundaki herşeyi normal gösterip birtek gölgeleri sorunlu gösterebilir mi? ( o da sadece karakterlerin suratlarındaki gölgeler. Çevrede bi sorun yok) Yani kartta sorun olsa oyunun hiç oynanmaması lazım diye düşünüyorum.
  • bana kalırsa driverlarını kaldırıp tekrar kur derim. Birde sağ alt köşede nvidia ayarları var bunlarda aa açık olabilirmi. Burada yazılım kontrollü gibi bir seçenek olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

bana kalırsa driverlarını kaldırıp tekrar kur derim. Birde sağ alt köşede nvidia ayarları var bunlarda aa açık olabilirmi. Burada yazılım kontrollü gibi bir seçenek olması lazım.

Keskinlik yumuşatma - Gamma Düzeltmesi: Açık
    Keskinlik yumuşatma - Mod: Uygulama Denetlemeli
    Keskinlik yumuşatma - Şeffaf: Kapalı

Ayarlarım böyle. Walla bilmiyorum, biyerlerde 8800 gt ile oyunu test edip kesin sonuca varmalıyım galiba. duruma göre kartı değiştiririm artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyanisteto -- 11 Temmuz 2008; 15:17:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.