Şimdi Ara

Crysis Hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • donanım bilginize güvenerek crysis hakkında bir sıry sormak istiyorum
    vista premium işletim sistemi
    core 2 dou 2,13ghz işlemcim
    1gb ramim
    geforce 8500 gt 512mb 128 bit ddr2 ekran kartım var
    bu sistemle crysis oynayabilirmiyim mükkemmel oynamaktan bahsetmiyorum tabi ama oyunun tükçe seslendirilmesi hoşuma gitti destek olmak açısından orjinalini alacam ama ya çalışmassa korkusu sarıyor insanı boşuna para vermek istemem
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaTTaFaT -- 16 Aralık 2007; 1:17:57 >

• Kesinlikle çalışır, ama elbet pek çok gırafik ayrıntısını düşürerek tatmin edici seviyede oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Aralık 2007; 1:19:38 >
  • vala dostum benım makınem p4 ht 3000 mhz (200 x 15) 800mhz lik 2 x 512 mb kingston ram gigabyte 1000 serisi anakart ve gigabyte nvidia 7600 gs agp ekran kartı ile benı tatmın ettıyse oyun senı h avalara ucurur gıbı gelıyor bana. en azından ben oyunun grafık ayarlarını kısıp oyle oynuyorum bu da ban yetıyor ama sen oyunun grafık ayarlarını baya ılerı sevıyelere getırıp oyle oynayacaksın o yuzden ucacaksın kesınlıkle. şimdiden ıyı oyunlar.
  • 8500gt ile çok da ilerilere çekmeyecek ayarları ama fps olarak senden daha iyi sonuç alacak o kesin
  • Tahminim 1024 de bütün ayarlar mediumdayken 20 fps alırsın gibi geliyo ben imzamdaki sistemle medium-high karışımı 1024 de 25 fps ile oynuyorum
  • pekı onun fps sını nereden ogrenıyorsunuz ?
  • Oyun Calisir.Cok Ayrintili bir Grafik Secmen Mumkul Olmasada Tatmin Edici Olarak Oynayabilirsin.

Fps İcin.http://www.fraps.com/
  • teşekkurler
  • oyunun demosunu süper olmasada tatmin edici şekilde oynuyorum peki tam sürüm aldığımdada bu rahatlıkta oynarmıyım yani arasında fark olur mu ??
  • vla oyunu netten ındırıyorum :D para vermedım ama bugun sabahtan berı rapid le uğraşıyorum 56 part :S yoksa yanacak mıyım ? :S
  • yazıklar olsun lafına çok içerledim haberin olsun
  • ben de 'gırafik' lafına çok içerledim
  • gerçekten oyunu alacak param yok biraz eylenmek iyi vakit çıkarmak için de 50 ytl yi feda edemem.
  • ben savunurum cunku savunacak çok şeyim var kımse benım durumumu bılmedıgı ıcın sana yorumlerında hak verıyorum. istediğin yorumu yap ama ben o oyuna beş kuruş vermeden ındırecem ve paşa paşa oynayıp tadını çıkaracağım.
  • abi arada da türkçemize dikkat edelim..
    eylenmek nedir yau?

bu arada sky_walker kesinlikle haklı ama herkesin hayatı kendine,bugün destek vermeyen yarın alamaz..
  • senın paran olabılır yaptığın işden cok ıyı para alabı lıuyor olabılırsın ama ben oyle değilim. evlenme planları yaparken aynı zaman da da zar zor para toplamak ıcın ypmadığım iş yok . ve bu arada da eylenmek bıraz kafa dağıtmak uğruna bu oyunu ındırıyorum bunda da hiç bir rahatsızlık duymuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.