Şimdi Ara

Crysis Nanosuit 1 2 3 Farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellik olarak hepsi biraz biraz farkli biliyorum

Crysis 1 ve ek paketindeki favorimdi aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ve 3 aynı aslında 1'de olan kıyafet arasında çok fark yok fakat 1.0 hali giysinin nanitlerinin serbest olmadığı versiyon.

Prophet kıyafetini aslında 2.0 haline getirmeye crysis 1'de uçak gemisinde başlıyor.

Crysis 2'de ise uzaylı dna'sını özümsüyor kıyafet ve yavaş yavaş biyolojik evrim süreçleri ile insan-ceph dnasını kombolayarak prophetın ceph olmasını engellemeye çalışıyor.

Crysis 3'te ise kıyafet aslında çok fazla evrim geçirip ve klonlama tulumuna dönüştüğünden claire korkuyor yani içinde ki prophet değil alcatraz fakat nanitler alcatrazın bedenini prophet'ın genetik dizilimi ile klonluyor. Crysis 2'de bu olayı görüyoruz ama crysis 3'te prophet insanlıktan cephliğe yaklaşıyor.

Nanitler serbest kaldığında her şeye dönüşme ihtimali olduğundan crysis 3'te giysi öğrenebildiği her şeyi öğrenmiş hale geliyor.

Fakat 2 ve 3'te olan görsellik benzerdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yok crysis

• 2 3 aynı

1deki daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis 2 ve 3te görüntü cok benzer aynı sekilde mi gozukuyor nanosuit

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Neredeyse aynı crysis 3'te nanosuit biraz daha cephi andırması için hafif ışıklandırmasında oynandı ama görüntü aynı neredeyse.

• Hocam keşke bir nanosuitim olsa ya
    Bu oyunu oynadığımdan beri diyorum ki bir daha böyle oyun gelmez hakikaten de gelmiyor kac tana taklidi çıktı hiçbiri bunun gibi değil
    1 ile 2nin oynanisi arasinda baya fark var ama 2 ile 3 arasinda cok yok demin arastirdim sanirim prophet rachin labaratuvarindan nanosuit 2.0 çalıp giyiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killzone 3 mü Crysis 3 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çalmıyor.

Üzerinde olan nanosuit 1.0 zamanla evrimleşiyor. Uçak gemisinde ilk oyunda nomadin oturduğu kızak var orada yükseltmelere başlıyor.

Zamanla cephlerle savaşa savaşa simbios olan giysi öğreniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 29 Eylül 2024; 14:20:21 >
  • Hee ama videoda caldi diyodu

Neyse Crysis 4 cikarsa seriyi bastan bitircem omg

evet doğru

çünki bizim kalbimizi çaldı

• Uppp

Crysis 4 yapım aşamasında ben de çok merak ediyorum ne yapacaklar.

Hagreave'in çaldı demesinin sebebi, prophet giysiyi vermedi ona ve onun emirlerine itaat etmedi.

Bunun nedenini zaten prophet kendisi oyunda açıklıyor prophet'ın yolculuğu diye bir kısa video var sinematik youtube'da onu izlersen anlarsın.

Yani prophet'ın giysisi başından beri 1.0'dan 1.5 sonra 2.0 ve 3. oyunda 3.0'a yükseliyor kendi kendine. Simbios olduğu için giysi öğreniyor bunun nedeni aslında giysiler bir ceph dış iskeleti. İnsanlar için tersine mühendislikle elde edilmiş ceph teknolojisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 1 Ekim 2024; 10:19:41 >
  • Hocam super seri ya bu ara hep aklimda

Yeni pc alırsam 4k 120 fps oynamak isterim crysisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.