Şimdi Ara

Crysis Vista da çalışmıyor ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu crysis i vistada oynayabilen var mı ?? XP de çalışıyor ama vistada çalıştırmaya kalkınca açılacak gibi pencere geliyor 1-2 saniyede kapanıyor..sorunu çözemedim.güncelleme yapın falan demeyin çünkü pc de herşey güncel..ekran kartım nvidia axle 9800gtx..yardımlarını bekliyorum

• Hem Vista da hem Xp de oyunu bitirdim.Bahsettiğin sorunu yaşamadım.Cevabını bilmiyorum ama genel bir sorun olmadığını belirtmek istedim..
  • Tam yolunu bilmiyorum ama oyunu kurduğun klasörün içinde oyunun exe'sine sağ tıkla özelliklerden bilgisayar yöneticisi olarak çalıştır'ı(inşallah doğru yazmışımdır.)etkin hale getir birde öyle dene.
  • admin olarak çalıştırdan bahsediyorsun sanırım..ama ondan olduğunu zannetmiyorum çünkü UAC zaten kapalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Hem Vista da hem Xp de oyunu bitirdim.Bahsettiğin sorunu yaşamadım.Cevabını bilmiyorum ama genel bir sorun olmadığını belirtmek istedim..

bu konuda gereksiz olcak ama, ana konu silinmiş yada bende açılmıyor. core bölümünü nasıl geçtin. mağaradan bir türlü çıkamadım.en son şu ara ara açılıp kapanan camlı bölüme geldim. bir türlü geçemedim. bi yardımcı olsan
  • Olur mu ya?En dertsiz asıl Vista'da çalıştı bende.
  • valla bende anlamadım asıl vistada rahat çalışması gerek..vista ultimate 32bit sp1 kullananlardan kırak rica ediyorum bide öyle deneyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Hem Vista da hem Xp de oyunu bitirdim.Bahsettiğin sorunu yaşamadım.Cevabını bilmiyorum ama genel bir sorun olmadığını belirtmek istedim..

bu konuda gereksiz olcak ama, ana konu silinmiş yada bende açılmıyor. core bölümünü nasıl geçtin. mağaradan bir türlü çıkamadım.en son şu ara ara açılıp kapanan camlı bölüme geldim. bir türlü geçemedim. bi yardımcı olsan

Valla orada sürekli önüne bir yol çıkıyor zaten.Sadece o dev bir oda vardı, camdan uzaylı istilasının falan başladığını görüyorduk.İşte orada belli bir süre sana saldıran düşmanlara dayanman gerekiyor.Ardından orada bir kapı açılacak ve dışarı çıkacaksın.Aslında basit bir bölüm, neden herkes bu kadar zorlanıyor anlamıyorum

• quote:

quote:

Valla orada sürekli önüne bir yol çıkıyor zaten.Sadece o dev bir oda vardı, camdan uzaylı istilasının falan başladığını görüyorduk.İşte orada belli bir süre sana saldıran düşmanlara dayanman gerekiyor.Ardından orada bir kapı açılacak ve dışarı çıkacaksın.Aslında basit bir bölüm, neden herkes bu kadar zorlanıyor anlamıyorum

Core bölümünden ilk oynadığımda çıkmak 2 gunumu aldı 2 oyanadığımda 30 dk da çıktım.Ordan çıkmak için solda mağra gibi bir yer var gece goruşunu kullanırsan gorursun ordan gir o yolu takib et buyuk bı kapının oraya çıkıcan o kapı sen gelince açılcak ardından onun gibi bitane daha açılacak ondan sonra core bolumunun sonuna gelmiş olucan ordan yukarı çık ve karşılıklı 2 kapı var yuvarlak onların bitanesinin onunde gir saklan orda en az 10 dk felen beklmn gerekiyor canavarla boğuşma ilk geçtiğim sıralar hepsini oldurdum bıde baktım bı grupda geldi ondan ir saklan sonra bı hava tuneli açılcak ordan çıkıcan dışarı

• quote:

Orjinalden alıntı: by3mR3

quote:

quote:

Core bölümünden ilk oynadığımda çıkmak 2 gunumu aldı 2 oyanadığımda 30 dk da çıktım.Ordan çıkmak için solda mağra gibi bir yer var gece goruşunu kullanırsan gorursun ordan gir o yolu takib et buyuk bı kapının oraya çıkıcan o kapı sen gelince açılcak ardından onun gibi bitane daha açılacak ondan sonra core bolumunun sonuna gelmiş olucan ordan yukarı çık ve karşılıklı 2 kapı var yuvarlak onların bitanesinin onunde gir saklan orda en az 10 dk felen beklmn gerekiyor canavarla boğuşma ilk geçtiğim sıralar hepsini oldurdum bıde baktım bı grupda geldi ondan ir saklan sonra bı hava tuneli açılcak ordan çıkıcan dışarı

@DanGWaR , @by3mR3 çok teşekkürler arkadaşlar. deniycem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.