Crysis Bütün Hatalarını Falan Halleddim Oyuna Girdim İşte Oyun Başladı Uçaktan Paraşütle Atlıyorum Suya İndim Karaya Çıkıyor Oyun Donuyor Pc Kendi Kendi Reset Atıyor... Monitor Kendiliğinden Kapanıyor Kullandım Ekran Kartı HIS HD3650 Yardımlarınızı Bekliyorum Lütfen Yardım.
psu yeterli olmayabilir veya kart çok ısınıyor olabilir, bunlar hakkında ayrıntı verebilirseniz sanırım daha iyi yardımcı olabilirler :)
quote:
Orjinalden alıntı: SezerKaraboz
Crysis Bütün Hatalarını Falan Halleddim Oyuna Girdim İşte Oyun Başladı Uçaktan Paraşütle Atlıyorum Suya İndim Karaya Çıkıyor Oyun Donuyor Pc Kendi Kendi Reset Atıyor... Monitor Kendiliğinden Kapanıyor Kullandım Ekran Kartı HIS HD3650 Yardımlarınızı Bekliyorum Lütfen Yardım.
Card Bugun Taktım (HİS 3650 AGP8X) 512MB 128 BİT DDR2 İLK OLARAK BU OYUNU YUKLEYEYİM DEDİM ÇOK UGRASTIRDI.SONRA İŞLEMCİ AMD 64 BİT 3400 2.4GHZ RAM 1.5GB TAM OYUNDA İLERLYCM DONUOR VE MONİTOR KAPANIOR SONRA RES ATIOR YARDIMLARINIZI BEKLİORM
güç kaynağı yetersiz gibi duruyor. sahip olduğunuz kartın sorunsuz çalışabilmesi için minimum 350 watt gerçek güç üreten psu ya sahip olmanız lazım tavsiye edilen 400 watt ve üzeri
birde riva turnerı kur.oyun sırasında açık kalsın.sıcaklık kaça kadar çıkıyo bi bak.pc içinde toz varsa temizle.geçen benim ekran kartı 100dereceyi gördü.bi baktım 1cmlik toz katmanı vardı üstünde
Yerim RivaTuneri PSUyu 400 wat var zaten sorunu cozdum ben hatta oyunu bitirdim kolay gelsin kilitleyin isterseniz
sezerkaraboz arkadaşım bu hatayı nasıl çözümlediğini söylesen .bizde faydalanalım.aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. 1.1 ve 1.2 guncellemeleri yaptım. nvidia nın en son driver larını yükledim. sahile çıkar çıkmaz kendimi masaüstüne dönmüş buluyorum.herhangi bir hata kodu falan da yok. sistem : 750 waat gerçekgüç termalthake psu kart zotac x260 amp 2 , e6300 işlemci 3 gb ram var. diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok sorunsuz oynuyorum.